biza 829 Napisano Januar 21, 2017 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan prodajem samsung j3 uzet u vipu nov,nisam ga ni probao.140 je na oglasima ako je neko odavde zainteresovan dao bi ga za 120evropskih para 0603809070 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1790 Napisano Januar 22, 2017 Drug član, 756 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam da je vezan za vip, jer je uzet tamo, al' reko da pitam ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1007 Napisano Januar 22, 2017 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi trebalo da je zakljucan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Januar 22, 2017 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan nije zaključan,ali ako neko baš oće...daću i katanac. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1790 Napisano Januar 22, 2017 Drug član, 756 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se ako sam lupio, al kad nešto ne znam, ja pitam nikada nisam uzimao telefone kod operatera, potpisivao ugovore i sl. Ne volim to ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miryu 160 Napisano Januar 22, 2017 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Bgd Zvezdara Motocikl: Aprilia Atlantic 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ima garanciju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Januar 22, 2017 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan ima garanciju dve godine,ima i neku foliju za ekran Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1881 Napisano Januar 22, 2017 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koji model j3 kolko RAM..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Januar 22, 2017 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan piše na kutiji:lte cat4,1.5ghz quadcore procesor,8mp kamera 5mp prednja,8gb memorija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 23, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan uzeo ja cerki...ma super je... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Januar 23, 2017 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan uzeo si drugi,ovaj se prodaje još uvek 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 23, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan uzeo si drugi,ovaj se prodaje još uvek da,sad vidim sta sam napisao.Oprosti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Januar 23, 2017 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan nema potrebe da se izvinjavaš,sve ok Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2264 Napisano Januar 24, 2017 Drug član, 987 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Jel dual sim ? Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Januar 25, 2017 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan prodato kolegi sa foruma...neka služi valjano!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...