johann 850 Napisano Decembar 14, 2016 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me samo gore na slici šta radi brat sa svinjskom glavom Pali dlake,sta bi drugo! Tako sto ga je ugljenisao ? Al sad da Vlajko (vegan boy) vidi ove krasote mesne.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Decembar 14, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Zoki, kakva je situacija u Indiji posto vidim na advrideru, clan flyingdutchman177 ima zescis problema sa podizanjem novca tamo, i kaze da je uzasna situacija. ''Imagine if you were watching the 10 o'clock news tonight and the top story was the President making an announcement that all your currency and bills in your possession higher than $2 were now worthless. That's all your 5's, 10's, 20's, 50's and 100's - worthless! Those notes were, effective immediately, were no longer legal tender. The news said you could go to the bank and exchange these old notes for newly printed notes but you could only exchange a maximum of $30 a day. There would be incredibly long lines at the banks both exchanging currency and withdrawing money from your account. Even if you found a bank open with money, went everyday and were willing to stand in hour or two long lines, could you survive on $30 a day? And think about all the tourist visiting your country. They need to not only buy every day things like food and petrol, but they also need cash to buy their sleeping accommodations every night. It would be a nightmare, right?Well that nightmare is all too real here in India.'' http://www.firstpost.com/india/demonetisation-over-33-deaths-reported-across-india-after-announcement-of-currency-ban-3107738.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 264 Napisano Decembar 14, 2016 Fat and furios, 595 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan Depilira prase :-) Svaka cast za slike! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Decembar 15, 2016 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi ne liči na depilaciju već na kremiranje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Decembar 15, 2016 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast majstore. Ciji pasos koristis tamo? Kakav ti je dalji plan posle Cao Banga? Izvini ako si vec negde pisao o tome, ne stizem sve da ispratim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velibor_PG 12 Napisano Decembar 15, 2016 U prolazu, 16 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: DR350 Prijavi odgovor kao problematičan Fini neki ljudi, ovaj kozmeticar sa brenerom je za desetku :) ... Zoki samo naprijed, slike su top... srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Decembar 15, 2016 (promenjeno) Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Danas se krenulo pravac...Ban Gioc i jednoj od atrakcija tog kraja ,vodopad koji deli Vjetnam i Kinu.. mislim da mi je ovo treci put da udaram u Kinu na mojim putovanjima... mozda sledeci put i zakoracim malo preko.. Sa slike se da zakljuciti da je osoblje zensko hotela u Cao Lang.Platim jutros gazdarici za spavanje sa novcanicom od 20 US a ona poce da je zagleda i okrece...rekoh joj ,odoh po motor..planem silu i popenjem se na plato ispred ...pusi plavi dim iz masine zadimi sve ...neko me tapse po ramenu okrenem se jedva od dima vidim radnici koja mi pokazuje da idem i drugom rukom drzi zatvoren nos...vise ih prosla volja za proverom novcanice... :na_glavi:dok sam jos u gradu reko daj da kupim hleb za puta ...videh reklamu i pitam se ...ko bi ikad pomislio da ce se u Vjetnamu videti natpis ...doner - kebab. Zalaufam ja Minska pici ko lud ...pogledam u telefon,navigaciju pokazuje da sam na dobrom put...tero ja tero ..svratim na kaficu..ide sve kako treba samo cujem cvaju kako prede...hm ? oduzilomi ova voznja nesto znam daje otprilike 80tak km...zastanem proverim ...brate ja na kontra strani.Na levo krug pa nazad i naravno posto sad znam taj put opalim do daske ...cim naidjem cuje se sila kako bruji i lokalci okrecu glavu i cude se kakav li je to zvuk sada. ... Danas je bilo i uzbrdica i nizbrdica naravno ...prasina nije izostala da se videti na slikama cak su i banana stabla pobelela...i tako stize vreme rucka ,svratim na primitivan truk stop jer ovim putem ide gomila kamiona sa kontejnerima robe iz Kine...jedva jednoj moronki objasnim da hocu par jaja..ok nekako skapira i pokazuje mi onu nudle supu u kesi..ok ajde reko daj ..pun mi klinac objasnjavanja ...zasednem ,ne prodje dugo donese mi supu i njoj dva przena jaja...umal ne padoh sa stolice...al resih i to ...pitam za so...nema soli ...doneli mi sos i dve ljute papricice...nekapiraju da sam vec dosta ljut i da netreba da doturaju nista vise... Neznam dal su braca al lice se bar po zubima ...pokazase mi pravac za vodopade ...hvala burazeri. Vreme mi nije naklonjeno za fotografisanje ...oblacno je vec tri dana nigde sunca..al sto je to je...i na kraju stigoh da i te vodopade vidim ....napravih par fotki a vi na kraju se odlucite koja slika vodopada vam se vise svidja... P.S. Srpski pasos koristim i plan je sto vise obici ovaj deo sveta... Promenio Decembar 15, 2016 član kawazoki 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fikacu 40 Napisano Decembar 15, 2016 Svrati ponekad, 161 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jeli Zoki, jel nju vozis na rezervoaru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 15, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pa najbolje su ti ove dve zadnje fotografije - ti slikao nju, ona slikala tebe , fali jos jedna - vas dvoje zajedno ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Decembar 15, 2016 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Ova predzadnja je 100% slika "After". Ona se smeje i dobila još nove adidaske. Bravo legendo Stara škola, nema šta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Decembar 15, 2016 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je red, da posle Suzane i ovaj Minsk dobije svoj nadimak. Ili ga zovemo imenom? Ne znam zašto, al na um mi pade "Plavi". Ili "Švaler". Tek toliko ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6069 Napisano Decembar 15, 2016 Drug član, 4152 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Plavušan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3113 Napisano Decembar 15, 2016 Drug član, 1062 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Putevima Ho Ši Minska 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6069 Napisano Decembar 15, 2016 Drug član, 4152 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan 'O Ši Minsk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 264 Napisano Decembar 15, 2016 Fat and furios, 595 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan Mina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Decembar 16, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Par kratkih videa....i malo prasine.... 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
navajo 54 Napisano Decembar 16, 2016 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GN 125 & GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Zoki, nema lepseg osecaja nego kad ujutru poranim, pa skuvam kafu u iscekivanju novih dogodovstina i tvojih fotografija koje cu procitati i videti na forumu, pre nego krenem u nove radne pobede...jedino lepse bi bilo da sam na motoru i idem tvojim putevima...ali bice jednog dana....nada umire poslednja...ko ume hrabro, snazno i iskreno da pozeli imace i hrabrosti da svoje zelje ostvari!!! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Decembar 16, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Jutros nisam rano krenuo nazad ka Cao Bang ...bilo je malo hladnjikavo pa sam i malo sacekao da otopli a da ne bi negde po brdima cvokotao ...obukao sam kisno odelo ..i definitivno je pomoglo tako da ga ceo dan nisam ni skidao sa sebe jer sam nastavio prema severoistoku...u Bao La koji je takodje u planinama. Put je uzan i los i menja se od loseg asfalta ..rupa do makadama a na nekim mestima se sredjuje i ima dosta rizla.Uzbrdica koliko hoces i naravno isto toliko nizbrdica...Minsk trosi ko lud a ko bi reko kad ima samo 125cc 5 Litara minimum na stotku plus jos moras da mu dodajes ulje 4%.. sutra cu da vidim malo iglu da spustim i ako nadjem sintetiku mogu da prepolovim postotak ulja za mesavinu..tako bi i manje ulja sipao i nosi jer sada imam 3 litra u bisagama. Minsk me provoza lepo danas preko 200km i lepo se ponasao...samo stro mora da se drzi u turi stalno i cim popustis ,no dobro.. Natrcim na neke momke koji vrse prevoz ...zivotinja ....pogledajte video i na kraju slika ce vam reci ostalo. Malo sam umoran i to bi bilo to za danas osim ako se ne probudim nocas pa dodam nesto...pozdrav. 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1564 Napisano Decembar 16, 2016 Drug član, 1306 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovaj pao sa ovom svinjom na motoru ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Decembar 16, 2016 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Zoki,dobro se boris sa njihovim kamiondzijama.Sto se potrosnje tice,mozes probati kako si i rekao da spustis iglu ali prvo proveri kakva je boja svecice.Kako god da okrenes neces bas uspeti da spustis potrosnju bas nesto previse ipak su zahtevni putevi a moras da ga drzis u turi tako da je to odprilike realna potrosnja.Po meni je bolje da i malo vise trosi ali se bar neces razmisljati da ne zariba ipak je to cvaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6069 Napisano Decembar 16, 2016 Drug član, 4152 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Nije na motoru nego je svinja na skuteru. Zanima me jesu li žive. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raso 6 Napisano Decembar 16, 2016 U prolazu, 17 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda vt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nije na motoru nego je svinja na skuteru. Zanima me jesu li žive. Ако је и била жива, после пада и не ношења кациге.. онда, сигурно више није жива. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 16, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ništa svinji nije bilo, zilave su to zivuljke. Udaris je autom, polupas ga skroz a svinja pobegne dalje u njivu. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 69 Napisano Decembar 16, 2016 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan Kako prede MuHck jbte,kao gorska vila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 69 Napisano Decembar 16, 2016 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan Loodilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...