root012 191 Napisano Mart 21, 2021 Lucic, 226 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Honda SW-T 400, Aprilia Leonardo 150 Prijavi odgovor kao problematičan Честитам, у здравље да те служи. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gnjilanac 6 Napisano Mart 21, 2021 U prolazu, 40 postova Lokacija: R Srbija Gnjilane Motocikl: Piaggio Fly 125, Burgman 650 exe, CB Honda Hornet 900, BMW RT 1200. Prijavi odgovor kao problematičan Puno predjenih km . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1260 Napisano Jun 13, 2021 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Konačno malo vremena da probam neke stvari! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1260 Napisano Jul 27, 2021 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Jel' ima neko neki pametan predlog za nosač telefona i gde i kako ga namontirati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BracaBraca 0 Napisano Avgust 9, 2021 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 27.7.2021. at 15:23, SaleKg je napisao: Jel' ima neko neki pametan predlog za nosač telefona i gde i kako ga namontirati? Kod mene je specijalni nosačima na posude za kočionu tečnost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BracaBraca 0 Napisano Avgust 9, 2021 (promenjeno) U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna rešenje za kočenja motorom kod 650ice koje je loše odrađeno a smatraju jedinom boljkom 650ice. Javlja se na 30 km/h, naglo je i jako. Čitao sam na USA forumu da rešenja skoro i nema to jest neko preporučuje rad sa gasom, da se polako spušta, to jest da se dozira kao reostatom, a neko je pomenuo da je kod novih modela to rešeno novim mapiranjem agregata. Kod mene tu dolazi i do čudnog zvuka. Pretpostavljam da je kod zupčanika u final drive-u. Čuje se i neko brujanje. Promenio Avgust 9, 2021 član BracaBraca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1260 Napisano Avgust 9, 2021 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Pa šta je loše u kočenju motorom? Najveći nedostatak maxi skutera je što nemaju kočenje motorom, odnosno vrlo je slabo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BracaBraca 0 Napisano Avgust 9, 2021 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam rekao da je generalno loše kočenje motorom to je potrebno, nego je određeno kratkotrajno na maloj brzini vrlo intenzivno i naglo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1260 Napisano Avgust 9, 2021 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan A to. Moraš da budeš nežan na gasu, mislim da je to jedino rešenje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gnjilanac 6 Napisano Septembar 3, 2021 (promenjeno) U prolazu, 40 postova Lokacija: R Srbija Gnjilane Motocikl: Piaggio Fly 125, Burgman 650 exe, CB Honda Hornet 900, BMW RT 1200. Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze pomoc..otisao mi altenator na Burgmanu 650 exe, 05 god , malopre ga otera u garazu, mrtav totalno....momak iz slep sluzbe ga je startovao ,al cim pomerei start-bateriju gasi...i sumnja na Alternator...jel neko zna kolilo ce me odrati ? Isao je normalno...svratih do Crkve..na parkingu ..i da krenem ..mrtav..inace nisam nikad to imao...sijalica ispod sedista radi normalno...i sat -vreme na displeju pokazuje normalno, al kad okrenem kontak...kao da ga i ne okrenem...mrtav.. Promenio Septembar 3, 2021 član Gnjilanac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5808 Napisano Septembar 3, 2021 Svakom po zasluzi, 12403 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno ti je crkao regler a ne alternator. Proveri sve tri faze alternatora da nisu u kratkom spoju sa masom. Napuni akumulator, raskaci regler i meri napon iz alternatora kada upalis motor - na leru je oko 17-18VAC a sa dodavanjem gasa raste i preko 50VAC. Ako je to u redu menjaj regler. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1260 Napisano Septembar 4, 2021 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, Gnjilanac je napisao: Jel moze pomoc..otisao mi altenator na Burgmanu 650 exe, 05 god , malopre ga otera u garazu, mrtav totalno....momak iz slep sluzbe ga je startovao ,al cim pomerei start-bateriju gasi...i sumnja na Alternator...jel neko zna kolilo ce me odrati ? Isao je normalno...svratih do Crkve..na parkingu ..i da krenem ..mrtav..inace nisam nikad to imao...sijalica ispod sedista radi normalno...i sat -vreme na displeju pokazuje normalno, al kad okrenem kontak...kao da ga i ne okrenem...mrtav.. To može biti da je crko akumulator. Probaj prvo sa drugim akumulatorom i proveri punjenje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1260 Napisano Septembar 8, 2021 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan @Gnjilanacšta je bilo sa strujom, jesi rešio? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BracaBraca 0 Napisano Septembar 8, 2021 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna majstora koji bi mogao da napravi premapiranje ecu-a da bude kao kod novog tipa burgmana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gnjilanac 6 Napisano Septembar 9, 2021 U prolazu, 40 postova Lokacija: R Srbija Gnjilane Motocikl: Piaggio Fly 125, Burgman 650 exe, CB Honda Hornet 900, BMW RT 1200. Prijavi odgovor kao problematičan Sale Kg Da bio si u pravu ,otiso akumulator. Al nikad nisam doziveo, bas da tako zabetonira...i pored startera ili punjaca... Hvala u svakom slucaju! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5808 Napisano Septembar 9, 2021 Svakom po zasluzi, 12403 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Sad jos premeri punjenje sa novim akumulatorom i miran si 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1260 Napisano Mart 2, 2022 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Koje gume vozite i koliko km izdrže u kakvom režimu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rovke 0 Napisano April 28, 2022 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan dobar dan , zelim vam svima prijatan dan , imam problem sa otkljucavanjem sedista na burgmanu . sve je radilo bezprekorno , hteo sam da izvadim akomulator , medjutim kljuc ulevo nece da makne . da li je neko imao takav problem . unapred zahvalan . bataaga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1776 Napisano April 28, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan dobar dan , zelim vam svima prijatan dan , imam problem sa otkljucavanjem sedista na burgmanu . sve je radilo bezprekorno , hteo sam da izvadim akomulator , medjutim kljuc ulevo nece da makne . da li je neko imao takav problem . unapred zahvalan . bataaga A udesno?Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4764 Napisano April 28, 2022 (promenjeno) Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Meni deluje da taj burgman nije tvoj, pa nas ovde pitaš kako da ga obiješ Elem, postoje pravila foruma: 1. Napraviš profil 2. Predstsvis se, okacis sliku, napises nesto o sebi 3. Onda otvaraš teme i pitaš za pomoć Takodje, valjalo bi malo pismenosti za tekstualnu komunikaciju. Promenio April 28, 2022 član Markone88 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3255 Napisano April 28, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bataaga zkaraburme otvara ulevo or udesno komshin scooter... A da šutneš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4718 Napisano April 29, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 6000 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Spojio sam teme.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1260 Napisano April 30, 2022 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Ključ gurneš pa u desno za sedište. U levo (takodje prvo gurneš ključ) se zaključava korman kada je okrenut do kraja u levo a kada ključ posle zaključavanja okreneš još malo u levo, pali se pozicija! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gnjilanac 6 Napisano Jun 12, 2022 U prolazu, 40 postova Lokacija: R Srbija Gnjilane Motocikl: Piaggio Fly 125, Burgman 650 exe, CB Honda Hornet 900, BMW RT 1200. Prijavi odgovor kao problematičan Pozz ljudi. Treba mi.dobar mehanicar za druga u Beogradu za brgmana 650? Ako neko poznaje nwkog ,neka pise. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12543 Napisano Jun 12, 2022 Ne silazi, 7331 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi kod @Satelis da li može da ti pomogne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...