matador97 6 Napisano Novembar 22, 2016 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: kraljevo Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan nagrdi me doticni motor,od kad je crkla masina,stavljen nov prox klip,bla bla,ide on super,al nece da pali meda da mu das...menjaj svecice sve redom ma ne vredii...na leru radi mozda 20-ak sec i gasi se,cas se pojaca ler gas,nekad i do 3 000 obrtaja,pa spadne na 1 500,sam pojacava i smanjuje tako,strasnoo...aa kad padne tako na 1 500 obrtaja kad mu zavrnem naglo gas gusi se i uglavnom se ugasi...neko bar da me obavesti u cemu konkretno moze biti problem ako zna pokleko sam skroz,nema 3 meseca kako sam ga kupio,aa problemima nigde kraja,nemam vise ni snage ni volje da se maltretiram sa ovim !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Novembar 23, 2016 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci,trazis pomoc a nisi slusao kad smo ti pricali sta treba uradi sa tim motorom.Nije klip sve na motoru ima tu jos delova,karburator radilica lezajevi semerinzi itd.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...