Jump to content

Moto Zajednica

Udes u ulici Dzordza Vasingtona

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 363 postova
  • Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09

Znaju li se još neki detalji, kako je kolega? Isti ovakav RR je stalno parkiran u Cara Dušana na uglu preko puta zoo vrta.

Danas je ceo dan ludilo u gradu što se tiče saobraćaja, valjda lepo vreme pa su svi poludeli plus štrajk taksista.

Brz oporavak želim!  :takoje:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Pa, ako je " sa povredama prebačen u bolnicu " , što ga ti sahrani ovde u " crnu hroniku " ?  :(

• Svrati ponekad, 363 postova
  • Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09

U pitanju je Sveta Vojvodić, verovatno ga mnogi znaju sa foruma. Ja ga znam iz vidjenja, drugar (isto bajker) mi je javio juce..

• drumski ratnik, 169 postova
  • Motocikl: Africa Twin DCT 2020

To mi je ortak iz kraja. Upravo sam se čuo sa njim. Dobro su i on i devojka, ugruvani, njoj je naprsla kost u potkolenici, ali su dobro.

Slika je ispravna, bahati pripadnici privatnog obezbeđenja su naglo zakočili, krenuli da prave polukružno na sred ulice preko pune, poprečili mu se, on je pokušao u levo da ih izbegne, međutim kako ih nisu konstatovali i nastavili da se kreću, Sveta nije uspeo da ih izbegne niti se zaustavi, uprkos maloj brzini kretanja. Sa nekih 40-45 je usporio do 15-ak na sat u trenutku udarca, tako da ni motor nije mnogo oštećen.

Inače, zarad sebe, obratite svi pažnju na ponašanje privatnih obezbeđenja, imao sam i ja za malo bliski susret sa kombijem koji je sekao krivinu i išao pravo na mene, jedva sam ga izbegao u stranu i pao mi je motor posle toga, srećom nije bilo čeonog udarca, niti je bila neka brzina, pa staroj endurači nije bilo ništa.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja