Lenko 60 Napisano Januar 8, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Zemun Motocikl: APRILIA SR50 DITECH Prijavi odgovor kao problematičan Pre par godina, ofarbao sam sprejom, pa prelakirao veliku unutrašnju plastiku...vremenom je farba "oslabila"...kako da je skinem ? Površina plastike je rapava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Januar 9, 2017 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Ja mogu samo da ti kazem da ne koristis one hemikalije za skidanje farbe... Mislim da ti smirgla ne gine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lenko 60 Napisano Januar 9, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Zemun Motocikl: APRILIA SR50 DITECH Prijavi odgovor kao problematičan Ok, ali ja hoću da ta površina ostane hrapava, da je vratim u fabričko stanje...znači, bez šmirgle... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Januar 9, 2017 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Peskiranje ocisti bez problema iako je plastika ispod, dobices skoro identicnu strukturu, neznam ko radi tu blizu tebe, ako hoces da saljes i da se cimas mogu ti dati kontakt od kolege koji to radi, al sigurno imas nekog u zemunu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lenko 60 Napisano Januar 9, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Zemun Motocikl: APRILIA SR50 DITECH Prijavi odgovor kao problematičan Hvala...peskiranje...to mi je ranije palo na pamet...cak sam video na Youtubu neku kucni varijantu sa kompresorom i sodom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6003 Napisano Januar 9, 2017 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan I posle toga ako hoces da menjas boju ili osvezis, prajmer i kvalitetan bumper spray. Ali je najbolje da ostane u svojoj boji jer onda kad zagrebes, ozuljas, ostane ista boja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lenko 60 Napisano Januar 9, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Zemun Motocikl: APRILIA SR50 DITECH Prijavi odgovor kao problematičan Razlog sto sam je ofarbao je bas taj...vremenom, plastika je od sunca neravnomerno posivela...i bila je veoma ruzna...zato i hocu da skinem postojecu farbu i ofarbam ponovo...izgleda da sam napravio losu pripremu ili stavio malo prajmera... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velja88 2 Napisano Januar 30, 2017 U prolazu, 7 postova Lokacija: beograd Motocikl: Vespa LML 150, piaggio NTT Prijavi odgovor kao problematičan meni je peskiranje radio goran iz beograda 0642533241 pozovi ga pa se dogovorite, korektan je covek hoce da pomogne i da objasni ako ti nesto nije jasno sto se tice peskiranja i farbanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Januar 31, 2017 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Lakse ce ti biti da odneses kod nekod da ti uradi nego na kucnom kompresoru da se patis. Imas prikljucke za peskiranje koji nisu skupi i rade posao, ali problem ti je kompresor odnosno zapremina njegova. Ako imas neki kucni mozes al ce trajati ceo dan i imaces posle 2 dana nereda da cistis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...