rb26 20 Napisano Decembar 4, 2016 U prolazu, 28 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda VFR 1200F Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem Hondu Blackbird, pozeljno je da bude FI model, ali nije neophodno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1418 Napisano Decembar 4, 2016 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj si verovatno video http://www.polovniautomobili.com/motori/8502923/honda-cbr-1100-xx Nisam ga video uživo ali iz nekog mog iskustva mogu da kažem da od ovog teško može da se nađe bolji. Cena mu jedino nije lepa ali i to se da korigovati i to mislim da bi tu mogla malo jača korekcija da prođe, ali to je već stvar dogovora. Ovaj motor nije u sferi mog interesovanja, ali kad ga vidim odmah mi bu dao mog TDM i doplatio . Vozio bih ga jednu sezoni i ostatak života se time hvalio . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rb26 20 Napisano Decembar 4, 2016 U prolazu, 28 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda VFR 1200F Prijavi odgovor kao problematičan Jesam Jasminko, taj je trentno prvi na mojoj listi kandidata. Mehanicki motor je skroz na mestu, nisam mu naso manu (onoliko koliko ja znam kao amater). Izgreban je na 3 mesta sa desne strane, verovatno je naslonjen ili ocesan u nekom trenutku, nesto od toga zafarbano, nesto nije, ali u svakom slucaju manji kozmeticki problem. Cena jeste jaka, ne znam da li se i koliko moze korigovati, vlasnik nije bas raspolozen za saradnju po tom pitanju. Ja nudio cak i 4000, on covek nece ni da cuje. Ne razumem zasto kad mu oglas stoji vec 5 meseci. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1418 Napisano Decembar 4, 2016 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Taj motor je pre nekoliko meseci imao cenu ispod 40000, čak mislim da je bilo nešto 3500-3600, ne m ogu tačno da se setim, i onda je odjednom digao cenu na preko 4000. Zato sam i mislio da bi cena mogla ići dobro dole, ali eto ...... Nego kad budeš kupio taj "pravi" motor i rešio da baciš tu Afriku, javi..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rb26 20 Napisano Decembar 4, 2016 U prolazu, 28 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda VFR 1200F Prijavi odgovor kao problematičan Znam, secam se oglasa jos iz Juna meseca, tada je cena bila 3500, vlasnik tvrdi da to nije tacno, da je to bio neki drugi oglas. Ja ga se izricito secam zbog karakteristicnog opisa, ali ajde ne vredi raspravljati se. Afrika (bivsa Djoletova, znas motor) je na moju veliku zalost otisla od mene u Bor jos prosle zime. Nikad je ne bih bacio, najbolja masina koju sam dosad imao, ali okolnosti su bile takve da sam morao rasprodati ceo vozni park. Kupicu je ponovo kad-tad. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rb26 20 Napisano Decembar 4, 2016 U prolazu, 28 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda VFR 1200F Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Markony pozvacu asap Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Decembar 4, 2016 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za ovaj primerak iz Obrenovca.. Odličan! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Decembar 5, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Сећам се овог из огласа, имао и бочне кофере у боји мотора. Перверзија! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rb26 20 Napisano Decembar 5, 2016 U prolazu, 28 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda VFR 1200F Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice moze katanac na temu. Bio, pogledao, pazario. Masina deluje odlicno, vlasnik vrlo fin covek, cena korektna, ja skroz zadovoljan. Hvala Markoniju i Gojku na preporuci. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Decembar 5, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Vrh masina. Jednom sam video nekog lika u Subotici, bolji zvuk nisam cuo do sada... Imam cak i maketu ovog modela Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano Decembar 6, 2016 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Posle cbr1000f nekako mi logicno deluje prelazak na mocnu XX, moj naredni motor i visegodisnja zelja... U zdravlju se vozio! Pozdrav Nenad. Sent from my LG-H525n using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Decembar 6, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom ga vozio.. Kakva je ovo masina, bog te mazo.. Pa ovo je motor ipo, probao ovaj tip motora ali jebe lakat u voznji a tako rado bi je posedovao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...