mradomir 3078 Napisano Februar 8, 2017 8-bit, 1899 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle došao je dan da se Maja oprosti od vernog saputnika... Motorić koji je pratio kroz sve avanture, a neke su i ovde opisane. U pitanju je Yamaha XJ600S Diversion, 1993 godište, prešla 71600. Kod nje je 4 godine i nikada je nije ostavila na putu. Potrošnja je 5 litara, a ulja od zamene do zamene ni malo. Registrovana do maja 2017. Garažirana, održavana, pokrivana sa dva ćebeta. Ulje menjano na 5000 km, Ipon R4000 20W50 (poslednji put pre 2500 km). Lanac i lančanici - Did, prednje (Ferodo) i zadnje pločice (Lukas) zamenjene prošle sezone. Prodaje se bez kofera. Cena 1050 eura za one ostale, za vas može drugarski popust. Koga više interesuje istorija motora može pročitati par Majinih dogodovština. Zvati posle 16h na 065/452-6685 ili ovde na pp. Ako sam nešto zaboravio može Maja dodati. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Februar 9, 2017 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor,jedino ga taj auspuh deli da bude besprekoran. Srecna prodaja! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3078 Napisano Februar 11, 2017 8-bit, 1899 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Maja @makikt me zamolila da prenesem i ovo: Pa kao što je Radomir već napisao prodajem svoju Yamahu. Ona je zaista bila moj verni saputnik na mnogim putovanjima, kroz razne avanture sa kojih me uvek bezbedno vraćala kući. Prve duže kilometre, prva dalja putovanja , otkrivanje novog, nepoznatog, prve neizvesnosti, iskušenja ali i velike radosti podelile smo nas dve za ovih par godina druženja. I vraćale se sa svakog putovanja bogatije za jedno novo iskustvo, doživljaj, uspomenu. A jeste mažena i pažena i pokrivana sa dva ćebeta kako je i zaslužila Ali kako to obično biva i ovom lepom druženju je došao kraj. Vreme je da ona postane ljubimac i verni pratilac nekom drugom čije će srce verujem jednako grejati kao što je moje, kome će nadam se doneti isto onoliko radosti i bezbedih kilometara koliko je donela meni. A tragovi na auspuhu, oni su uspomena sa jednog lepog putovanja u Rumuniju, uspomena na izazov, iskušenje i pobedu . Lako se mogu izbrisati, a postoji i neoštećen (dodatak), poklopac koji treba navariti kao na levom auspuhu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3078 Napisano Mart 18, 2017 8-bit, 1899 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sezona počinje, a cena pada - 950E. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Mart 18, 2017 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Jooj pa de sada, pa ja bi je uzeo da mi stoji samo za te pare Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3078 Napisano Mart 18, 2017 8-bit, 1899 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nažalost nema mesta za dva motora u garaži. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Mart 19, 2017 Drug član, 1714 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ide bez kofera i nosaca ili bez kofera a nosac kofera ostaje? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3078 Napisano Mart 20, 2017 8-bit, 1899 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kofer se ne prodaje, a nosač ide uz motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5065 Napisano Mart 20, 2017 Drug član, 1894 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko koliko košta i koliko je komplikovano prebacivanje u N verziju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Mart 20, 2017 Drug član, 1714 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima negde tema, ili je za bandita nisam siguran... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3078 Napisano Mart 28, 2017 8-bit, 1899 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...