Mare_FZ 61 Napisano Septembar 30, 2016 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem neke mesh pantalone... Za visinu 180... Cena, pa neka bude simbolična Šalu na stranu, da vidim šta ima, pa ćemo se dogovoriti... Sent from my MI 5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Septembar 30, 2016 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan imas na limundu u ponudi kozne za male novce mada je licitacija na moto opremi za sada su jeftine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1655 Napisano Octobar 1, 2016 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Idi usubotom na Bubanj potok... Neces verovati sta mozes da nadjes za simbolicne novce alli idi ranije i odmah kod "nasih" iz Austriju, Nemacku... Moras imati malo i srece ne odustaj posle prve subote ako ne ubodes... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare_FZ 61 Napisano Octobar 1, 2016 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da, da, to sam čuo da ima svašta. Nego ne mogu se nakanim subotu da ustanem rano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6517 Napisano Octobar 1, 2016 Svakom po zasluzi, 12485 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Do 7h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17698 Napisano Octobar 1, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da, da, to sam čuo da ima svašta. Nego ne mogu se nakanim subotu da ustanem rano Sent from my MI 5 using Tapatalk Ljenosti gora si od bolesti, ako ti je za utjehu nisi jedini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6659 Napisano Octobar 1, 2016 Enduraš, 6506 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ili sto bi moj otac rekao "od lenjosti nema gore bolesti" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6090 Napisano Octobar 1, 2016 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Da, da, to sam čuo da ima svašta. Nego ne mogu se nakanim subotu da ustanem rano Sent from my MI 5 using Tapatalk Pa ti onda ustani u nedelju pa pravac Sopic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex11 15 Napisano Octobar 4, 2016 U prolazu, 50 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam tekstilne pantalone letnje. Omasen broj, jednom su oblacene. Visok sam 185 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...