firstBMW 1 Napisano Januar 29, 2017 U prolazu, 14 postova Lokacija: Atina Motocikl: F650gs Prijavi odgovor kao problematičan pazi kad pritisnes kvacilo sajla povuce polugu koja povlaci korpu i pritiska opruge, ukoliko su te opruge krace nego sto bi tebalo da budu, mozda se ploce ne razdvoje dale lamele nisu potpuno slobodne i ne mogu da odvoje menjac od pogona. dakle kvacilo ne odvaja... mozda je moja logika pogresna....uglavnom ja sam problem resio. Nisam mogao da izbacim na ler kada stojim menjac je bio ekstra neprecizan i gasio se cim stanem sada toga vise nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Januar 29, 2017 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako su opruge kraće ne pritiskaju dovoljno lamele i dolazi do proklizavanja. To kod tebe je ovako nešto Ok, bitno da si rešio problem, ali bi bilo zanimljivo znati šta je tačno u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
firstBMW 1 Napisano Januar 30, 2017 U prolazu, 14 postova Lokacija: Atina Motocikl: F650gs Prijavi odgovor kao problematičan Pa neispravno kvacilo definitivno. sajla, lamele su se bas bile potrosile i te opruge... dakle kako nije razdvajao dobro motor nije mogao da radi u brzini na 1500 obrtaja.... imam jos jedno pitanje, posto sam ispustio tecnost resio sam da proverim i termostat, i zakljucio sam da je neispravan, fizicki, slomljen je slomila su se dva plasticna zuba koja drze oprugu u centru. Elem skinuo sam temostat i sipao antifriz. Pitanje, moze li tako da radi par dana dok ne pronadjem novi termostat? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6798 Napisano Januar 30, 2017 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Moze da radi, samo neces imati grejanje . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1652 Napisano Januar 30, 2017 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan A da nisu lamele lepljive na dodir a na metalnim plocama se ocrtale lamele? Ako je motor stajao recimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...