muljaz 2051 Napisano Novembar 10, 2016 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Godina proizvodnje 2005, Kupljene 2007 nove. Vrlo malo su vozene i u ekstra su stanju. Ove godine zamenjeno ulje, Yamalube. Dva originalna Yamaha kaisa. Gusenica je kao nova, nigde iskidana i bez tragova istrosenosti. Skije i vodjice na skijama takodje u odlicnom stanju. Akumulator stavljen nov pred kraj sezone. Jedina mana je posekotina na sedistu 2cm duzine i naprsnuce vetrobrana (sve se vid na slikama). Apsolutno nikakva dodatna ulaganja nisu potrebna, sanke su kao nove. Ako nekoga zanima, dogovaracemo se oko cene 0638295104 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisSimurina 466 Napisano Novembar 10, 2016 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Tara Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan koja cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2051 Napisano Novembar 11, 2016 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Neka bude 5000 evra. Koga zanimaju stvarno dobre sanke, tek razradjene, doci ce da pogleda pa cemo se dogovarati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 513 Napisano Novembar 14, 2016 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan informativno pitanje....koliko kosta pogonski kais ili ti....gusenice...imas li mozda prestavu neku? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2051 Napisano Novembar 14, 2016 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bas razumeo, ali kais varijatora sam prosle godine kod nas platio 18000, a preko e bay sam narucio i kostao me blizu 100e. Moze da traje 100 metara, moze i da traje nekoliko sezona.Gusenica kosta oko 700e, moze i jeftinije. Zavisi od duzine, dubine, namene... Moze da traje koliko i sanke ako se ne vozi po asfaltu, makadamu... Po tome se najcesce poznaju rentirane sanke Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 513 Napisano Novembar 15, 2016 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bas razumeo, ali kais varijatora sam prosle godine kod nas platio 18000, a preko e bay sam narucio i kostao me blizu 100e. Moze da traje 100 metara, moze i da traje nekoliko sezona. Gusenica kosta oko 700e, moze i jeftinije. Zavisi od duzine, dubine, namene... Moze da traje koliko i sanke ako se ne vozi po asfaltu, makadamu... Po tome se najcesce poznaju rentirane sanke da to me interesovalo....kao laika....jer sam se bavio mislju da kupim sanke za sneg ali aj rekoh da da vidim koliko kostaju gusenice jer sam cuo da nisu bas jeftine....no....ok je cena za to zadovoljstvo...naravno da je covek iolenormalan pa da ih ne kida po asfaltu naravno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2051 Napisano Januar 18, 2017 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...