SkoMy 658 Napisano Januar 29, 2017 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem: Suzuki GSX-R Kubikaza: 600-750 Godiste: 2001-2003 Posto sam rodjen u podznaku baksuza i spletom okolnosti jedan primerak mi je izmakao ispred nosa, nastavljam potragu za pomenutim motorom. Prvi izbor i prioritet je 750 varijanta, ali posto se pocetak sezone blizi a ja sam sve nestrpljiviji ako do odredjenog perioda ne nadjem u obzir dolazi i 600cc. Ja svakodnevo posecujem polovneautomobile ali ako znate nekog ko prodaje ili planira prodaju a motor se ne nalazi na oglasima, bio bih zahvalan da mi javite. Sve ponude i informacije mogu ovde ili na pp. Unapred Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 658 Napisano Februar 26, 2017 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno. Prednost 750cc ali i 600 varijanta dolazi u obzir. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...