Endurac 962 Napisano Mart 19, 2017 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Samo reflfektujuci deo na ledjima nije u stanju 10. Kao iz fabrike. U pola cene. 65 jura. Zimska postava, svi protektori (ramena, laktovi). Tekstilna. Za visinu oko 180 etak cm. Meni malko uska u struku, Nije za sladokusce;) Doneta iz Italije.Original. Izvinjavam se sto morate da levitirate u horizontali da bi videli fotke, fotoshop mi nesto baguje, pokusacu sutra da ih ispravim:))))) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano April 17, 2017 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan funfzig ojro;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Maj 25, 2017 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Moz zamena za textilne pantale...ako bi jos neko imao Buse 100cm oko struka *56..........ihhhh :)))) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Maj 25, 2017 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Da li ja dobro ne vidim ili ona nema luftere uopšte? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Maj 31, 2017 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Nema matori uopste, izvini tek sad vidim pitanje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...