zlig0r 1925 Napisano Decembar 19, 2017 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan a da probas sa stativom?!?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Decembar 19, 2017 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Stativ dobro rešenje. Ili objektiv veće svetlosne propusnosti, šire blende, odnosno manjeg f broja Prosečna 50-ica bi na f1.8 ovo odradila iz ruke dok kažeš keks i to nema nikakve veze sa aparatom ako isključimo različito ISO hendlovanje od strane različitih senzora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Decembar 19, 2017 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan ovo može i moj canon a530 što sam kupio na pijacu smedervsku palanku za 500 dinara prošle godine! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1877 Napisano Decembar 20, 2017 Skuteras, 3690 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja opet kazem da mora da se nauci azbuka da bi moglo da se pise. Covek nece da uci o fotografiji, hoce precicom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Januar 14, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan @JankelA sve može... samo neki objektiv kojem ne treba puno svjetla, klik i ćao... Inače lično koristim stativ u svim prilikama... Žena me mrzi zbog toga jer kaže da se nikada ne osjeća potpuno slobodno jer ja teglim štapinu sa sobom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Januar 28, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Продајем Canon 600D са кит објективом ако некога занима. Цена 290е.Ако некога интересује нешто више нек пише у инбокс. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1744 Napisano Februar 4, 2018 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Zašto? Namerio si nešto drugo, ili izlaziš iz dslr priče? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Octobar 5, 2018 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje, prilikom slikanja mi zaglavio objektiv (Sigma 18-200), bio je izvucen skroz i kad sam hteo da vratim nije hteo da se pomeri, malo sam ga natezao i uspeo da vratim ali sad malo teze ide i kad slikam sa auto-focus-om aparat nema snagu da ga pokrene cuje se da zuji ali se vrlo malo pomera i ne fokusira dobro. Jel zna neko gde bih mogao da ga posaljem na servisiranje i koliko bi odprilike kostalo to zadovoljstvo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4379 Napisano Octobar 5, 2018 Advanced Member, 1960 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan DSLR servis Banjica, 063/623838. Beograd je u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4684 Napisano Octobar 5, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 5994 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Googlaj DSLR servis Banjica EDIT: Pretece me koleZa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Octobar 5, 2018 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Mart 15, 2019 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljam o kupovini aparata, nasao sam 3 'zanimljiva' modela, sva 3 Nikon: d3000, d3100 i d5000. Gledam nesto do 100e a ova 3 modela sam nasao do te cene, sta preporucujete od navedenog, ili nesto drugo do te cene? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Mart 15, 2019 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan D5000 ili D90 od Nikona, za Canon ce morati da se javi neko od kolega bolje upucenih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Mart 21, 2019 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da danas nisam imao 2 sata da se igram sa Sony alpha 6400 ne bih ni znao koliko je moj aparat iz kamenog doba... Zamisli da fotkaš cure koje se kreću a kamera sama kontinuirano u realnom vremenu fokusira njihove oči... ma bjež'... Mali aparat ali puno aparata, ko razumije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...