zolaman03201 139 Napisano Februar 11, 2017 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice prognoze pogledaj te ovaj sajt, planinari ga koriste i kazu da je bas tacan... https://www.yr.no/nb Ja sam gledao ove zime i temp su uvek bile kako su predvideli. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Februar 11, 2017 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Nista dok ne predje +12 i dok asfalt nije suv. Osim u slucaju nužde ili ako bi me neka strašna cica nagovorila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexason 127 Napisano Februar 11, 2017 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Prijavi odgovor kao problematičan Sudeci po prognozi, sledeceg vikenda otvaram sezonu odlaskom na gibanicu u restoranu na Rtnju.. Kazu da je extra... Bice toplo, dotle nece biti padavina, motor mi je vec spreman, samo jos da se doceka sledeci vikend... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Razer 19 Napisano Februar 11, 2017 U prolazu, 63 postova Motocikl: Honda CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas krenuo u ful zimskoj opremi ko da sam seo na hiljadarku posle 2 meseca tako mi neobicno al sam sad opusten skrooooooz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2534 Napisano Februar 11, 2017 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Dvoumio sam se danas da li sesti, al sam u autu pustao grajanje, rek'o necu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1433 Napisano Februar 11, 2017 Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Juče kad sam se vraćao sa posla (autom) , na relaciji Budva-Tivat, preteče me grupa od jedno 5,6 GSova i jedna Multistrada, sve bili HN i KO tablice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Februar 11, 2017 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Bio 6 dana u Londonu, vozi se skoro kao da je normalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Februar 12, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ovo bijelo g*vno opet pada Verzonden vanaf mijn airbus 380 met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3053 Napisano Februar 12, 2017 8-bit, 1880 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo bijelo g*vno opet pada Jel prošao majmun s' grtalicom? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Februar 12, 2017 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Isprepado i one zelene papagaje onom grtalcom. Khane, odosmo mi duboko u off Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1433 Napisano Februar 12, 2017 Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Danas napravio krug Tivat-Kotor-Budva,u Bd me zaustavila policija kod kružnog toka za skretanje za Podgoricu... Jedno 15,20 min me držao, đe radim,što radim?, jesam li kad osuđivan(3 put me pitao), zvao centralu da provjeri podatke... Pitam ga "zar sam ja sumljiv sa motorom starim 20godina?" Kaže, moraju sve motoriste da kontrolišu jer prije par mjeseci u Bd ubijen neko i ubica pobjegao motorom.. E da, morao sam i sjedište skidat da vidi što imam ispod.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13792 Napisano Februar 12, 2017 Ne silazi, 6032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znaci po njima ubica boluje od Alchajmera pa se par meseci vrti motorom po Budvi jer ne zna gde je posao plus je naravno usled Alchajmera zaboravio i pistolj ispod sedista 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1433 Napisano Februar 13, 2017 Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Znaci po njima ubica boluje od Alchajmera pa se par meseci vrti motorom po Budvi jer ne zna gde je posao plus je naravno usled Alchajmera zaboravio i pistolj ispod sedista Taman tako... "Zašto ti je ta mrežica preko sjedišta, jel da se suvozač ne kliza?" "Jok, tu držim kvote iz kladionice" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zivchany 48 Napisano Februar 14, 2017 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sezona uveliko otvorena Ko da doceka +20c 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2534 Napisano Februar 14, 2017 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Sutraaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra951 10 Napisano Februar 15, 2017 U prolazu, 26 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: Yamaha Virago 535 - zvana "Bjuti" Prijavi odgovor kao problematičan Idemooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane Hornet 15 Napisano Februar 17, 2017 U prolazu, 5 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Vec dve vožnje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10249 Napisano Februar 17, 2017 Drug član, 3375 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo slika sa Bukulje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10249 Napisano Februar 17, 2017 Drug član, 3375 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Sorry,vidim da nije po trasi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane Hornet 15 Napisano Februar 22, 2017 U prolazu, 5 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Slika je sa brane Rovni...pored Valjevaa...to je bula prva voznja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 22, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 50km danas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2534 Napisano Februar 22, 2017 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Takodje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexason 127 Napisano Februar 22, 2017 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Prijavi odgovor kao problematičan Op, op, pali i kod mene prvi kilometri po lepom vremenu... Sto se mene tice, sezona je pocela... Vidimo se na drumu!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane Hornet 15 Napisano Februar 23, 2017 U prolazu, 5 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Vec dve vožnje Aplikacija je REVER....vidim da interesuje kolege 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Februar 23, 2017 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Vozilo se 17 feb vec doduse kratko ..al se zato spremamo za sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...