Vuk HM 178 Napisano April 21, 2008 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan vi tamo ne nosite kacige ;D ;D ;D tj može pod ruku Zezam se ...nego, pre neki dan (subota 19..4) - sajam... vraćamo se drugar i ja i idemo do Sremske Kamenice kad njegovog strica. Na početku Kameničkog mosta iskaču iz kola 2 pandura i kao šire ruke i sateravaju nas skroz u desnu traku... Ja pomislio da će da nas kazne što smo stali na zebru ispred svih kola na semaforu dole niže ili možda neki 2. prekršaj kad on nama kaže redovna kontrola, saob i voz dozvolu... Mi im damo obe, pogledaju ih i Hvala doviđenja a posebno HVALA što ste STALI... Ja reko, ne razumem što smo stali pa valjda je to normalno... E, kaže, ovde retko ko staje, divljaju, voze do koske a retko imaju registrovane motore, prolaze pored nas i pokazuju nam srednji prst... Nama smešna situacija, pozdravimo se s njima i posle smo prepričavali i oponašali pajkana koji je to izgovorio ;D Mislim da je to nekada bilo u Bg-u fazon ali čini mi se da to više nije slučaj, nisam siguran... :-\ Željko žao mi je što se nismo videli u subotu, kasnili smo na sajam jer smo čekali zbog kiše da se skupimo, pa smo promenili pravac dolaska u NS i kiša i grad koji su nas uhvatili 13 km od Indjije te smo došli tek oko 14h. Nisam shvatio jedino kad se okupljate na Mišeluku, nedeljom ili ... bilo koji sunčan dan... subota. Hteo bih uskoro ponovo da dođem pa reko da svratim do vas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano April 21, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ja sam konto da cemo se videti, al nista. okupljanje na miseluku je nedeljom od 1,2 pa do 6,7 ima mase, najvise oko 4. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano April 25, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog skromnog doprinosa. Poneo sam kameru na Miseluk da ovekovecim ceo dogadja, ali me je kaseta (koju sam zafrljacio posle prebacivanja snimka) zeznula. Tako da imam samo ovo malo materijala. Evo ga link ka tom snimku, Miseluk 20. 04. 2008. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano April 25, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog skromnog doprinosa. Poneo sam kameru na Miseluk da ovekovecim ceo dogadja, ali me je kaseta (koju sam zafrljacio posle prebacivanja snimka) zeznula. Tako da imam samo ovo malo materijala. Evo ga link ka tom snimku, Miseluk 20. 04. 2008. Pa kolko vidim svi nose kacige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano April 25, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Vecina je nosila, mada je bilo i onih sto nisu nosili..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano April 26, 2008 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo uopšte ne izgleda naivno sa ovolikim kolima koja se uključuju, mislio sam da je manje prometno... :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Maj 2, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ma jok brate. to je vikend, subota, nedelja, ljuti se vracaju sa vikendica, uvek ima kola da prolaze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano April 14, 2009 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan vidim da je tema pomalo zamrla.... ;D prekjučer sam bio tamo i vidio sam da se okupio popriličan broj motora i njihovih vozača... jako lijep prizor.. imam i nekoliko slikica odande ... Ali me nešto jebeno neugodno iznenadilo ... :o .... 95% ljudi na motorima NEMA kacigu ..... katastrofa.... od R-ova, čoperaša, enduraša... NITKO ne nosi kacige... :o Stari mi je nekad tamo vozio utrke (još za vrijeme YU) pa sam morao otići malo vidjeti kako to izgleda sad... Iako me put nanese u NS, rijetko si dam oduška otići na Mišeluk, ali sad sam bio ... ;D i jako zanimljiva poruka ... pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano April 14, 2009 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ajde kad je već ponovo oživljena ova tema,čuo sam juče da su u nedelju četvorica motociklista pala na Mišeluku.Da li je to istina i ako neko zna nešto više neka napiše? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano April 14, 2009 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan dok sam ja bio, nitko nije pao .. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano April 14, 2009 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pao je neki lik sa plavom R6 ispred mixer-a. Evo legende Joleta u rupi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano April 14, 2009 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan a koja su ono dvojica na kawićima ... sa brojevima... što su se vozali .. ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano April 14, 2009 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mcm racing Temerin. Sale i njegov sin Deni sa foruma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano April 14, 2009 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan lijepo ih je za vidjeti .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1242 Napisano April 15, 2009 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Pao je sa plave r6 Radoslav Simic. Poznatiji kao "Sipa". Vozi trke kod nas. Slomio je kljucnu kost i sva rebra na jednoj strani. Nisu mi jasni ovi ljudi koji jurcaju po Miseluku. Ako su vec tolike mudonje neka se pojave na nekoj stazi pa nek pokazu sta umeju, ali ne, pasce bruka, na stazi se ne daje gas samo kada je pravac.... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano April 15, 2009 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Pao je sa plave r6 Radoslav Simic. Poznatiji kao "Sipa". Vozi trke kod nas. Slomio je kljucnu kost i sva rebra na jednoj strani. Nisu mi jasni ovi ljudi koji jurcaju po Miseluku. Ako su vec tolike mudonje neka se pojave na nekoj stazi pa nek pokazu sta umeju, ali ne, pasce bruka, na stazi se ne daje gas samo kada je pravac.... ja dajem gas kad meni paše... bilo na stazi ili van nje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Maj 7, 2009 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Jel bude raje na miseluku ovih dana? Planirao sam da svratim za vikend, nikad nisam bio. Jel ima neko nepisano pravilo kako se vozi, da ne idu 15 motora odjednom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Maj 7, 2009 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Bude ljudi na Miseluku, pogotovo kad je lep i neradan dan (duduse svaki neradan dan je lep ;-) ). Za prosli vikend je bilo bas dosta ljudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano April 5, 2010 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je lepa tema i tu nema prepirki ovde pisite obavestenja i stavljajte slike desavanja koja se desavaju na miseluku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano April 17, 2010 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam nekih starih slika na web od Mišeluka.... sa starim slikama iz doba YU dok su se tamo vozile utrke.... ima li kakvih komentara na to ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Novembar 5, 2012 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Miseluk 04.11.2012. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dukagss 353 Napisano Novembar 6, 2012 ○○○○○○○○○○, 213 postova Motocikl: Honda CBR 600 Ф Prijavi odgovor kao problematičan Motoraš svaka čast za fotografije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
silverblack 6 Napisano Novembar 6, 2012 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beocin Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo komsiluk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Novembar 6, 2012 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan Motoras!!! Kao i uvek na visini zadatka! Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Novembar 6, 2012 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Samo desna... a levu krivinu, znaju li uopšte ovi iznad? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...