aca.gsxR 41 Napisano Octobar 13, 2016 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd-Resnik Motocikl: BMW R1100RT BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Potrebni su mi prednji diskovi za pomenuti model Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 359 Napisano Octobar 13, 2016 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Baci pogled na ove .............nadam se da su bolji od onih koje skidaš ? http://www.kupujemprodajem.com/Bmw-Brembo-kocioni-diskovi-320mm-38237427-oglas.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4171 Napisano Octobar 14, 2016 Ne silazi, 6532 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Baci pogled na ove .............nadam se da su bolji od onih koje skidaš ? http://www.kupujemprodajem.com/Bmw-Brembo-kocioni-diskovi-320mm-38237427-oglas.htm Ti diskovi su kao novi al nisu odgovarajući. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Octobar 14, 2016 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Potrebni su mi prednji diskovi za pomenuti model Ima ih u dve varijante. 276mm i 305mm. Pretpostavljam da su 305mm, ali proveri koji idu za tvoj motor. Šaljem ti cene na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca.gsxR 41 Napisano Octobar 18, 2016 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd-Resnik Motocikl: BMW R1100RT BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na trudu ali ovi ne odgovaraju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2632 Napisano Octobar 19, 2016 Drug član, 1222 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan ebay, de (tebi trebaju oni sa zvezdom u sredini fi 305 x 5.mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4171 Napisano Octobar 19, 2016 Ne silazi, 6532 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Iskopo sam no name diskove, kineske za EU verovatno, al dostava skuplja nego što je cena, ko da ide na Mars, pa neće prime paypal iz Srbije nego bankarsku doznaku traže što dodatno košta, ako uspem da napravim neku razumnu varijantu, prijavljujem, muka mi je više od ovoga i na kraju ću da ih napravim ovde. Inače, za seriju 1.2 GS, BMW je ukinio mogućnost kupovine delića plivajućeg seta i sad samo može da se kupi kompletan disk sa zanitovanim tim setom, al i to se da napraviti bez problema, čak i u još boljoj varijanti, ne znam kakav je status kod ovakvog diska sa zvezdom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Octobar 19, 2016 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.biketeile-service.de/BMW-R-1100-16609/en/brakes/brakefront/brakedisc/brakedisctrw.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 19, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozda pasu ovi. http://www.ebay.de/itm/BMW-R-1100-RT-1990-2002-Bremsscheibenset-Brake-disc-set-201234049-/272387753238?hash=item3f6b934516:g:yx8AAOSw8w1X5Xvx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Octobar 19, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Pozovi Rausa iz Kreljava , imao je jednog RT-a rasturenog. Mozda su mu diskovi Ok , probaj nista te ne kosta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 359 Napisano Octobar 19, 2016 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Može li br.mob. od Rausa i meni bi trebala jedna sitnica za RT.Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Octobar 19, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan 0641460848 ovo je broj od matorog, trenutno nemam od Boze ali mozete i na ovaj pozvati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 359 Napisano Octobar 19, 2016 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca.gsxR 41 Napisano Octobar 20, 2016 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd-Resnik Motocikl: BMW R1100RT BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan meni su diskovi u principu dobri samo ima lufta u biksnama, neynam dali je pametno da se samo one yamene posto mogu nove da se nabave po pristupacnoj ceni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2632 Napisano Octobar 20, 2016 Drug član, 1222 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan meni su diskovi u principu dobri samo ima lufta u biksnama, neynam dali je pametno da se samo one yamene posto mogu nove da se nabave po pristupacnoj ceni Ako radijalno ima lufta,nije dobro, a ako aksijalno (malo se drmaju) nemas problema. Inace mozes da zamenis biksne (kako ti kazes) samo vodi racuna da pravilno namestis segere iza podloske (oni su sa unutrasnje strane diska).Diskovi bezbedno trce do 4,5mm debljine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca.gsxR 41 Napisano Octobar 21, 2016 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd-Resnik Motocikl: BMW R1100RT BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan debjina diska mi je 6,2mm a mislio sam da dam nekom iskusnom majstoru to da zameni nebih ja da se igram sa tim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4171 Napisano Octobar 21, 2016 Ne silazi, 6532 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan (Dr) Đunta hoće naravno. Prvo počnu da se ljuljaju kružno, kad se uhvati rukom i proba da se rotira, čuje se tak kad se motor gurne u nazad i stisne kočnica, kad radi radijalno to je već ohoho. Nije problem u samom kočenju već u habanju rupa samih diskova usled potrošenosti bolcnova, kad se disk razloče ne pomažu novi bolcnovi već mora da se izrade po meri. I tu bi moglo da se malo uznapredi taj plivajući ansambl i da se poprilično smanji i odloži lupkanje usled potrošenosti i neminovnog povećanja zazora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2365 Napisano Octobar 21, 2016 Andragog, 4930 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca.gsxR 41 Napisano Octobar 29, 2016 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd-Resnik Motocikl: BMW R1100RT BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Napravljeni po meri od duraluminijuma almg5 uskoro cu ih mobtirati pa da vidimo sta smo uradili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca.gsxR 41 Napisano Octobar 29, 2016 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd-Resnik Motocikl: BMW R1100RT BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Napravljeni po meri od duraluminijuma almg5 uskoro cu ih mobtirati pa da vidimo sta smo uradili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4171 Napisano Octobar 29, 2016 Ne silazi, 6532 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Sva sila i udarci idu preko bolcnova, isuviše je to meko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca.gsxR 41 Napisano Novembar 4, 2016 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd-Resnik Motocikl: BMW R1100RT BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan pojacao sam ih volframom i namontirao za sada je vrh videcu posle par voznji dali se nesto menja. Hvala svima na savetima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki_m 27 Napisano Novembar 16, 2016 Svrati ponekad, 127 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako pojačao?.. Daj to malo opširnije, molim te) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca.gsxR 41 Napisano Novembar 16, 2016 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd-Resnik Motocikl: BMW R1100RT BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Posao mi je pojacavanje tvrdoce osnovnog materijala. Tako da sam HVOF postupkom metalizacije nabacio 0.15mm volfram karbida na osovinice i dobio tvrdocu od 150 rokvela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Novembar 16, 2016 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Posao mi je pojacavanje tvrdoce osnovnog materijala. Tako da sam HVOF postupkom metalizacije nabacio 0.15mm volfram karbida na osovinice i dobio tvrdocu od 150 rokvela dobro da si nam reko @ đunta Tefterisi Acu , trebace nam , osovine-leptiri-biksne 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...