Arakis 5760 Napisano Februar 14 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Srećno Nole! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5597 Napisano Februar 14 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Hvala moj Djede, ziv bio pa se negde uskoro vidimo da sta lemamo i čačkamo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7739 Napisano Februar 14 (promenjeno) Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @Nole Bg Crvena na radost. Odličan. Čestitke. Dobro da služi. Prvi utisci u vožnji? Promenio Februar 14 član the_doctor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2102 Napisano Februar 14 Drug član, 784 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Nole Bg je napisao: Evo i mene u sektu. Posle Trejsera koji je zaista dobar motor, obreh se ne planirano i ako mi je to već dugo želja u sedlu Gs-a. Dobar primerak, rekao bih dosta uredan, očuvan, korektna cena i korektan prodavac. Tu priliku nisam smeo propustiti. Mali Gs, tj nije adv sto preferira većina Srba, ali uglavnom sam vozim, tako biće to sasvim dovoljno. 2011 god, sa 58000 na satu, uvoz Švica. Sve ima uglavnom, osim rol barova, i ovaj fabrički mali vizir nista neznači kao da ga nema. To su dve stvari koje trebam prvo pored registracije. Esa, grejači, tri kofera, maglenke. Gume mlade u jako dobrom stanju, Pirelli scorpion trail 2, nadam se da guraju ovu sezonu. Toliko za početak pa se kuckamo i vidimo negde. Са срећом, нека те дуго и сигурно служи… Ако се не варам ово је онај из Новог Сада? Баш ме занима твоје мишљење после Трејсера како ћеш да га доживиш Гс-а. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8353 Napisano Februar 14 Drug član, 1857 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Plakaće u sebi, jer neće smeti da prizna, da ga kardanima ne bi tukli u glavu.. Srećno bilo burazerče! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5597 Napisano Februar 14 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Hvala braćo svima, na čestitkama. Nike Nemke iz Ns. Uzeo ga u Batajnici kod onog lika sto uvozi motore, tek stigao iz Švice. Šta reći posle samo 30 km za koliko sam ga doterao do garaze. Trejser bolje povlači, bolje ubrzava i tu se po meni sva priča zavrsava u poredjenju. Druga dimenzija voznje, ciklistika, kočenje, ogibljenje, udobnost, sam osećaj tog širokog kormana uliva sigurnost i samopouzdanje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2102 Napisano Februar 14 Drug član, 784 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, ProMaster je napisao: Plakaće u sebi, jer neće smeti da prizna, da ga kardanima ne bi tukli u glavu.. Srećno bilo burazerče! Хахахах, ја сам се испраксовао, кардан скидам за 10-15мин, ено га већ штрчи, зато нека пази шта прича.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5597 Napisano Februar 14 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, ProMaster je napisao: Plakaće u sebi, jer neće smeti da prizna, da ga kardanima ne bi tukli u glavu.. Srećno bilo burazerče! Hvala moj večiti Trejserašu, ajde prodaj taj da uzmes od mene novi, svakako ga voliš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2102 Napisano Februar 14 Drug član, 784 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Nole Bg je napisao: Hvala braćo svima, na čestitkama. Nike Nemke iz Ns. Uzeo ga u Batajnici kod onog lika sto uvozi motore, tek stigao iz Švice. Šta reći posle samo 30 km za koliko sam ga doterao do garaze. Trejser bolje povlači, bolje ubrzava i tu se po meni sva priča zavrsava u poredjenju. Druga dimenzija voznje, ciklistika, kočenje, ogibljenje, udobnost, sam osećaj tog širokog kormana uliva sigurnost i samopouzdanje. Аааа , знам. Брана. Има свашта нешто. Ја сам код њега гледао Триумх Експлорер 1200 пре 2 године…Сад га претитрај лепо, одради све што треба и нема бриге.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8353 Napisano Februar 14 Drug član, 1857 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Nole Bg je napisao: Hvala moj večiti Trejserašu, ajde prodaj taj da uzmes od mene novi, svakako ga voliš Ma kakvi, crveni je najbrži... A i valja sa motora preći na motor, ne na..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2601 Napisano Februar 14 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene u sektu. Posle Trejsera koji je zaista dobar motor, obreh se ne planirano i ako mi je to već dugo želja u sedlu Gs-a. Dobar primerak, rekao bih dosta uredan, očuvan, korektna cena i korektan prodavac. Tu priliku nisam smeo propustiti. Mali Gs, tj nije adv sto preferira većina Srba, ali uglavnom sam vozim, tako biće to sasvim dovoljno. 2011 god, sa 58000 na satu, uvoz Švica. Sve ima uglavnom, osim rol barova, i ovaj fabrički mali vizir nista neznači kao da ga nema. To su dve stvari koje trebam prvo pored registracije. Esa, grejači, tri kofera, maglenke. Gume mlade u jako dobrom stanju, Pirelli scorpion trail 2, nadam se da guraju ovu sezonu. Toliko za početak pa se kuckamo i vidimo negde. Imam ja viška rol bar od tenere, može da nabudžimo Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5597 Napisano Februar 14 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Može može čika Duco, neće se bunimo.Послато са HTC One A9s помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 446 Napisano Februar 14 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Srecno Nole i dobrodosao u masoneriju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2378 Napisano Februar 15 Andragog, 4956 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam !!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 528 Napisano Februar 15 Pažljivo prati, 616 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nek te sa osmehom uvek kući vrati. Prelepa masina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5597 Napisano Februar 21 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Evo da me @the_doctor ne proziva, da kucnem koju. Nisam ga vozio ništa. Samo sam registrovao kod Lošmija, stavio tablicu, i odlepio kad sam video da nemoze kaciga da sane u vario top kejs. I uzeh alu Ls2 55l, po meni sasvim korektno, pogotovo za te pare. Laka montaza i resenje je tu. Stavio deflektor na fabricki vizir, da vidim kako će da radi, pa ako bude ok samo bih uzeo zatamnjeni fabrički vizir. Čekajući lepo vreme igramo se sitnicama. Retrovizori zamena, tank prsten za torbu, kljun narucen u Delti itd. Rol barovi kao skuplja stavka malo ce da sacekaju. 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5597 Napisano Februar 21 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Hvala mom drugu i cimeru iz garaže @Krmco, ništa bez njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5597 Napisano Mart 4 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Uslikah danas u Barelu retrovizore koje sam ja stavio. Pa za vas koji ste me pitali evo i slike i info da imaju možda 3 para još. Msm da je jedan 1400 din. Ali su skroz ok i estetski i funkcionalni. Mora se skinuti onaj adapter od fabrickih i onda usrafiti direkt u navoj bez adaptera. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5597 Napisano Mart 6 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Evo posle 300-400 predjenih km da iznesem neke moje prve utiske i možda neko poredjenje ako se uopšte može porediti sa necim. Motor se vozi brutalno, tako je galantan, ugladjen, linearan i pruza brutalnu sigurnost i osecaj da bukvalno možes da uradiš sta pozeliš. Kamionski obrtni moment od 115nm dozvoljava dodavanje gasa u bilo kojim obrtajima i uvek ga ima i nikad ga ne fali. O elektronskom vesanju ne treba trositi reci i još dodati da je kočnica brutalna. Menjac i kvacilo su takvi kao da sam menja brzine, da ne vidis tamo na bordu nebi ni znao da je promenio brzinu. Kad ga malo zavrnes u obrtaje kida grize ozbiljno dobro. Ogroman potencijal ovog motora treba svakako iskoristiti, jer stvarno ima sta da pruzi. Msm da je definitivno klasa za sebe i da ga je tesko uporediti sa bilo cim, i da su ga napravili svaka im cast. Bukvalno se isto osecam na 60-100-160km/h. Onaj ko ga provoza onako dobro i kaze da nevalja taj nema pojma o životu. Toliko za sad i utisci su zaista fenomenalni. Malo se budzilo, bavilo estetikom i cekamo jedan dobar servis i spremni smo za izazove. 12 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4393 Napisano Mart 7 Drug član, 1437 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Probas Teneru , Afriku i Multistradu , i za čas demantujes sebe u recenici "tesko ga je uporediti sa bilo cim... " 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5597 Napisano Mart 7 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Dare probao sam Afriku i Teneru, Multistradu nisam, da ne uvredim mog Duleta @Krmco, ne da nemože da se poredi nego je razlika dupe i oko, a ja iznosim moj utisak, ima i onih koji misle isto a ima i onih drugih, sve je to normalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4393 Napisano Mart 7 (promenjeno) Drug član, 1437 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle , onda telelelelelelever pravi cirkus ...nema druge... Ne znam , ja sam probao afriku , teneru , i Mikijev GS ( niti znam model niti te njihove oznake ) ... Uglavnom dosta citam komentare bas poput tvog , ubrzanja su wow i te neke ...jbm , dal je do mene ili do drugih ne znam , ali kakva crna ubrzanja , ubrza do 6k rpm i - umre ... Afrika nova , ima tri ili cetiri ona sport moda..buraz , ona izuva kako ide.. duletovu teneru ako si probao - ne racuna se , covek nije imao gume do pre neku nedelju.. Pogotovo ti da komentarises ubranja posle onog tracera , totalno mi , evo , ne znam , nelogicno , u najmanju ruku @ProMaster , gresim li ? Sta prica ovaj covek ?! Salu na stranu , mnogo mi je drago kad se ljudi pronadju na nekom motoru , pa ako si ubo sa GS- om , top.... Uzivaj , pa se srecemo negde Promenio Mart 7 član Darko Mihajlovic 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5597 Napisano Mart 7 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Očigledno nisi dobro čitao ili nisi razumeo sta sam napisao. Nisam potencirao na ubrzanju kao kao sto ima trejser i to se razume da nema. Ali motor linearno ubrzava i uvek ima gasa i uvek ide. A sve ostalo je 3 svetlosne godine ispred ostalih. Nisam probao Duletov motor, išao sam da kupim Teneru pre Trejsera i odustao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4393 Napisano Mart 7 Drug član, 1437 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne mislis da sam ironican... Sta je "sve ostalo" ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2601 Napisano Mart 7 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...