Joca_GS 185 Napisano Januar 11, 2017 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari! Imam dva seta torbi kao kod mene na motociklu, Tool bagove koji idu na kofere i set torbi za crash bar za R1200GS Adventure. Cena Toolbag torbi koje idu na kofere 140e, cena torbi koje idu na crash bar 70e i njih imam dva para. Potpuno su iste kao na fotografijama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 12, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, na WWW.ADVRIDER.COM sam nasao da si oglasio da proizvodis dodatnu opremu za BMW i KTM motorcikle. Ako sam dobro shvatio da je ovo ADVpro tvoj brend u Moskvi ("AdventurePro" LLC Moscow), mozes li da mi napises cene i za unutrasnje torbe za bocne kofere (art. br. 2-264824-02 ili 2-264825-02), kao i za kantice sa nosacem (2-264828-02)? I da li postoje u jos nekoj boji osim plave? Hvala unapred PS: ove tool bags izgledaju oooodlicno, i da inace ne prebacujem jeeedva nogu preko motora definitivno bi ih uzeo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joca_GS 185 Napisano Januar 12, 2017 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo druze! Da tako je, proizvodimo i plasiramo BMW i KTM dodatnu opremu u Moskvi i RF. Napisacu ti sve na pp, verujem da si na ADV rider video proslogodisnji katalog. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano Januar 16, 2017 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Joco, javi se za preuzimanje onih kofera nazad. Pozdrav. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Januar 31, 2017 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Laki, sta bi za te torbice i kantice? Ima li kakvog odgovora i koja je cena kantica sa nosacima? Poslao sam Joci poruku pre nekoliko dana ali ne odgovara jos... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 1, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ne, nista. Ni pisma, ni razglednice... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...