Jump to content

Moto Zajednica

MotoGP- Istanbul, Turska

Recommended Posts

• In memoriam, 783 postova

Dirty, pogledaj Rossijeve rezultate na svim treninzima, na worm-upu i bice ti jasno. Cak je i za vreme trke nakon starta pao na 13 mesto, pa skoro izleteo sa staze i onda bio 14. Trebalo mu je dosta dugo da se srodi sa svim problemima na motoru, pa da odveze drugi deo u veoma jakom ritmu. Jedva se odbranio od Eliasa, koji je napravio najbrzi krug trke.

Sto se Pedrose tice, ja ga ne volim, ali za voznju SVAKA CAST. Ne bih rekao da je pao zbog neiskustva, nego je sagoreo u zelji. Jeste on novi u GP klasi, ali nije neiskusan vozac. Sa takvim problemima se sretao i u nizim klasama. Stoner mi je vise prirastao srcu, ali mislim da ce se medju njima voditi velika borba, mada ne treba zaboraviti da su Melandri i Hayden samo malo stariji od njih. Definitivno pobeda novog narastaja.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Aktivirao se na času, 3281 postova
  • Motocikl: Tamić XL-1000V
Definitivno pobeda novog narastaja.
Dao bog takve srece i osvezenja, bez obzira na Rossi-faniranje, al' videcemo na jesen. Ima vise dana no kobaja...

• In memoriam, 783 postova
http://www.sportnetwork.net/main/s180/st45571.htm

Hehe pa dosadno je da stalno budemo prvi' date=' uostalom ovdje ces vidjeti da od 1988. do danas Honda ima najvise titula u [b']SVIM[/b] klasama 8)

Na sajtu koji si sam ostavio vidim da je to bas ubedljivo. U GP klasi od kada su 4T masine Honda-Yamaha 2:2, do 250cc Honda-Aprilia 8:7, do 125cc Honda- Aprilia 8:7, Zaista veoma ubedljivo, kao i za evropsko prvenstvo do 250cc Aprilia-Honda 12:2. S

Da ne trljamo previse. Skidam kapu Hondinim motorima, ali Hondina sportska politika zasluzuje samo ovo:

Honda.jpg

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja