KingJulian 9 Napisano Novembar 9, 2016 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda CB500F Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo,Ja sam Nenad iz Beograda i trenutno vozim Hondu CB500F. Prvi put sam seo na motor (Kawasaki ER-05) u Aprilu ove godine, i u Maju sam vec postao vlasnik CB500F i sa njim sam za sad obisao ceo Zlatiborski i Zlatarski okrug, i Grcku od prvog prstena sve do Tasosa. Za sad tucem preko 7000km, sto i nije lose za novopecenjaka Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 453 Napisano Novembar 9, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolega...interesuje me kakav je tvoj utisak u vezi Cb500 na tim duzim turama,prvenstveno po pitanju udobnosti,zamaranja i sl ?? Послато са LG-E460 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KingJulian 9 Napisano Novembar 9, 2016 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda CB500F Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prezadovoljan sa CB500F, motor je perfektan. Sto se tice udobnosti Honda kao Honda, udoban. Mada cale moj ima NC750S i on je udobniji malo. Ali bez problema 2 sata provedem na motoru. Iskreno sto se tice umaranja (jedino se guzica umara) sve zavisi od puta, sto je vise rupa i truckanja pre utrne. Ali generalno je dosta udoban. Naprimer ja imam 97kg i potrosnja do Grcke (130-140kmh) mi je bila prosecna 4-4.2l, a sa zenom koja ima oko 60kg je bila 4.5-4.7l. A sam kad sam isao relacija Beograd-Zlatibor-Zlatar-Sjenica-Guca-G.Milanovac-Beograd, potrosnja prosecna mi je bila 3.6l. Sve kad se sabere na kraju, motor je idealno perfektan i svakome bi ga preporucio, pogotovo ako je neko laksi u pitanju. Meni je naprimer u planu sledeci CB650R (Hornet) nov, a ovaj nasledjuje zena. Motor za svaku preporuku!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10469 Napisano Novembar 9, 2016 Hronični Motociklopata, 7316 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao Hondista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Novembar 9, 2016 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Bravo daso, dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 453 Napisano Novembar 9, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prezadovoljan sa CB500F, motor je perfektan. Sto se tice udobnosti Honda kao Honda, udoban. Mada cale moj ima NC750S i on je udobniji malo. Ali bez problema 2 sata provedem na motoru. Iskreno sto se tice umaranja (jedino se guzica umara) sve zavisi od puta, sto je vise rupa i truckanja pre utrne. Ali generalno je dosta udoban. Naprimer ja imam 97kg i potrosnja do Grcke (130-140kmh) mi je bila prosecna 4-4.2l, a sa zenom koja ima oko 60kg je bila 4.5-4.7l. A sam kad sam isao relacija Beograd-Zlatibor-Zlatar-Sjenica-Guca-G.Milanovac-Beograd, potrosnja prosecna mi je bila 3.6l. Sve kad se sabere na kraju, motor je idealno perfektan i svakome bi ga preporucio, pogotovo ako je neko laksi u pitanju. Meni je naprimer u planu sledeci CB650R (Hornet) nov, a ovaj nasledjuje zena. Motor za svaku preporuku!! Hvala na odgovoru,upravo to me zanimalo sto si mi rekao Послато са LG-E460 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano Novembar 11, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...