pronto 6588 Napisano Septembar 26, 2016 Ne silazi, 6516 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Iako je napravio gresku pod pritiskom, Vinjales ima sve sanse da bude neko ko ce se konstantno boriti za visoke pozicije. Suzuki je mozda jos samo za nijansu inferiorniji tehnicki, ali to ovaj omladinac nadomesta svojim atributima. Slusam neke izjave kako se Markezu predvidja zvazdana buducnost, obaranje raznih rekorda (narocito broj pobeda), medjutim pomenuti mu zemljak nece to olaksati. Iskreno se nadam da se za buducnost sprema veliki rivalitet, kao neki vec istorijski. Narocito kada budu opremljeni tehnikom koja moze jedna drugoj da parira. Tada cu se mozda opet ozbiljnije vratiti gledanju trka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Septembar 26, 2016 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Slusam neke izjave kako se Markezu predvidja zvazdana buducnost, obaranje raznih rekorda (narocito broj pobeda), medjutim pomenuti mu zemljak nece to olaksati. Mislim da je Rosa trenutno bolja od Vinjalesa pa tesko moze da se odupre 99 i 93. Nisam siguran da ce bas na samom pocetku biti toliko konkurentan. Mozda za sezonu/dve na Yamahi ce to sve da dodje na svoje. Samo 99 da ne skapira Ducati inace ce sve da ih dere osim ako ova krilca nisu bas kljucna za stabilnost Dukatija. A najvise se nadam da ce KTM da bude dobar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Septembar 26, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sve zavisi od toga kakvu masinu sprema Honda za 2017. Ukoliko istrebe probleme (slabo ubrzanje) Markezu niko nista nece moci sledece (sledecih) sezona. Nema u MotoGP vozaca koji moze sa njim da se nosi, cak i sa ovakvim motorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 650 Napisano Septembar 26, 2016 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Lorenco poceo da razmislja! Sacuvao prednju srednje meku gumu ( isti izbor kao 46 ) za kraj trke, i uzeo, lagano, drugo mesto. Mislim i da mu je bio cilj da bude ispred Rosija. Deda, da pokaze da jos ima muda, pokusao fajt sa MM. Ali ne moze se sa mekanim ( prednjim tockom ) protiv tvrdog ( prednjeg tocka MM ). Znaci, nista srednje ( pola vijagre ) za ovakvu stazu. jbg, omatorilo se pa zaboravio kako treba. P.S. Magare matoro, upropasti mi kladionicu. Nema veze, i dalje navijam za njega. Next year in this time . . . Ne znam da li si ironičan, ali Lorencovo drugo mesto je sve samo ne "lagano" osvojeno. Ne navijam ni za jednog ni za drugog vozaca i smatram da je Lorenco svojom voznjom juce potpuno zasluzio drugo mesto ali ruku na srce od trenutka obilazenja Rossi je poceo da vrsi pritisak i da nije doslo do greske na kocenju mislim da Lorenco ne bi odoleo tom pritisku do kraja trke.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Septembar 26, 2016 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Sve zavisi od toga kakvu masinu sprema Honda za 2017. Ukoliko istrebe probleme (slabo ubrzanje) Markezu niko nista nece moci sledece (sledecih) sezona. Nema u MotoGP vozaca koji moze sa njim da se nosi, cak i sa ovakvim motorom. Uh, o tome nisam razmisljao. Nekako sam navikao da Honda ne radi nista po tom pitanju. Kako za MotoGP tako i za ulicne verzije. Ne znam da li si ironičan, ali Lorencovo drugo mesto je sve samo ne "lagano" osvojeno. Ne navijam ni za jednog ni za drugog vozaca i smatram da je Lorenco svojom voznjom juce potpuno zasluzio drugo mesto ali ruku na srce od trenutka obilazenja Rossi je poceo da vrsi pritisak i da nije doslo do greske na kocenju mislim da Lorenco ne bi odoleo tom pritisku do kraja trke.. Mislim da je Rosa pogresila na kocenju iskljucivo zato sto je znao da mu je to poslednja sansa. Tacnije da to nije greska vec pokusaj sa njegove strane. To mu je poslo za rukom u prosloj trci, pa da proba ponovo. Kao sto kazu, agresivno, ali cisto obilazenje pri cemu primoras protivnika da se povuce/popusti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3006 270 Napisano Septembar 26, 2016 Zainteresovan, 666 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajkula moze biti i zbog proizvodjaca kaciga mada cisto sumnjam ali moze da bude Ma kakvi, igre i igrice. Sve je počelo sa Rosijevom ribicom prošle godine. Šark se poklapa, pa što ne iskoristiti... Mislim da je Rosa trenutno bolja od Vinjalesa pa tesko moze da se odupre 99 i 93. Nisam siguran da ce bas na samom pocetku biti toliko konkurentan. Mozda za sezonu/dve na Yamahi ce to sve da dodje na svoje. Nisam baš siguran... Mali je opasan, plus dobija jedan jak štih sledeće godine - Ramona Forhadu. Biće to zaebana kombinacija. Ako Jamaha isprati Hondu - eto titule. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Septembar 26, 2016 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakvi, igre i igrice. Sve je počelo sa Rosijevom ribicom prošle godine. Šark se poklapa, pa što ne iskoristiti... Slazem se Nisam baš siguran... Mali je opasan, plus dobija jedan jak štih sledeće godine - Ramona Forhadu. Biće to zaebana kombinacija. Ako Jamaha isprati Hondu - eto titule. Mozda dobijemo jos jednog Marzeza ako bude kao sto si ti rekao, samo daleko mirnijeg (mada svi polude od slave). Ali opet mi je malo tunjav kao Pedro ili Dovi. Nadam se da si u pravu. Zasto niko ne komentarise kakav ce KTM biti? Bas me interesuju misljenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13555 Napisano Septembar 26, 2016 Ne silazi, 6025 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma za ajkulu sam i napisao da cisto sumnjam ali moze da se vadi na to. Evo ja cu da dam svoje vidjenje KTM-a. Mislim da ce biti na nivou Suzukija iz povratnicke sezone sto znaci da ga vidim na pozicijama 5-10. Sa druge strane potajno se nadam da ce uz Red Bull (ako im budu sponzor a ne vidim zasto nece) prevazici tih godinu dve i odmah biti na nivou ovog sad Suzukija odnosno plasmani od 3 do 5-6 mesta. Pored toga voleo bih da i Aprilija vise ne bude tu samo da popunjava broj pa da imamo 6 fabrika u najboljim izdanjima sto bi nadam se povuklo i Kawasaki a zasto ne i BMW da razmisljaju o Moto GP. Ovaj drugi deo je plod moje maste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Septembar 26, 2016 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da ce KTM biti kao Suzuki sada. Tj od 4 do 7 pozicije, tj tamo gde Pedro stalno zivotari Pa zar nije ono testiranje u Austriji pokazalo tako nesto? Uuuu, BMW. Ja bih onda bio totalno rastrzan izmedju tri fabrike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3006 270 Napisano Septembar 26, 2016 Zainteresovan, 666 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prve godine, KTM-u je svaki plasman u prvih 10 uspeh. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Septembar 26, 2016 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Prve godine, KTM-u je svaki plasman u prvih 10 uspeh. Još pogotovo kad se u obzir uzme vozačka postava. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13555 Napisano Septembar 26, 2016 Ne silazi, 6025 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prve godine, KTM-u je svaki plasman u prvih 10 uspeh. U sustini si u pravu ali ipak racunam da su za razliku od Suzukija kada se vracao mnogo bolje pripremljeni sto zbog ogromnog ucesca u Moto 3 i Rookie cup-u (vec imaju sa Dornom iskustva) to i zbog toga sto mislim da imaju daleko izdasnija finansijska sredstva od Suzukija. Nesto mi govori da nisu krenuli u avanturu a da ih pobedjuju "privatni timovi" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Septembar 26, 2016 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan U sustini si u pravu ali ipak racunam da su za razliku od Suzukija kada se vracao mnogo bolje pripremljeni sto zbog ogromnog ucesca u Moto 3 i Rookie cup-u (vec imaju sa Dornom iskustva) to i zbog toga sto mislim da imaju daleko izdasnija finansijska sredstva od Suzukija. Nesto mi govori da nisu krenuli u avanturu a da ih pobedjuju "privatni timovi" +1 Imam utisak da su na trenutnom Ducati/Suzuki nivou. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3086 Napisano Septembar 26, 2016 Drug član, 1058 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Auu al je Reding ispizdio na Petrućija.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Septembar 26, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Lep komentar, ali fali ti poruka, link, slika, zvucni zapis, bilo sta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Протомајстор 212 Napisano Septembar 26, 2016 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Београд Motocikl: R 1200 GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan http://m.crash.net/motogp/news/233928/1/redding-the-issue-was-danilos-brain.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Septembar 26, 2016 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, da li ste zainteresovani da se za sledeću trku (16. oktobar, VN Japana) organizujemo pa zajedno negde gledamo? Ima i više nego dovoljno vremena da se sve utanači natenane... Ah, sad mi je sinulo da to nije evropska trka tako da je termin neki posle kafane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Septembar 26, 2016 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, da li ste zainteresovani da se za sledeću trku (16. oktobar, VN Japana) organizujemo pa zajedno negde gledamo? Ah, sad mi je sinulo da to nije evropska trka tako da je termin neki posle kafane... Može negde u pekari... uz pite, burek i jogurt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Septembar 26, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa u koliko sati po nasem vremenu je trka?? Koja od ovih daleko istocnih pocinje najkasnije? Bas bi bilo lepo da se nadjemo, voleo bih da upoznam neke od stalnih ucesnika motogp tema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6025 Napisano Septembar 26, 2016 Ne silazi, 1799 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan A jel Lorenco slucajno pomenuo da ga je MM preagresivno pretekao? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Septembar 26, 2016 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Pa u koliko sati po nasem vremenu je trka?? Koja od ovih daleko istocnih pocinje najkasnije? Bas bi bilo lepo da se nadjemo, voleo bih da upoznam neke od stalnih ucesnika motogp tema... Japan i Australija počinju jako rano po našem vremenu. Malezija nije ništa bolja ali nisam siguran da li se vozi od 14h po lokalnom ili je neka večernja, kao Katar. Onda bi možda i imalo smisla. U svakom slučaju nam ostaje poslednja trka u Valensiji 13. novembra koja je po CET-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Septembar 26, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Pa u koliko sati po nasem vremenu je trka?? Koja od ovih daleko istocnih pocinje najkasnije? Bas bi bilo lepo da se nadjemo, voleo bih da upoznam neke od stalnih ucesnika motogp tema... Требало би да је у 07 00 по нашем да почињу Јапан и Аустралија, а Малезија у 08 00 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3086 Napisano Septembar 26, 2016 Drug član, 1058 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Aj organizujte malo bliže granici ovamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 650 Napisano Septembar 26, 2016 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se dobro secam, na nase vreme dodamo +7sati i dobijemo koliko je u Japanu trenutno. Znam da sam se zalio tokom Olimpijskih igara u Brazilu na to da nas je vremenska zona dosta sjebala zbog uzivo prenosa a onda kada sam video kakav nas raspored ocekuje u Japanu 2020. pao sam na dupe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Septembar 26, 2016 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan A jel Lorenco slucajno pomenuo da ga je MM preagresivno pretekao? Ne, zato sto je i on pretekao baba Rosu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...