floyd 495 Napisano Januar 17, 2020 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi moji, da niste na dijeti? Ućutala se tema pa evo malog razdrmavanja: Lepo ide sjenički i uz domaći kiseli kupus sa suvim mesom i dimljenim kobajama... Imam par slobodnih kantica, kome treba nek se javi. 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Januar 20, 2020 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sve razdeljeno, nova tura stiže uskoro. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Januar 27, 2020 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Sve razdeljeno, nova tura stiže uskoro. Ajde javi kad stigne. Jedna kantica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Januar 29, 2020 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Upisano. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Januar 31, 2020 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Stigla nova tura i već otišla. Ostala jedna jedina kantica, kome treba neka bude hitar. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Januar 31, 2020 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Otišla i ta jedna, našem drugaru Atili se ponovo prijeo sir. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Februar 28, 2020 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ostale još dve kantice od sadašnje ture, ako kome bude trebalo neka se utefteri. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemus 1332 Napisano Februar 28, 2020 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Gledam ove slike a u glavi mi moj holesterol od 9,1. E zivoteeeee. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Februar 28, 2020 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ti si Nemanja stvarno neviđen slučaj. Normalni ljudi imaju holesterol u krvi a tebi holesterol stigao do glave... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 28, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Floyde, zamoli ljude da malo pristede so. Sve prethodne kante bile fenomenalne. Ovu jedemo u kolicini kao da je kavijar ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemus 1332 Napisano Februar 28, 2020 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, floyd je napisao: Ti si Nemanja stvarno neviđen slučaj. Normalni ljudi imaju holesterol u krvi a tebi holesterol stigao do glave... hahahaha druze moj mastan sam kao tovat mast.Moram sada da izbegavam te lepe i nadasve ukusne stvari da bih na leto kada zavrsim rostilj mogli nesto da bacimo na zar da me ne prozivate kao prosli put.Jebo rostilj na struju, si ti normalan i slicno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Mart 3, 2020 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan On 2/28/2020 at 10:55 PM, LuckyVladano said: Floyde, zamoli ljude da malo pristede so. Sve prethodne kante bile fenomenalne. Ovu jedemo u kolicini kao da je kavijar ! Vidi matori, najverovatnije je da te je zapala ona tura koja je nastala kad su tamo bili malo ozbiljniji minusi. Onda sir jednostavno mora da se dovoljno osoli da ne bi zamrznuo u prostoriji gde stoji i zri. Tamo nema grejanja, so je jedina koja štiti sir od smrzavanja. Osim toga, znaš i sam, to je domaći a ne industrijski proizvod pa ne rade sa laboratorijskom vagom nego odokativno, po iskustvu. I njima je jeftinije da ne stavljaju so u sir ali so ga drži u životu... Savet: ako ti je sir suviše slan, odvoj jednu količinu iz kantice u manju posudu i prelij ga flaširanom vodom, ona će vrlo brzo da izvuče so. On 2/28/2020 at 11:34 PM, Nemus said: hahahaha druze moj mastan sam kao tovat mast.Moram sada da izbegavam te lepe i nadasve ukusne stvari da bih na leto kada zavrsim rostilj mogli nesto da bacimo na zar da me ne prozivate kao prosli put.Jebo rostilj na struju, si ti normalan i slicno Još se bakćeš sa tim roštiljem? Pa Skadar na Bojani bi već 18 puta završili... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Mart 5, 2020 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ne setih se ranije da ažuriram stanje: Prodato sve još pre koji dan, nova tura stiže uskoro. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Mart 11, 2020 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je cena sira? I kad ce ga biti? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Mart 11, 2020 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Rade, cena kantice je 2700 dinara. Očekujem da sledeća tura stigne za nedelju ili dve dana. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Mart 11, 2020 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan A suvo meso? Lep je sir, ali od mesa rastu brkovi decacima.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Mart 12, 2020 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ove godine ćemo nažalost biti ćosavi...ništa od mesa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8383 Napisano Octobar 7, 2020 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan @floyd 'oće li biti sira? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Octobar 8, 2020 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Zašto ovo ja tek sad vidimUpiši me!Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano Octobar 8, 2020 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan Pisi i mene za kednu kanticu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Octobar 12, 2020 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan @shlem @TAZZ @sloboleo Drugari, na vašu i moju žalost do daljnjeg neće biti sira za prodaju. Moj drugar je od aprila počeo da prodaje mleko, kaže da je zadovoljan tako da sir ima tek za sebe i svoju porodicu. Javljam čim bude aktuelno ponovo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8383 Napisano Octobar 12, 2020 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Šteta sir je bio odličan, mada mi je milo i zbog tvog drugara ako je zadovoljan cenom mleka. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Decembar 6, 2020 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, imam zadovoljstvo da objavim da mi sjenički sir od kraja novembra ponovo stiže i da je zaista odličan. Ko bude hteo neka se prijavi u temi a prvo ću obavestiti kolege sa foruma koje su se interesovale, ovim redom: @shlem @TAZZ i @sloboleo Kantica teži oko 6kg a cena je 100 dinara skuplja nego do sada jer je dosta poskupelo slanje tako da sada košta 2.800 dinara. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niske 177 Napisano Decembar 6, 2020 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan To Floyde. Jednu kanticu mladog, molim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 6, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, imam zadovoljstvo da objavim da mi sjenički sir od kraja novembra ponovo stiže i da je zaista odličan. Ko bude hteo neka se prijavi u temi a prvo ću obavestiti kolege sa foruma koje su se interesovale, ovim redom: @shlem @TAZZ i @sloboleo Kantica teži oko 6kg a cena je 100 dinara skuplja nego do sada jer je dosta poskupelo slanje tako da sada košta 2.800 dinara. Svi bikovi na broju?Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...