lukakrstev 0 Napisano Januar 20, 2019 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, trenutno imam istu dilemu kao @umpahpah sa pocetka. Dvoumim se izmedju Bev-a 350 i XMax 300. Motor bih uglavnom koristio do posla (centar -> NBG) i ponekad do periferije grada. U Piaggio salonu su mi rekli da se novi model Beva ocekuje 2020 i to me odvlaci od kupovine posto bih kupovao nov motor. Takodje, zanima me da li neko zna nesto detaljnije o Iron Max verziji XMax-a? Da li neko ima iskustva sa popustima na sajmu koji daju predstavnici Yamahe (Plattner, Barel) i Piaggio (PGS, Skuter centar)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
umpahpah 100 Napisano Januar 20, 2019 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Honda Forza 300 Prijavi odgovor kao problematičan 23 minutes ago, lukakrstev said: Pozdrav svima, trenutno imam istu dilemu kao @umpahpah sa pocetka. Dvoumim se izmedju Bev-a 350 i XMax 300. Motor bih uglavnom koristio do posla (centar -> NBG) i ponekad do periferije grada. U Piaggio salonu su mi rekli da se novi model Beva ocekuje 2020 i to me odvlaci od kupovine posto bih kupovao nov motor. Takodje, zanima me da li neko zna nesto detaljnije o Iron Max verziji XMax-a? Da li neko ima iskustva sa popustima na sajmu koji daju predstavnici Yamahe (Plattner, Barel) i Piaggio (PGS, Skuter centar)? Iron max verziju bih ja lično izbegao, pre bih uzeo standardnu verziju iz razloga što je jedina razlika u kozmetici. Iron max verzija ima neku kožu presvučeno na pretincima koja će u vrlo kratkom periodu da izgleda jako ofucano od kiše i sunca. Viđao sam Iron verzije 250 -ki tako jadno ofucane i mogu reći da očajno izgledaju. Jedino pozitivno je sedište koje je poboljšano, ako ti to nešto znači. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13387 Napisano Januar 20, 2019 Ne silazi, 7532 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Izašao je novi Kymco S400i. Moj savet ti je da ga razmotriš. Nekada se razlika između njih i JAP EU osećala, sada je skoro i nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
umpahpah 100 Napisano Januar 20, 2019 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Honda Forza 300 Prijavi odgovor kao problematičan 23 minutes ago, Alekre said: Izašao je novi Kymco S400i. Moj savet ti je da ga razmotriš. Nekada se razlika između njih i JAP EU osećala, sada je skoro i nema. I ja sam razmišljao o tom modelu, ali ne može da parira gore napominjenim modelima iz više razloga. Trenutno najbolji izbor je x max ili forza honda 300. Jednostavno, najkompletniji su u toj cenovnoj klasi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosSani 152 Napisano Januar 20, 2019 Svrati ponekad, 317 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Yamaha Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Iron max verziju bih ja lično izbegao, pre bih uzeo standardnu verziju iz razloga što je jedina razlika u kozmetici. Iron max verzija ima neku kožu presvučeno na pretincima koja će u vrlo kratkom periodu da izgleda jako ofucano od kiše i sunca. Viđao sam Iron verzije 250 -ki tako jadno ofucane i mogu reći da očajno izgledaju. Jedino pozitivno je sedište koje je poboljšano, ako ti to nešto znači.Mozes ti i na obicnoj verziji xmaxa da dokupis comfort sediste, ja sam to uradio.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
umpahpah 100 Napisano Januar 20, 2019 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Honda Forza 300 Prijavi odgovor kao problematičan 50 minutes ago, umpahpah said: Da li neko ima iskustva sa popustima na sajmu koji daju predstavnici Yamahe (Plattner, Barel) i Piaggio (PGS, Skuter centar)? Yamaha ne daje popust na sajmu, ali piaggio daje popust na prošlogodišnje modele. Raspitaj se dobro, imaju ih na lageru pa se možeš dobro iscenjkati. Čak imaju modele po 2-3 god. da im stoje, pa daju dobre popuste. Opet, i to je nov motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2119 Napisano Januar 21, 2019 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kontam da ne mora da se ceka sajama zbog popusta. Tamo ti daju taj popust i to je to, a sad ako odes isto mozes da izboksujes. Samo zapretis da ces da odes kod neke konkurencije. Ja sam se godio za jedan t max tako, ozbiljno su skinuli cenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...