zec 267 Napisano Jun 23, 2023 Zainteresovan, 727 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan To je bilo pre nekih dve tri godine, od tada sam bio bar 10tak puta u Splitu. Napisah vec, sve ok. Za sad je to jedina nazovi neprijatnost u HR (a redovno posecujem razne delove). Susjedu su isto tako skidali OS tablice u BG bar 3 puta. Blesavih ljudi ima svuda.. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2387 Napisano Jun 23, 2023 Andragog, 4964 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz Vodica 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Jun 23, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, gebee&co je napisao: Nisam.........niti ću otići. Tebi samo motivacija treba, ako imas srca ti me odbi kad te budem zvao da je odvozamo zajedno. Meni je u neku ruku drago sto su kolege zaludan i Darko promenili svoja misljenja u odnosu na ona koja su imali pre. Nije meni zbog bratije nego zbog nas, normalnih i nenormalnih ima na obe strane. Ako izuzmem klinacke dane prva voznja Jadrankom je bila odma posle bombardovamja tj cim su se normalizovali odnosi i otvorile granice, mozda bese 2001. druga ili treca. ... I tako zadnjih 20 godina slusam istu pricu, joj kako si smeo bg table da parkiras kod franje. A mene niko ni da pogleda. Od tad svake godine po dvaputa odvozam sigurno .... I nikad nikaki problem. Sa cabriom prvi put isao 2006.i jedino tad bila neka glupost koju nisam ni konstatovao. U makarskoj stojim na semaforu, prvi u koloni. Obilazi me batica od nekih 30ak godina na harliju i staje ispred mene a onda dize ruku u vis i pokaza mi srednji prst. Upali se zeleno i cao zdravo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2387 Napisano Jun 23, 2023 Andragog, 4964 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3307 Napisano Jun 24, 2023 Drug član, 286 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, travelman je napisao: zaludan i Darko promenili svoja misljenja Sale, ti i ja smo već apsolvirali teme oko putovanja po republikama EX-YU.... I neka ide ko gde želi i gde ga srce vuče... Ja sam odrastao (za one koji nisu čitali putopis) na HR primorju u Biogradu n/m. Tako da za mene Dalmacija ima nemerljivu emotivnu notu... Šta mislite kako izgleda osećaj kada stanete nogama na ulicu, zatvorite oči i vidite svoju (sada pokojnu) majku kako vas vodi za ruku kroz tu istu ulicu, ali pre 50-ak godina??? E zato ja ne razmišljam o dilejama i šta može da se desi... Nego obiđem ta mesta, pustim neku suzu i pravac Split kod @Zog!!! A i nije neki lik. Navadio moju suprugu na Ožujsko... Jbg, sad mi je zato tura barem petnaestodnevno do Tovarnika... Zezam se malo @Zog je za mene mnogo više od prijatelja i LJUDINA u pravom smislu te reči!!! 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3307 Napisano Jun 24, 2023 Drug član, 286 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Da dopunim gornji post. I @zaludan i @Darko Mihajlovic su bre top ljudi i vrlo širokih shvatanja... Mislim da kod obojice nije da su baš menjali mišljenje. Pre će biti da su se složile kockice kako treba. Jer ko ima loše mišljenje i zadrt je, nema tu ni leka niti promena... A bar za Dareta mogu da garantujem... Muzičar, namazan i prelakiran... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3307 Napisano Jun 24, 2023 Drug član, 286 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, srbac je napisao: Već čujem zrikavce i osećam miris... Uživaj bruder!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8456 Napisano Jun 24, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1882 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, travelman je napisao: Meni je u neku ruku drago sto su kolege zaludan i Darko promenili svoja misljenja u odnosu na ona koja su imali pre. Ne znam čime sam te naveo da pomisliš da sam imao drugačije mišljenje? I ovde na forumu sam već pisao da nemam nikakav problem sa odlascima ljudi u Hrvatsku. Ja nisam odlazio ovih 30god jer nisam imao potrebe/vremena/novaca, kako kad, i eto ove godine se poklopilo... Za Split i dalje mislim da je za....no, ali to nema veze sa Hrvatskom i Srbijom, već sa Splićanima P.S. @Tumbe ja sam donekle odrastao u Hrvatskoj - živeo sam u Gospiću 1981-1991. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Jun 24, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, zaludan je napisao: Nije da sam očekivao probleme, ali me je ipak prijatno iznenadio opšti utisak. Nije bukvalno da si promenio misljenje al mi je drago sto te iznenadio prijatan utisak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Jun 24, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga od Zadra ka Primostenu...Steta sto se motor vise ne vozi van granica Srbije. Prodat je jednom momku (malo starijem) inace clanu jednog veoma poznatog rock benda u Srbiji i uopsteno na Balkanu, koji ga nazalost sad vozi na kratke relacije koliko znam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3307 Napisano Jun 24, 2023 Drug član, 286 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Evo da dodam neku fotku. @Zog i ja 22.03.2023. Na Rivi... A evo i neke s kraja oktobra Pa ko ovome da odoli??? Šta misliš @travelman , lep Marjan? A Jadranka... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3307 Napisano Jun 24, 2023 Drug član, 286 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan I još jednom hvala @Pingvin37 za info koji si mi tada dao. Uvek kada vidim XJR, setim se tebe i tih razgovora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Jun 24, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Tumbe je napisao: ko ovome da odoli??? Šta misliš @travelman , lep Marjan To samo @gebee&co moze da odoli i niko vise a Jadranka je moja jedan vikend u septembru kad prodju guzve jer nemam zivaca da se borim sa turistima u sezoni. Vec sve isplanirao, u povratku svracam kod tebe, bice nedelja popodne, da gospodji obnovimo zalihe žuje, ti rece da je Zog pokvario. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3307 Napisano Jun 24, 2023 (promenjeno) Drug član, 286 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, travelman je napisao: @gebee&co moze da odoli Može, dok mu ne ubacimo lorazepam u pivo... A kad se probudi već će biti na Rivi... I ja idem sa Srbom, da Gebi ne iskoči usput. Promenio Jun 24, 2023 član Tumbe 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3101 Napisano Jun 24, 2023 (promenjeno) Drug član, 2304 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo da pitam komšije...ima li ovoga u Splitu? https://www.youtube.com/watch?v=ZZWldI-lV6E Promenio Jun 24, 2023 član mick 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 267 Napisano Jun 27, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 727 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan A sto se tice piva: Promenio Jun 27, 2023 član zec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3307 Napisano Jun 28, 2023 Drug član, 286 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Kolega @zec, izvin'te što se mešam u pos'o, ali čini mi se da ste zaboravili da vratite disk prilikom sređivanja APN. Ostao u desnom uglu slike... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Jun 29, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Mozda sam trebao u temu sta me je danas obradovalo al neka ga ovde, Jadranka je zajednicka tiha patnja sviju nas. Sedim, drinkam limunadu a zamisljam žuju .... ZVR ZVR ZVR eto ga čika @Tumbe i @Zog zovu na po jedno znojavo .... Pa kako bre .... Momci, udarate ceznju svima nama. Aj sto udarate ceznju nego sirite bratstvo i jedinstvo .... Sve bi dao da sam sada sa vama u drustvu a verujem i brat @gebee&co ... Rodjaci, imate pozdrav od njih dvojce. Eno ih jasu Jadranku i cevce zuju ... Ja im zavidim ... ... ... 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivandeka 194 Napisano Jun 29, 2023 Svrati ponekad, 153 postova Prijavi odgovor kao problematičan Baš tiha patnja...ja planiram krajem septembra do Pule Jadrankom pa Plominkom...Послато са M2003J15SC помоћу Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4485 Napisano Jun 29, 2023 Drug član, 1443 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan On 24. 6. 2023. at 13:17, Tumbe je napisao: A bar za Dareta mogu da garantujem... Muzičar, namazan i prelakiran... ja samo tetki lek da odnesem... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3307 Napisano Jul 6, 2023 Drug član, 286 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Drage kolege, pokušaću da vas "provezem" kroz ovu junsku vožnju sa par fotki, a Vi dajte mašti na volju.... Pođoh 27.06, a kući dođoh 02.07. Preko Albanije i SH20 do Ulcinja i "hvatanje" Jadranke okrznuh "nevestu Jadrana" A i Dubrovačku regiju pa preko novog mosta (možete misliti postoji i nešto novo a da nije sagradio svevišnji AV) dođoh i do Splita (vidi se na licu zabrinutost zbog svakojakih opasnosti koje prete) nastavak mi beše drag jer pijem machiatto u Karlobag a verni konjić odmara prekoputa kraj Kvarnera i Plomina stigosmo i do Pulskih zidina i sa drugom Zokijem, za dane stare noć dočekasmo na Lungomare I to bilo to. A sada malo odmora, pa ponovo u nove doživljaje.... 29 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6026 Napisano Jul 6, 2023 Drug član, 4133 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan TojeToGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8456 Napisano Jul 7, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1882 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan @Tumbe Je l' ti pereš motor pred svako slikanje, ili u čemu je tajna? Mislim, čoveče, na svakoj slici sija kao da je upravo izašao sa nekog detailinga, a kao prešao si 1,000 km P.S. morao sam da zumiram - je l' ono u Karlobagu stvarno kafa i kisela manje nego u Beogradu???? (Mnoooooogo puta sam bio u Karlobagu kao klinac) P.P.S. sjajna vožnjica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3307 Napisano Jul 7, 2023 Drug član, 286 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, zaludan je napisao: @Tumbe Je l' ti pereš motor pred svako slikanje, ili u čemu je tajna? Mislim, čoveče, na svakoj slici sija kao da je upravo izašao sa nekog detailinga, a kao prešao si 1,000 km P.S. morao sam da zumiram - je l' ono u Karlobagu stvarno kafa i kisela manje nego u Beogradu???? (Mnoooooogo puta sam bio u Karlobagu kao klinac) P.P.S. sjajna vožnjica Lepo me nasmeja... Ne perem, ali mi sin radi detailing (nemam pojma koja keramika je u pitanju). A za kafu, pa ne bih da pravimo Temu za palamuđenje ovde, ali veruj mi sledeće, ko može da pije i jede u BGD po restoranima (dodao bih i Zlatibor), za njega ne postoji skupo mesto na Jadranu!!!!!!!! I u velikim turističkim gradovima u Dalmaciji i Istri, skoro svuda u normalnim restoranima je jeftinije nego u BGD. Sad, naravno da ima i skupih mesta, ali zato i kažem "normalnim". A u nenormalne ne zalazim ni ovde, pa ne mogu uporediti. Hvala puno na komplimentima drug!!! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8456 Napisano Jul 7, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1882 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, Tumbe je napisao: I u velikim turističkim gradovima u Dalmaciji i Istri, skoro svuda u normalnim restoranima je jeftinije nego u BGD. Ja sam nedavno bio u Puli...pa i nije baš jeftinije nego u BG. Zato sam se iznenadio cenama u Karlobagu - bio je skuplji od Bg u vreme SFRJ Doduše, u Puli sam sad bio suštinski prvi put u životu (bio jednom pre 35god, ne sećam se ničeg), glupi turista Tako da verovatno to što sam ja video i nije baš reprezentativno. A za cene u Bg se slažem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...