deki295 545 Napisano Octobar 26, 2016 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Aj neko ko je bio i zna koordinate tog vrha nek podeli sad sa nama to ovde (il nek zauvek ućuti) ili nek udari špenadlu na google earthu. Ja se ubi trazeci to brdo na karti al bez rezultata. Послато са LG-K420 уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niko 1396 Napisano Octobar 26, 2016 Zainteresovan, 491 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: A Prijavi odgovor kao problematičan Vidi me kaki sam bio zgodan te 2012te(zadnja odma do alexa) uf moram ici zapustilo se bas a koodinate su 44°10'09"N,20°27'39"E Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niko 1396 Napisano Octobar 26, 2016 Zainteresovan, 491 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: A Prijavi odgovor kao problematičan Evo i spenadle Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Octobar 26, 2016 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na koordinatama i čiodama. Pa ja sam tuda prolazio i sa jedne i sa druge strane i nikad nisam primetio taj vrh,šteta. A za 9 dana ću ga osvojiti. Послато са LG-K420 уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pink cvet 16 Napisano Octobar 26, 2016 U prolazu, 66 postova Lokacija: beograd Motocikl: sachs x road, suvozachica na bmw :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja da ponovim pitanje da li se ide prve ili druge subote u novembru? Koliko se secam uvek je bila druga... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6108 Napisano Octobar 26, 2016 Svakom po zasluzi, 12435 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan 05.11. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11593 Napisano Octobar 26, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4369 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja da ponovim pitanje da li se ide prve ili druge subote u novembru? Koliko se secam uvek je bila druga...MotoGP je druge subote koliko sam shvatio, pa to mora da se ispoštuje, a nas koje GP ne zanima ko ebe. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Octobar 27, 2016 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Mene samo interesuje da temperatura bude podnosljiva,da ne bude da se uvece vracamo kao sante leda. Da se ne shvatim pogresno zrtvovao bih taj GP zarad par stepeni toplijeg vremena i duzeg druzenja .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...