vojnikd 11 Napisano Octobar 6, 2016 U prolazu, 48 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Мајо, све похвале за путопис, заправо више је то есеј о јесени. Одличан, 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Octobar 12, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Majo, bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Octobar 12, 2016 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Majo sto si nam prenela malo pozitivne energije . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radeyamaha 148 Napisano Octobar 13, 2016 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: skupljen Motocikl: Honda cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan divan putopis Majo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 1950 Napisano Octobar 15, 2016 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: Vela Luka , HR, Stavanger, No, Dubai UAE Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Super napisano, s dusom...hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17680 Napisano Octobar 15, 2016 Integrisan, 8365 postova Prijavi odgovor kao problematičan Majo, samo jako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Octobar 17, 2016 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giga Kle 118 Napisano Octobar 18, 2016 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sve bolje i bolje Ovo zovu "sunce" i služi za skupljanje deteline ili sena u redove. Baš te fasciniraju poljoprivredne mašine E to jos sluzi da u Glozane na putu od Svilajnca prema Vojska izađe na put u krivini iza kukuruza. Sreća pa i ja uzivam u voznji. Ali sam morao da ga ubedim da otkljuca i izađe iz traktora da mu objasnim neke stvari. Nisam uspeo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giga Kle 118 Napisano Octobar 18, 2016 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan I ja se 80% vremena vozim sam. Drago mi je da umes da pronađes sebe i svo zadovoljstvo koje pruza voznja. Bas mi je milo sto si se provela i sto si sve bliza zaboravu nemilih događaja jer sto vise lepih stvari brzo prekriju i bace u zaborav one koje nam poljuljaju samopouzdanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Furious Panda 7436 Napisano Octobar 18, 2016 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Sofija, Bulgaria Motocikl: BMW R 1250 GSA, Honda ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa tura, još lepše opisana. Poetično, inspirativno i iz srca. Bravo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Octobar 18, 2016 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ti krugovi na skupljacici mogu da se podignuna gore, ali ovog vozaca je sigurnomrzelo, ili je hteo da skupi nekog pored puta. Послато са P6-U06 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Octobar 21, 2016 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, simpaticno, inspirativno! Mozda fali obilazak dva divna manastira u selu Djunis, ali ti ces to sigurno obici nekom drugom prilikom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...