Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki DL650 VStrom K7

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 213 postova
  • Motocikl: Honda XL650V Transalp

Prodajem svoj na moje ime mali VStrom. 60.000km decembar 2007 godine, kupljen u Srbiji. Cena 5100 eur.

Redovno odrzavan u ovlascenom servisu. Original suzuki skid plate, rol bar, hand guard, centralni stender, 12V uticnica. Givi nosac bocnih kofera. Gume Metzeler tourance next i lanac sa lancanicima od prosle sezone presli oko 5000 km. Zamenjene sve plocice, ulje u stapovima. Pancirna creva prednje kocnice. BMC filter vazduha. Beli migavci idu i zuti. MRA vizir. Touratch nosac navigacije.

Uz motor idu i koferi sa slika, zadnji 53l i bocni po 40, kao i tank torba od 22l.

Motor ocuvan, bez ulaganja.

Pozdrav!

post-19049-0-59429400-1476449444.jpgpost-19049-0-91187900-1476449459.jpgpost-19049-0-90911000-1476449492.jpgpost-19049-0-56196300-1476449523.jpgpost-19049-0-93547700-1476449540.jpgpost-19049-0-04093600-1476449554.jpgpost-19049-0-63319900-1476449566.jpgpost-19049-0-89417500-1476449582.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova
  • Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!!

Sa srecom prodaja! Jel idu bocni ili samo nosaci?

:zbunjen:  Čitati opis u oglasu do KRAJA :tras2:  ....pa će ti se samo kazat :jee1:  :BMW2:

Ja nisam preprodavac i necu da zaradim...prodajem ga kao clana porodice koji ce odlicno nekoga da sluzi kao sto je i mene i dalje bi da imam vise vremena za voznju. Mislim da je cena ok u odnosu na one po oglasima i u odnosu na to sta sve ide uz njega i u kom je stanju, mada za pravog kupca bi bila korekcija koju ne bih ovde sad precizirao. Cene stromova su bile bezobrazne i kad sam ga ja kupovao ali sta ces...strom i gs drze cenu...verovatno sa razlogom.

Generalno vstrom je jedan savrsen motor...da ne sirim dalje...

Ko razume o cemu pisem a treba mu ovako nesto javice se.

• Podržavam 2

• Drug član, 2106 postova
  • Motocikl: V-Strom 1050 XT

jokram svidja mi se tvoj motor I nisam OFF I mozda sam I kupac

Skoro sam bio u Ljubljani I komentarisao sa kolegama sa BJB da su slicni ljubimci za dva soma laksi. Ali I da uvoz izmaltretira.

Ako ne ode do Maja vidimo se. JBG tad ja naplacujem.

• I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova
  • Motocikl: R1200GS

Ala ga odvali sa cenom brale. Jel znas ti da je taj strom 2007. kostao 6300 eura. Na koju foru ti motor posle 10 godina i 60000 cenis 1500 evra manje? Ako ti je clan porodice, nemoj ga prodavati, a ako ga prodajes onda budi realan... strasno...

I da, zaboravio si da napises da je motor poznat forumasima, to je hint obavezan...

• Podržavam 2

• Andragog, 5008 postova
  • Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS

Jelenko bas si bezobrazan, danima pratim tvoje komentare. Idi malo u teretanu.... sto bi rekli ljudi, oladi kapislu :-)

• Podržavam 1

Ala ga odvali sa cenom brale. Jel znas ti da je taj strom 2007. kostao 6300 eura. Na koju foru ti motor posle 10 godina i 60000 cenis 1500 evra manje? Ako ti je clan porodice, nemoj ga prodavati, a ako ga prodajes onda budi realan... strasno...

I da, zaboravio si da napises da je motor poznat forumasima, to je hint obavezan...

Ko bude dolazio da gleda bice mu jasno... ;)

Jelenko bas si bezobrazan, danima pratim tvoje komentare. Idi malo u teretanu.... sto bi rekli ljudi, oladi kapislu :-)

Jao jeste, skroz si u pravu. Bas sam bezobrazan, komentarisem klinca koji se raspao sto je jurcao ko majmun, kawasaki za koji me bolid od vlasnika ubedjuje da su mu fabricki ukrivo nalepljene nalepnice i sad jos i motor kojem je za 10 godina voznje cena pala za citavih 1000 evra.

Bas sam smrad... evo vidim sad vlasnik se malo urazumio, pa mozda i proda motor (clana porodice)... tako da ne bude totalni off, evo i od mene, jedan stereotipni komentar...

Srecno sa prodajom, lep motor...

• Podržavam 2

Jao jeste, skroz si u pravu. Bas sam bezobrazan, komentarisem klinca koji se raspao sto je jurcao ko majmun, kawasaki za koji me bolid od vlasnika ubedjuje da su mu fabricki ukrivo nalepljene nalepnice i sad jos i motor kojem je za 10 godina voznje cena pala za citavih 1000 evra.

Bas sam smrad... evo vidim sad vlasnik se malo urazumio, pa mozda i proda motor (clana porodice)... tako da ne bude totalni off, evo i od mene, jedan stereotipni komentar...

Ovde nema krivih nalepnica :)

• Podržavam 2

Ovde nema krivih nalepnica :)

Istina.

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja