Pauk 613 Napisano Octobar 11, 2016 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan CENA: Ovde vec ne znam sta da napisem. Znam da svi, pa i ja, mrze oglase bez cene, ali ja stvarno jedino znam zasigurno cenu sva 3 kofera i Wingrack 2 nosaca. Cena za sva 3 kofera i WINGRACK 2 je 450 eu ukupno, nije mi problem da ih prodam zasebno, pa ako neko hoce da ustedi 450 eu ili mu treba samo nesto od toga uz motor... moze. Postoji i opcija da ga kupite sa E52 MAXIA-om u malo losijem stanju, ali koji ima ugradjena stop/poziciona svetla i migavce, sve u LED tehnologiji. Za sam motor nisam formirao cenu, pa bi bilo dobro da potencijalni kupac dodje da vidi motor, pa ako mu se svidi da ponudi neku cifru. Ako ponuda po meni bude postena - kupio ga je, ako ne, malo cemo se pogadjati Nisam zadrt, a sa druge strane, kao Deda Mraz zelje ispunjavam samo deci Dobro da nas bar ti razumes, u spuprotnom bi mozda i stavio cenu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Octobar 15, 2016 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo dobro izgleda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 18, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, hvala ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 7, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da pomenem da mi zamena za neki A2 motor ne igra vise. Kupio sam sinu u decembru prelepu Yamahu FZ6S 2006-o, takodje u fabrickom stanju kao i TDM. Mora neka Jamahica da bude u porodici! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Februar 9, 2017 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Sudeći po avataru, kupio si i ženi još jedan BMW :P Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 9, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan jesam, ali sebi rezervni kad se ovaj pokvari Salim se, kupio sam ga za preprodaju. Ooodlican, 32-33000 km Bice u oglasima na prolece Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Februar 10, 2017 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Neeee znaaaam, možda je pametnije da ga čuvaš za rezervu. BMW je to :na_glavi: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano April 3, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Nikome ne treba ova lepotinja? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 3, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ја би је радо Само што би пре тога морао да продам мог. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 3, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam u iskusenju da pozovem Lucky-a za ovaj TDM pre nego sto sam pazario VFR-a, ali sam znao da sam poprilicno daleko sa parama i nisam hteo da ovako dobar TDM podcenjujem, cak i da sam dodao par stotina evra na budzet... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano April 3, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pa OTPRILIKE je 2100, ali bez Wingrack-a i Givi kofera. Ostala oprema (karbonski auspusi, ralica, vizir itd) kao sto rekoh ostaju na motoru. Sve je stvar dogovora, voleo bi da ode kod nekog ko ce, kao i mi prethodni vlasnici, imati novca za redovno odrzavanje. U svakom slucaju, ko ga uzme bez kofera, dobice na poklon od mene jedan od onih kineskih kofera od 42 L koje prodajem. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano April 10, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam zaboravio da pomenem da uz motor dajem na poklon i originalnu BAGSTER presvlaku rezervoara sa tank torbom, sve u crvenoj boji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano April 27, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Moj TDM se danas preselio na Karaburmu, kod naseg kolege forumasa. Ja malo tuzan, verno me je sluzio skoro 6 godina. Raduje me sto ce biti i dalje mazen i pazen i vodjen na duga putovanja ! Neka ga sluzi kao i mene! Kao sto sam i pretpostavio, prvi kupac koji je dosao da ga vidi a ima novac ga je kupio. Javice se ovde za koji dan sa utiscima, pa cu onda zatvoriti temu. Ipak ova tema nece dostici duzinu teme o mojoj kupovini GS-a kao sto su neki mislili 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 28, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, LuckyVladano said: Moj TDM se danas preselio na Karaburmu, kod naseg kolege forumasa. Ja malo tuzan, verno me je sluzio skoro 6 godina. Raduje me sto ce biti i dalje mazen i pazen i vodjen na duga putovanja ! Neka ga sluzi kao i mene! Kao sto sam i pretpostavio, prvi kupac koji je dosao da ga vidi a ima novac ga je kupio. Javice se ovde za koji dan sa utiscima, pa cu onda zatvoriti temu. Ipak ova tema nece dostici duzinu teme o mojoj kupovini GS-a kao sto su neki mislili Čestitam budućem vlasniku, neka ga lepo služi... @Lucky, lako je doći i videti motor, teško je u današnje vreme sakupiti 2000 evra na gomilu...;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano April 28, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ne ne, ni blizu 2000. Ako bude hteo, novi vlasnik ce napisati kiliko je platio. Uzeo ga je sa 3 siva kofera, ja sam skinuo samo nosac pmr staniceSent from my LG-H815 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Maj 1, 2017 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Ostade motor u kuci kako se i htelo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 2, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako, mada ovo ne znaci da su me se ratosiljali sa TDM voznji Sent from my LG-H815 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...