shoyyka 11855 Napisano pre 19 sati Ne silazi, 3674 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Džies Prijavi odgovor kao problematičan Hvala majstore, usput mi je da ga vidim, probam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 6659 Napisano pre 11 sati BJB Maxi Scooter Club, 1906 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna info.... Da kupujem 2013 LCa? Zamenjen kardan u pozivu, skoro bio kod Baneta na pregledu, dobar...? Idem da ga gledam sad... Bagovi neki,mane... Vodenjak, joj... Bolje ti je uzmi zadnji vazdušar 2011-2012 nego Lc 2013, tu su svakako u ceni ako nije vazdušar i skuplji. Ili prebaci malo pa doguraj do 2o15?Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 11855 Napisano pre 11 sati Ne silazi, 3674 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Džies Prijavi odgovor kao problematičan Biće nešto, pa makar i crveno... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2537 Napisano pre 10 sati Drug član, 926 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, đunta je napisao: Kvačilo nije dobro rešeno na prvoj seriji, hoće loše da se šalta i da vuče kad je motor u brzina iako je stisnuta komanda. Takođe i namotaji alternatora crkavaju relativno često, mislim da će svaki crći pre ili kasnije, a zamena je skupa. Да ли су те прве серије погођене и са лошим брегастим или се то јавило на серијама после? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4674 Napisano pre 9 sati Ne silazi, 6898 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ima i kasnije. Generalno im je slab razvod ventila, zato i zveckaju većinom, koji manje koji više, al idu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 6659 Napisano pre 9 sati BJB Maxi Scooter Club, 1906 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Biće nešto, pa makar i crveno... Crveni najbolji, najbrziPoslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 9495 Napisano pre 7 sati Ne silazi, 2561 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, shoyyka je napisao: Biće nešto, pa makar i crveno... GS pocinje od 1250 adv , sve ispod je kompromis 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 6659 Napisano pre 7 sati BJB Maxi Scooter Club, 1906 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Dare kao iskusni Gs-ovac poznaje materijuPoslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 9495 Napisano pre 7 sati Ne silazi, 2561 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Nego , nego sam danas video jedan koji mi se svidja.... Pa mi @m.milivojevic rece koji je. To je GS rodjaci ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 6659 Napisano pre 7 sati BJB Maxi Scooter Club, 1906 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Neznaš ni ti izgleda šta se tebi svidja sto je najgore. Ali to bi morala da bude fabrika očigledno, bez bilo čega dodatog, ali dobro svako ima svoj ukus. Ali po meni je svaka poslednja serija najbolja. Kao sto bi uzeo pre poslednji vazdusar nego Lc 2013,tako bi uzeo zadnji 1200 2018-to,nego 1250 2019-to. Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3250 Napisano pre 7 sati Drug član, 1739 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Nole Bg Koji je tvoj sadasnji? Ti si bese imao jednog, pa si se ponovio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 6659 Napisano pre 7 sati BJB Maxi Scooter Club, 1906 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Imao zadnji vazdušar 2011-to,sad je kod @Bojan_87, sad sam uzeo 1200 Lc 2016-to.Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 9495 Napisano pre 6 sati Ne silazi, 2561 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Danas u Ralji , u kafani na krivini .. 1250 , crn , zlatne zicane felne ..bez ikakvih cevurina pozadi , bez ograde napred , ona diskretna lepa crna samo dole oko sisa ... Bez boca za ulje , vodu , sranja ... Kakav je lep , nevera ... Pokusavam da nadjem sliku negde na netu, na PA , ali nema takav... Ako je momak na forumu - samo da mu kazem - alal ti qrac za bajk... Nije motor kriv, vi vlasnici ste oboleli , sa tim kindjurenjem.. E taj bih kupio na 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 862 Napisano pre 5 sati Svrati ponekad, 244 postova Lokacija: Šabac Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da si i ti pečen.Ja baš gledam na sajmu, i ovaj 1300 mi postaje estetski prihvatljiv, kao što su mi posle godina izloženosti postali i ovi prethodni.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogy86 3 Napisano pre 5 sati U prolazu, 9 postova Lokacija: Svajcarska Motocikl: BMW R1200GS 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Imao zadnji vazdušar 2011-to,sad je kod @Bojan_87, sad sam uzeo 1200 Lc 2016-to.Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatokazadnji vazdusar je 2012, imam ga jaGesendet von meinem 24115RA8EG mit Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 6659 Napisano pre 5 sati BJB Maxi Scooter Club, 1906 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam poslednja serija2010-2012Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 4151 Napisano pre 5 sati Drug član, 1917 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan On 11. 3. 2026. at 10:55, wragg je napisao: Da, sujetan sam pa sam ga prodao. Ma kazem opet, strasan motor al meni jednostavno ne odgovara. Ja ne putujem motorom nego volim tu i tamo malo progasati po okolici, a za to mi je jedan naked savrsen. Osim toga, na ovome nije bilo nista za sarafiti i to mi je uje**lo zimu. Kaze moja zena da je meni najpametnije kupiti pola motora, a drugu polu sam sastaviti :D Koji nejked druže ,bas me zanima .. pa ti si ko od brega odvaljen da nije neki 1250 R? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...