Dallape 220 Napisano Octobar 28, 2016 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: HONDA VARADERO XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Za Peugeot v-clic 50cc mi je potreban prednji far i rucica leva, inace motor je 2007....Hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16173 Napisano Octobar 28, 2016 Integrisan, 9342 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Prvo vidi da nema Mile (Motoklinika) ili Gavro iz Subotice, drugo nazovi Verano (ex Peugeot servis na Banjici) i trazi Dragana Stojanovica pa pitaj da li ima na stanju (moguce da ces dobiti popust jer skuteri su zatvoreni, delovi bezveze stoje) i trece mozes videti u Euroimpex (Visnjicka ulica) da li ima ili eventualno naruciti (oni su sada generalni za Peugeot vozila). Peugeot VClic je kinez, tako da far, rucica (i sto-sta drugo) pase od drugih kineskih marki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yooalexandar 24 Napisano Octobar 29, 2016 U prolazu, 41 postova Lokacija: ScootWorkshop -Zemun Motocikl: Piaggio-vise komada Prijavi odgovor kao problematičan Potrazi za modele Sprint sport, Sprint basic, qingqi Rex - qmt 50-a, mislim da imaju Peda, Jonway itd po taj mali model.. Kupujem prodajem je pun njih u delovima.. Sent from my GSmart Akta A4 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dallape 220 Napisano Octobar 29, 2016 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: HONDA VARADERO XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Vam.....mada sam gledao kupujem prodajem i jesu puni ali nije orginalan, tj. isti.....pa ako ne nadjem onda cu tako da se snadjem.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...