Mire019 466 Napisano Mart 16, 2017 MK "Triumph" Zaječar, 333 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Kolega juce postavio temu o farbanju Kawasakija, pa rekoh i ja da podelim moju zanimaciju. Pa da pocnem. Duga zima, dosadno, obaveze na faksu zavrsio.. Pa mogao bih da ofarbam motor. Video sam sliku na netu, svidja mi se, sto da ne. Nema tu sta da se zakomplikuje (kakva greska). Ovako je izgledao motor pre rasturanja: Kombinacija plave felne i crvene nalepnice... Trpeo sam godinu dana, dosta je. Ovo je ideja: Pa idemo, rasturanje Plastike nisu u losem stanju, malo kitovanja tamo i ovamo (jeste, mi u Zajecar git zovemo kit i ne mozete nam nista ). Plastike brzo usle u spric kit tu nije bilo nekih problema. A onda felneeee. Poceo skid bojom da skidam plavu i dosao do plastifikacije. Nista, idemo na peskarenje, pa spric kit. Iiiii moja prva greska. Posto su plastike vec bile u spric kitu, a nemam kompresor kuci, mrzelo me da se cimam do drugara, pa sam uzeo Body spric kit, umesto Mipa koji sam koristio za sve ostalo. Onda smirglanje spric kita. Druga greska. Na plastikama sam negde negde probio spric kit, za sta nisam mislio da je strasno. A evo kako izgleda felna nakon farbanja preko spric kita u spreju. Kad se nisam slogiro kad me pozvao farbar. A na plastikama se pojavila reakcija svuda gde je probijen spric kit, verovatno se ne podnose baze.. Mada kakav sam baksuz, i nisam nesti bio previse iznenadjen. Ajmo sad ispocetka, smirglanje, skid boja, fala bogu ovog puta bez peskarenja felni. Sinoc uradjen opet spric kit, sad na debelo u 2 sloja, Mipa i na felnama i na oklopima. Cekam danas da se osusi pa sutra smirglanje, pa se javljam za neki dan. Sa sklopljenim motorom nadam se. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexason 127 Napisano Mart 16, 2017 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, lepo... Bas ti lepa ideja, bas me zanima kako ce sve to ispasti, za sada obecava... Hoces na masku jos negde, osim logoa, da provuces neku fluorescentnu liniju ili saru ili ce da ostane crno?? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 466 Napisano Mart 16, 2017 MK "Triumph" Zaječar, 333 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Vise idem na clean varijatnu, osim felni samo gsxr sa strane, S na rezervoaru i 1000 na repu, eventualno suzuki skroz dole na bocnim plastikama. I da, ne mogu da se odlucim da li da R bude zuto ili crveno, tako da su misljenja dobrodosla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 575 Napisano Mart 16, 2017 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Одлично,свиђа ми се комбинација црне и неке флуо боје,само напред! Обавезно уради налепнице у боји фелни! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 466 Napisano Mart 16, 2017 MK "Triumph" Zaječar, 333 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, to je i zamisao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3131 Napisano Mart 16, 2017 Drug član, 1066 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Baš ovako kako je na prvoj slici, ništa manje, ništa više, i biće kao grom...A previše će ti biti i dole Suzuki da ispišeš, biće previše kitnjasto..Samo moje mišljenje, naravno Srećan rad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 466 Napisano Mart 16, 2017 MK "Triumph" Zaječar, 333 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno ce tako i biti. U medjuvremenu stiglo ulje i filter, povereno zmaju na cuvanje do zamene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 466 Napisano Mart 21, 2017 MK "Triumph" Zaječar, 333 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Gotove felne, drugi pokusaj uspesan Postavljam slike sutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 466 Napisano Mart 22, 2017 MK "Triumph" Zaječar, 333 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu slike da docaraju boju, bice za neki dan slike nekom ozbiljnijom kamerom. Upravo ofarbano i sve ostalo, sutra jos slika 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 466 Napisano Mart 24, 2017 MK "Triumph" Zaječar, 333 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan I konacan proizvod Samo jos za neki dan nalepnice i to je to. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Mart 24, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast, jako dobro je ispalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Mart 25, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan e Bravo ti ga...Superiska ispalo.Slikaj sa nalepnicama nemo si ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexason 127 Napisano Mart 26, 2017 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Prijavi odgovor kao problematičan E sad si ga napravio da bude prepoznatljiv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3131 Napisano Mart 27, 2017 Drug član, 1066 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Boje su vrhunske..A reci mi jesi li kontao da vratiš auspuh, osim ako ga nisi ti tu stavio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 466 Napisano Mart 27, 2017 MK "Triumph" Zaječar, 333 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Auspuh je bio tu kad sam uzeo motor, imam u planu u toku ove godine da ga vratim gde mu je mesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 466 Napisano April 6, 2017 MK "Triumph" Zaječar, 333 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Gotove i nalepnice. Ipak sam stavio i suzuki sa strane, bilo mi mnogo prazno bez nje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10569 Napisano April 6, 2017 Hronični Motociklopata, 7350 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Mire care, gsxara je do daske I ja bi mog u tako nesto al mi zao posto su plastike dosta lepo ocuvane u fabrickom stanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano April 6, 2017 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Zaječarac, svaka čast! Suzana je ispala ekstra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 575 Napisano April 6, 2017 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Зајечарац,може! Одлично је испала Сузана,свака част! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3131 Napisano April 7, 2017 Drug član, 1066 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Fino ovo skroz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 466 Napisano April 7, 2017 MK "Triumph" Zaječar, 333 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...