stole27 0 Napisano Jul 12, 2015 U prolazu, 5 postova Lokacija: Borca Motocikl: Suzuki Burgman Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima Pitanje vezano za Burgman 250cc 2000 godiste,sa donje strane motora 7-8cm pored srafa za ispustanje ulja,nalazi se jos jedan koji se odvija imbus kljucem...E sad,da li moze neko da mi kaze da li se tu ispusta ulje iz menjaca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vatropirac 2 Napisano Mart 10, 2016 U prolazu, 28 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki Burgman 250 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav drugari,interesuje me nosac kofera za Bugija 250,2002 god,pokusao bi da sam napravim pa ako neko ima fotke gde se kaci i kako je to vec neko radio bio bi zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vatropirac 2 Napisano Mart 22, 2016 U prolazu, 28 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki Burgman 250 Prijavi odgovor kao problematičan danas svratim kod ovde dosta puta pomenutog servisera za skutere,i covek mi ladno trazi 60e za nosac kofera sa plocom za Bugija!!! da li je to realna cena recite mi molim vas? bas sam se nasao u cudu kada mi je rekao cenu,da li je moguce da obicno parce metala ima cenu kao jedna guma :stabre: kada bi imao od koga da iskopiram mere i ostalo,siguran sam da bi ga sam napravio,i pomogao ostalima koji mu u isrom problemu... da osvezim temu,i uzgred da pitam koliko je ovo sigurno za osiguravanje svog ljubimca http://g02.a.alicdn.com/kf/HTB1wCk2KVXXXXX0XpXXq6xXFXXXK/Wholesale-Disc-Brake-Alloy-Motorcycle-Bicycle-Security-Rotor-Disc-Brake-Wheel-Safe-Lock-Anti-Thief-Alarm.jpg_50x50.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Mart 23, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Cene nosača za zadnji kofer se kreću oko 100-tinak eura, 10-tak manje - više u zavisnosti koliko su zajebaTi za izradu, tako da ti je ta cena od 60 za polovan skroz ok. Drugo, napiši ko je majstor, kad ga već prozoveš Imaš mogućnost da kod majstor Sebe napraviš nosač - sigurno je povoljniji nego oridjidji a ako ti je i to skupo - papir, lenjir i olovku u ruke pa u nacrte, šablone, mere i pravi sam Ja sam za svoj prvi maksiskuter sam pravio nosač zadnjeg. Trčao je dva meseca pa pukao. Onda sam "bubn'o" 90 eura za or'ginal i on je "trčao" dalje... Pravio sam i drugaru za Hondu Panthenon i bio je ok. sve zavisi koliko je komplikovan za izradu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Gsr 92 Napisano Mart 23, 2016 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Asanja (Srem, Obedska bara) Motocikl: Honda Vfr 1200xd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio prosle godune na kupujem prodajem, polovan original nosac kofera za Burgmana 400 03 za 25e. bez ploce.. Sto je jako povoljno bilo Ako ti je Burgman od 03 do 05god, imas na 34 stranici kolega SuperPop je pravio nosac, isti je kao original. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Mart 23, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam dobro razumeo nosac sa pločom za kofer? Sam nosac imaš za 30tak E na nekim oglasima sa tim što jedna usica treba da se zavari,a ploča za kofer je 20+E tako da mislim da ti nije tražio puno. Ovaj nosac koji sam pomenuo je rakodje za Burgmana 2003-2006. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vatropirac 2 Napisano Mart 23, 2016 U prolazu, 28 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki Burgman 250 Prijavi odgovor kao problematičan Bugi mi je 02 god,sa novijim stopom,onim sirim... nije kao kod Super Popa,moj je 250cc Nisam prozivao majstora,jer nisam nista lose rekao o njemu,sem da sam se sam nasao u cudu za cenu. usudio bi se da pokusam da napravim sam nosac,jer plocu imam na kojoj su pukle obe usice,ali pri kraju je popravka i nadam se da ce drzati kofer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Mart 24, 2016 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio prosle godune na kupujem prodajem, polovan original nosac kofera za Burgmana 400 03 za 25e. bez ploce.. Sto je jako povoljno bilo Ako ti je Burgman od 03 do 05god, imas na 34 stranici kolega SuperPop je pravio nosac, isti je kao original. Dal nisi od mene uzeo? OGLAS @Vatropirac: Nije vazno sto ti je Burgman 250, isti je on bez obzira dal je 250 ili 400. Samo sto je tvoj stariji model koji se proizvodio do 2002... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vatropirac 2 Napisano Mart 27, 2016 U prolazu, 28 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki Burgman 250 Prijavi odgovor kao problematičan resio da pokusam sam da ga napravim,na pola puta sam,pa me zanima dali ce biti problem zbog tezine nosaca,jer ce biti tezine oko 2kg,jer ga pravim od metalne ploce debljine 5cm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 420 Napisano Mart 28, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 593 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan resio da pokusam sam da ga napravim,na pola puta sam,pa me zanima dali ce biti problem zbog tezine nosaca,jer ce biti tezine oko 2kg,jer ga pravim od metalne ploce debljine 5cm. ... mislim će ti taj nosač , od ploče debljine 5 cm , biti teži od suvozača Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djox88 14 Napisano Mart 28, 2016 U prolazu, 66 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Burgman 400 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Nije se dobro decko izrazio, al si ga docekao odma na noz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10563 Napisano Mart 28, 2016 Hronični Motociklopata, 7347 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan resio da pokusam sam da ga napravim,na pola puta sam,pa me zanima dali ce biti problem zbog tezine nosaca,jer ce biti tezine oko 2kg,jer ga pravim od metalne ploce debljine 5cm. ... mislim će ti taj nosač , od ploče debljine 5 cm , biti teži od suvozača Moce sa lakocom da tockari na pola gasa:D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vatropirac 2 Napisano Mart 29, 2016 U prolazu, 28 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki Burgman 250 Prijavi odgovor kao problematičan ispravka,5mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vatropirac 2 Napisano Mart 29, 2016 U prolazu, 28 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki Burgman 250 Prijavi odgovor kao problematičan nego sada imam drugi i veci problem!!! ugasi mi se danas iz cista mira i nece da upali. upalio sam ga i povukao rucnu da ne tandrlja tocak dzabe,i podogao ga na cent stender i radio minut-dva,i ugasi se iz cista mira. Posto je bio na rezervi,i krenuo sam da sipam gorivo,posumnjam da je nestalo goriva,i sipam iz neke rezerve oko3l,pokusam da ga upalim ali nista se ne javlja,samo vergla!!! sta li moze biti,da se iz cista mira ugasi??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Mart 29, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Tebi bese karburator, ako jeste izvući crevo koje dovodi benz u karb i izvući benzin ustima i probaj.ako neće da upali moraš nekako napuniti lonce karburatora jer se dešava da neće da povuče kada je prazan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dadony 13 Napisano Mart 29, 2016 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: (napokon) Suzuki Freewind XF 650 Prijavi odgovor kao problematičan A i probaj dobijaš li varnicu na svjećici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vatropirac 2 Napisano Mart 29, 2016 U prolazu, 28 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki Burgman 250 Prijavi odgovor kao problematičan vazi,sutra cu to proveriti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vatropirac 2 Napisano Mart 30, 2016 U prolazu, 28 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki Burgman 250 Prijavi odgovor kao problematičan resen problem sam od sebe,upali danas na pola kljuca sto se kaze :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vatropirac 2 Napisano Mart 30, 2016 U prolazu, 28 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki Burgman 250 Prijavi odgovor kao problematičan a evo nekih slikica koje bih moga da postavim http://prntscr.com/am8gjc http://prntscr.com/am8fau http://prntscr.com/am8h4u http://prntscr.com/am8hhy http://prntscr.com/am8hun http://prntscr.com/am8ika auspuh sam radio sprejo za temperaturu preko 850c plastiku sam osvezio fenom sa jakom temperaturom kofer je bio postavljen za probu,cisto da vidim kako bi mu lezalo nosac je jos uvek u izradi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miolos 1 Napisano Avgust 2, 2016 U prolazu, 5 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Suzuki Burgman 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, nov sam na forumu, kao i iskustvu sa Burgmanom. Od nedavno imam burgman 250, '99 godište. Imam problem sa brzinomerom (i odometrom). Pročitao sam uglavnom ovaj deo foruma od početka do kraja, ali nisam našao puno postova o ovom problemu koji je očigledno čest kod Burgmana. Saveti uglavnom idu na to da se zameni pinjon, što sam i probao (doduše kupio polovan u ''motoklinici''), ali nije pomoglo. Ni stari koji je bio montiran na motor po meni nije oštećen, bar što se tiče magneta. Proverio sam žice od priključka gde se spaja kontakt za pinjon do kilometar sata i te tri žice nisu u prekidu. Postoji li još neki deo koji može da se ispita osim da se traži druga kontrolna tabla? Šta mislite da može da se pokuša? Jeste li imali slične probleme? Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15965 Napisano Avgust 2, 2016 Integrisan, 9323 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kod Mileta retko kad da je iz prve ispravan pinjon, tako da to sto si probao sa njegovim....nista ne mora da znaci. Pinjon sa 3 zice je senzor sa Hal signalom I on na 2 zice mora imati svoje napajanje, koje ces proveriti unimerim (oko 5V), 3-ca zica je signal za tablu. Pinjon sa 2 zice je senzor sa Induktivnim signalom I na 1-oj zici ima svoje napajanje (oko +12V), drga zica je signal za tablu, dok masu (-12V) dobija preko šasije. Ako ti je instalacija ispravna (zice nisu u prekidu), imas napajanje senzora (5 ili 12V) potrazi pinjon koji je 100% ispravan pa ako ne uradi plodom, druga stanica je tabla. Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Avgust 2, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам код Мицка променио 5 комада док нисмо нашли тај који ради Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miolos 1 Napisano Avgust 3, 2016 U prolazu, 5 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Suzuki Burgman 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na objašnjenju za brzinomer. Ovaj pinjon je sa 3 žice. Proverio sam unimerom napon na konektoru od kontrolne table prema pinjonu kada upalim motor i otkačim pinjon sa konektora. Između 2. i 1. žice je 6V (tačnije 7 i nešto), a između 2. i 3. 12V (tačnije 13 i nešto), tako da bih rekao da je kontrolna tabla u redu i da daje dobar napon prema pinjonu (senzoru). Ostaje mi izgleda da ponovo odem i potražim drugi pinjon da probam (u motokliniku ili negde drugde). Nije mi baš u komšiliku pošto sam iz Požarevca, ali nema druge nego da se ode motorom i da se isproba na licu mesta. Ovaj put sam kupio napamet bez probe, jer sam išao kolima pa mi je bilo usput. On mi kaže da tu obično bude problem jer se polome krilca na magnetu. Nije mi samo jasno šta može da se tu pokvari, pošto ''uložak'' (magnet sa krilcima nije oštećen ni kod mene ni na ovom koji sam kupio). Jedino da same žice koje izlaze iz kućišta nisu prekinute. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miolos 1 Napisano Avgust 3, 2016 U prolazu, 5 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Suzuki Burgman 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам код Мицка променио 5 комада док нисмо нашли тај који ради Jesu li svi ti 5 komada bili isti vizuelno i ima li načina da se proveri ispravnost osim da se svaki montira i proba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Avgust 3, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Директно код њега смо их скидали и стављали,док нисмо нашли онај који ради Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...