aca bre 350 Napisano Decembar 17, 2016 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja skoro ispraznio kanticu. Onako po malo uz rucak. Pa i u sendvic za posao, posto ne kupuje nikad hranu za posao jer ne volim industriske proizvode. U domacem hlebu sa domacim ajvarom i tursijom nema mu premca. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1936 Napisano Decembar 18, 2016 Skuteras, 3695 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene danas bila neka zena iz Lepojevica od koje godinama uzimamo sir. Isto imaju sir vrhunskog kvaliteta, prodaju ga po 400din. Sad imaju preko 50 kantica sira koje im stoje i kilavo ide prodaja. Stvarno tuga Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15861 Napisano Decembar 18, 2016 Integrisan, 9293 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc naceo kanticu, sir je stvarno predobar jedino sto je ostavljen da malo odstoji u vodi da bi izvukao so iz njega....prva liga. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Decembar 18, 2016 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja skoro ispraznio kanticu. Onako po malo uz rucak. Pa i u sendvic za posao, posto ne kupuje nikad hranu za posao jer ne volim industriske proizvode. U domacem hlebu sa domacim ajvarom i tursijom nema mu premca. Ti Aco znaš šta valja, ni ja ne propuštam dobar ajvar i turšiju! Sinoc naceo kanticu, sir je stvarno predobar jedino sto je ostavljen da malo odstoji u vodi da bi izvukao so iz njega....prva liga. Hvala na preporuci Darko, drago mi je da se sviđa tvojoj dami i tebi! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Decembar 19, 2016 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan evo i ja da bacim komentar za sirac. uzo sam ga jos prosle nedelje i podelio kanticu sa jos dva drugara i svi smo odusevljeni sirom.kacamak koji inace jedem na nacin da ga namrvim sirom pospem aleve paprike i zalijem vrelim uljem dobio je sasvim novu dimenziju imam osecaj kao da sedim u sirogooojnu u eto selu u onoj sumici u onom restorancicu i jedem a ne kuci . preporuka znaci za sve gurmane i sladokusce koji vole i cene pravi ukus i hvala flojdu sto se uhvatio posla i podelio ovo sa nama. a da, i kifle iz dzoa sa sirom i ajvarom mogo bi svaki dan da marnjavam mmmmm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Decembar 21, 2016 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kako detaljan hedonistički opis uživanja, evo već sam sebe zamislio na tvom mestu! Hvala ti Deki, baš mi je drago da te je sir potrefio! Vidimo se mi i ponovo kad god ustreba tebi i drugarima! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Decembar 21, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Floyd, ako moze meni kantica, bilo bi super. Ako zaboravim da te nazovem sutra, pusti mi molim te SMS na 061 255 655 0 da me podsetis oko 14-15h. Hvala unapred! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Decembar 21, 2016 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Sir je fantastičan! VFR-ovača i sir idu kao 2 rođena brata 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Decembar 22, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Kvalitet sira je fenomenalan, jedino mi je malo smetao miris, koji je malo jači, ali kada sam ga potopio u presolac (prokuvana voda sa solju), jak miris je nestao, a ukus je i dalje fenomenalan. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 620 Napisano Decembar 22, 2016 Svrati ponekad, 319 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi se prijavio za jednu kanticu, ako ga još ima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Decembar 22, 2016 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga potopio u obicnu prokuvanu vodu bez soli posto je sir ionako dosta ako ne i preslan tako da je sad kad izvadim komad taman kako treba s mobilnog telefona Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Decembar 23, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ne sumnjam da je sjenički sir odličan, ali jedan je hercegovački sir "izmijeha" 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Decembar 23, 2016 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Floyd, ako moze meni kantica, bilo bi super. Ako zaboravim da te nazovem sutra, pusti mi molim te SMS na 061 255 655 0 da me podsetis oko 14-15h. Hvala unapred! Ćerkica se danas pobrinula za tvoju kanticu! Sir je fantastičan! VFR-ovača i sir idu kao 2 rođena brata Ček, ček, ja ne mogu da se setim...Jesi ti uzeo sir od mene ili si probao od nekoga sa foruma? Hvala na preporuci u svakom slučaju! Kvalitet sira je fenomenalan, jedino mi je malo smetao miris, koji je malo jači, ali kada sam ga potopio u presolac (prokuvana voda sa solju), jak miris je nestao, a ukus je i dalje fenomenalan. Hvala na preporuci Šeki! Ovaj sir, ako je pravi, mora da ima jak šmek jer se on pravi isključivo od neprokuvanog i neobranog mleka. Ali to je prirodni šmek, te krave se ne prihranjuju koncentratom. Ja bi se prijavio za jednu kanticu, ako ga još ima. Upisan si, baci mi samo na pp neki kontakt telefon i čujemo se narednih dana! Ne sumnjam da je sjenički sir odličan, ali jedan je hercegovački sir "izmijeha" Da, imao sam zadovoljstvo da probam taj specijalitet u jednoj dobroj trebinjskoj kafani. Za one koji nisu upućeni u detalje, to je specifičan grudvičasti sir jakog šmeka koji zri u ovčijoj koži mesecima. Taj sir je naročito vredan zbog toga što ga nije moguće proizvesti industrijskim putem. Ali, to je totalno druga priča u odnosu na sjenički: i priprema i odležavanje i namena. Ne treba ih porediti, oba su prvorazredni brend svog područja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1293 Napisano Decembar 25, 2016 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Prijavljujem se za jednu kanticu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Decembar 25, 2016 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Grnca, upisao sam te. Pošalji mi molim te na PP tvoje podatke, adresu za prijem paketa i kontakt telefon pa se čujemo narednih dana. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 26, 2016 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na inicijativi..a bogami i rezultatima.. p.s. možda je vreme da promeniš dosadašnji posao, promeniš ambalažu i baciš se u ozbiljnu distribuciju kod nas..a sve te silne tone što bi da bace za izvoz..makar i autobusom.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Decembar 27, 2016 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala bata Vlajko, očekujem da i ti malo odstupiš od ustaljenog režima svoje asketske ishrane i pospešiš te rezultate! Aj' zezni se, uzmi jednu kantičicu! A da znaš i da ozbiljno razmišljam da menjam posao, ne samo zato što se sir dobro prodaje ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 350 Napisano Decembar 29, 2016 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi jos jednu kanticu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Decembar 30, 2016 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Upisan si Aco, javljam ti porukom čim mi stigne. Očekujem da ću dobiti sir posle Nove godine, recimo sreda ili četvrtak. Zavejani su skroz na Pešteru, treba da im narednih dana raščiste put do Sjenice. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 620 Napisano Decembar 30, 2016 Svrati ponekad, 319 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo, gospođa probala i sviđa joj se, pojela pola kantice ovako na suvo Meni je malo prejak, možda ću ga korisiti više kao začin, u malim dozama. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 30, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Izuzetan Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Decembar 30, 2016 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo, gospođa probala i sviđa joj se, pojela pola kantice ovako na suvo Meni je malo prejak, možda ću ga korisiti više kao začin, u malim dozama. Navići će te gospođa brzo, ne brini! Hvala na preporuci! Izuzetan Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Hartelijk bedankt! Ako preostane nešto, ponesi gore da probaju i Holandezi, nikad se ne zna šta može od toga da ispadne! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 31, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Svakako cu poneti jednu kanticu za svoje potrebe pa može da se proba. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano Decembar 31, 2016 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan kako bih dosao do sira u indjiji odnosno kako ga distribuiras uzeo bih kanticu da probam. a neko je spomenu sir iz mesine e to me vraca u detinjstvo ko ga jednom proba nezaboravlja mu ukus. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Decembar 31, 2016 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sloboleo, mogu da ti ga pošaljem bez problema. Poštarina je oko 500 dinara. Pošalji mi samo na pp tvoje podatke, adresu za slanje i kontakt telefon i stiže ti paket u četvrtak (5. januara). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...