DuleTenere 49 Napisano Decembar 24, 2016 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan stigao kod saobracajne. polazak u 9.45 srecan put svima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Decembar 24, 2016 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja idem KOLIMA sa Karaburme, krecem za 20ak minuta pa put skupstine pa Sremcica- ima 4 mesta kod mene, ko god hoce neka se javi pa da vas pokupim ili da se nadjemo kod Skupstine.... Posto necu pratiti forum posaljite mi sms ili se javite na 0652100500 ako neko hoce sa mnom. Nocas sam punio akumulator i jutros sve montirao, STenara jedva upalila ali jeste, provozao sam se ka Mirijevu partizanskim putem i kao sto neko rece- kao posle kise, mokro bez leda. Ali... kad sam se vratio kuci da se pakujem- nece da izadje iz prve :S ni u ler ni nista dalje, probao sve moguce opcije i ne mrda- ne znam da li je ulje ili je konacno kvacilo resilo da otkaze posto zeza vec neko vreme... Tako da nazalost ne idem motorom, ali idem u svakom slucaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4726 Napisano Decembar 24, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 6002 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Na moju veliku žalost, poledica koja ne popušta još uvek je ove godine jača od moje želje da opet učestvujem u najhumanijoj koloni Uz najbolju volju ipak moram biti racionalan - ne bih stigao do prve raskrsnice bez da padnem a kamoli da odvezem 100-tinak km do vas. Želim vam da sve prođe kako je zamišljeno. MAXI pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
navajo 54 Napisano Decembar 24, 2016 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GN 125 & GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Bice 4 mesta i kod mene u kolima. 064 1163 064 Vidimo se!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Decembar 24, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan I mi dolazimo kolima, ima 2 mesta, a i cerka svojim, bice bar jos 2-3 mesta Sent from my LG-H815 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Durmitor2000 139 Napisano Decembar 24, 2016 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: U srcu Honda Africa a u ruci BusPlus Prijavi odgovor kao problematičan Slikanjeee I naravno start Sent from my MI 5 using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Decembar 24, 2016 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ove godine nisam bio u prilici da budem deo kolone... Ali, stojim sa strane i gledajući Vas, srce mi je puno... https://youtu.be/_p0UfrSwcPA 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Decembar 24, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Najbolji ljudi na svetu. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada53 20 Napisano Decembar 24, 2016 Svrati ponekad, 145 postova Motocikl: suzuki bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momci i devojke svaka vam cast 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Decembar 24, 2016 Very Funny Rider, 1125 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan http://youtu.be/hJQiFcmS124 Sent from my SM-G930F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Decembar 24, 2016 Very Funny Rider, 1125 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan http://youtu.be/ksWtZqTi7Pg Sent from my SM-G930F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Decembar 24, 2016 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/kurir-tv-kad-deda-mrazovi-protutnje-beogradom-bajkeri-paketicima-obradovali-malisane-iz-sremcice-clanak-2604901 Sent from my LG-H815 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7819 Napisano Decembar 24, 2016 Solo Rider, 3097 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Deseta ljubilarna, a meni četvrta za redom, pa evo ponovo par slika sa meni dragim ljudima. Ove godine zbog meteo uslova kolima se dovukao, ali bilo je mladjih koji su ispunilo moto kvotu. Pozdrav svima 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Decembar 24, 2016 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo BAJKERI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17016 Napisano Decembar 24, 2016 Integrisan, 8304 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bravo svi! Sjajno je bilo, pre, za vreme i na after party-ju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Decembar 24, 2016 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.blic.rs/74gjs77 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Decembar 24, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci i devojke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 612 Napisano Decembar 24, 2016 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast svima! Nadam se da cu se pridruziti sledece godine, ako se opet ne preklopi sa zimovanjem. Pokazali ste da nema prepreka kad postoji volja i motiv za ovakvu akciju. Skidam kacigu! Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni1991 57 Napisano Decembar 24, 2016 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nc700x Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo druzenje, divni ljudi i neverovatno iskustvo. Srce i dusa puni pozitivnih emocija! Bravo ljudi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
navajo 54 Napisano Decembar 24, 2016 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GN 125 & GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Srce samo sto mi ne eksplodira od emocija i divnih utisaka!!! Veliko bravo za savrsenu organizaciju i ogromno hvala sto ste nam omogucili da budemo deo neceg ovako divnog!!! Eto mene svake godine sa vama dok god budem bila u stanju da vozim!!!! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 446 Napisano Decembar 24, 2016 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan U Zajecaru nas nije bilo mnogo, ali je stvarno bilo prelepo, pogledajte. http://zajecaronline.com/pokloni-stigli-na-motorima-bajkeri-u-crvenom-delili-paketice-slatkise-video/ 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Decembar 24, 2016 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21789 Napisano Decembar 24, 2016 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Bravo LJUDINE! Bravo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1733 Napisano Decembar 24, 2016 Drug član, 825 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Honda Hornet S,Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Pripreme sinoc,jutros,hlaaadno,sneeg,jutros neverica pri pogledu kroz prozor,da budem iskren,kratkotrajno premisljanje da li poci kolima,ali na kraju,odluka sesti na 2 tocka,zagrejati ruke,noge,sve je uspelo...zagrejati dusu bilo je najlakse...iskreno,nisam ocekivao ovoliki broj motora,prijatno iznenadjen dolaskom kod skupstine...sve je proteklo odlicno..stvarno pohvala za sve,kao i zavalnica svima 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Decembar 24, 2016 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...