PremieRacing 3062 Napisano Decembar 23, 2021 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Ma neću ni da se upisujem... Strpljivo čekam kad bude bilo, pa da sad za odma' kupim kantulence. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Decembar 26, 2021 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan On 12/22/2021 at 1:24 PM, Savan said: Pusti sir, hoćemo li u skorije vreme davati daću nekom od bikova? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro I tu ćemo po svemu sudeći da se načekamo. Daleko smo prijatelju od centra zbivanja pa komšije iz okoline razgrabe sve, i sir i meso. @TAZZ @shlem @PremieRacing Upisano drugari, nadam se da ću uskoro da obradujem i vas i ostatak ekipe a i sebe. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Decembar 26, 2021 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ja moram da pitam sta bi sa onim spiskom dinsam bio ja!? Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Decembar 27, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Spisak sa tvojim imenom pri vrhu liste je živ i zdrav i sve je duži i duži. Nadam se da ću te uskoro obradovati. Promenio Decembar 27, 2021 član floyd 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Decembar 28, 2021 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prijavljujem se i ja za jednu kanticu, pa kad stignem na red. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Decembar 28, 2021 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Upisano. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rast 1179 Napisano Decembar 28, 2021 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan I za žuti TDM jedna recka koja će se pretvoriti u kanticu sira Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 711 Napisano Decembar 29, 2021 Drug član, 1118 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Ja bh 1/2 kantice,da se upišem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Decembar 29, 2021 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan A ta druga polovina može meni...Sent from my SM-A515F using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Decembar 29, 2021 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Oće li biti mladog ime?Ja bi i kantaru mladog ako bidne.Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Decembar 29, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Tazz, ne može preko reda tako Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Decembar 29, 2021 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Stefanel, pa upisan sam ja za sagoreo, pregoreo, prevreo, uvreo, skuvan, prekuvan. Samo pitam ako bude i Yung-ić.... Pa bi ako ima i taj, ako nije kasno za poručiti...Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Decembar 29, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Za nekog nema ni kantica, a on gospodin oće 2. Biće, dogodine, krave spojile praznike malo, imaju i one dušu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Decembar 29, 2021 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne uzimam sebi sve Snupi.Kod mene je 5 porodica uključeno u kantice ...Dakle ogrebem se za 1.2 kile...Nemoj da se Snupi i Lucija potuku...Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Decembar 31, 2021 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan ja se izvinjavam nisam pratio koliko je jedna kantica novca posto je meni sjenica relativno blizu pa bi mozda mogao da pomognem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 31, 2021 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Vidi da pomogneš i sa tim bikovima, tu je veća oskudica Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Januar 4, 2022 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan raspitao sam se u sjenici trenutno je velika potraznja da tesko sta moze da se uradi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Februar 16, 2022 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Upisano. Ime dobar li si?Prosto me stra' da priupitam?Mrdaš li?Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Februar 17, 2022 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, evo ima gotovo 3 meseca kako ni jednu jedinu kantu nisam dobio. I lične zalihe sam odavno potrošio, kako sira tako i goveđe pršute. Sira je nažalost sve manje dole a cene su otišle u nebesa. To će i svaki pešterac da vam potvrdi. Pisao sam već u temi i zašto je to tako. Seljaci sve više prodaju mleko na veliko, ne isplati im se više uopšte da čekaju novac od sira jer od mleka dobiju lovu odmah. A suočavaju se sa užasnim rastom troškova goriva, đubriva, veterinarske nege i raznih drugih potrošnih sredstava... Mnogi iz svih tih razloga odustaju od stočarstva ili počinju da gaje samo za lične potrebe. Rezultate vidimo. Ne znam šta bih mogao drugo da vam kažem osim da se snalazite za sir do daljnjeg kako ko može jer zaista nemam predstavu kada ću ga opet imati. Naravno, nije opcija da sir naručujem od nepoznatih ljudi. Ova tema je i započeta radi distribucije sira od poštenog i proverenog domaćina, mog dobrog drugara koji je proizvođač i koji živi na Pešteru. Pošto ni on više ne pravi sir, naše malo gurmansko zadovoljstvo će morati da bude utaženo na neki drugi način. Čim se nešto promeni, javljam istog trenutka. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Februar 17, 2022 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Znaci, rešenje je da se javi neki dobrovoljac i da krene put pestera i tamo zasnuje farmu bikova i poneku kravu Zadatak nije lak ali za pravog bajkera, izazov Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Februar 17, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Savan je napisao: farmu bikova i poneku kravu Savane, ne znam kako da ti kažem, al to od bika nije mleko, nećemo se mi sira od toga najesti 1 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Februar 17, 2022 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne, nisi ispratio od početka. Ja sam uvek lobovao za meso od bika a sir je nus proizvod. Ono, ekstra je sir…kad naseckaš malo mesa pa staviš sira pored Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Februar 17, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, floyd je napisao: Drugari, evo ima gotovo 3 meseca kako ni jednu jedinu kantu nisam dobio. I lične zalihe sam odavno potrošio, kako sira tako i goveđe pršute. Sira je nažalost sve manje dole a cene su otišle u nebesa. To će i svaki pešterac da vam potvrdi. Pisao sam već u temi i zašto je to tako. Seljaci sve više prodaju mleko na veliko, ne isplati im se više uopšte da čekaju novac od sira jer od mleka dobiju lovu odmah. A suočavaju se sa užasnim rastom troškova goriva, đubriva, veterinarske nege i raznih drugih potrošnih sredstava... Mnogi iz svih tih razloga odustaju od stočarstva ili počinju da gaje samo za lične potrebe. Rezultate vidimo. Ne znam šta bih mogao drugo da vam kažem osim da se snalazite za sir do daljnjeg kako ko može jer zaista nemam predstavu kada ću ga opet imati. Naravno, nije opcija da sir naručujem od nepoznatih ljudi. Ova tema je i započeta radi distribucije sira od poštenog i proverenog domaćina, mog dobrog drugara koji je proizvođač i koji živi na Pešteru. Pošto ni on više ne pravi sir, naše malo gurmansko zadovoljstvo će morati da bude utaženo na neki drugi način. Čim se nešto promeni, javljam istog trenutka. To je zato što sam se ja prvi put posle toliko godina vašeg gurmanluka, prijavio. Evo, možeš me skinuti sa čela liste ako će to pomoći drugima da dođu do te poslastice... mene eventualno pozovite na neko meze. Zaista je šteta što je tako, ali i razumem. Nije sve u metrou, Beogradu i na vodi, treba voditi računa i o ljudima koji nas hrane. Promenio Februar 17, 2022 član .milke. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Mart 29 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Uf...Ima li još ovoga?Sent from VOGE DS900X using ChinaTech Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8383 Napisano Mart 30 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Aj' što nema sira, nego nema ni @floyd-a. Znaš za onu staru poslovicu, gde si nema te ko sjeničkog sira na forumu.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...