EnergyF 0 Napisano Octobar 15, 2016 U prolazu, 1 post Lokacija: Banja Luka Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima!Novi sam na forumu i mislim da je ovo pravo mjesto da dobijem odgovore na moja pitanja.Imam 17 godina.Sledece godine punim 18 i paniram poloziti B i A1 kategoriju.Imam u planu kupovinu svog prvog skutera.Oduvijek mi je bila zelja imati skuter,a u zadnjih godinu dana ta zelja sve vise raste.Posto sam krupnija osoba (1,88m i 92kg) mislim da mi je bolje da uzmem neki skuter od 125 kubika.E sada imam dosta pitanja u vezi togaDa li je 125ccm previse za pocetnika?Koliko trosi neki prosjecan skuter od 125 4t,a koliko 50 2t?Koliko kosta godisnja registracija?Volio bi da mi predlozite neke skutere koji nisu bas previse skupi (do 800-900e,polovni naravno)Ja razmisljam o Keeway Outlook 125.Zanima me vase misljenje o njemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15797 Napisano Octobar 15, 2016 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao, odgovor na tvoja pitanja nacices u ovoj temi.....klik OVDE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...