ivica744 6090 Napisano Septembar 21, 2016 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan http://www.kupujemprodajem.com/Nove-PGS-jakne-i-pantalone-i-Kisna-odela-22686285-oglas.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Septembar 21, 2016 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Drugaru se rasparala duz citavih ledja na froncle od udara vetra. Inace decko nije divljak tj nevozi 250kmh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6090 Napisano Septembar 21, 2016 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Ok,hvala, a znas li mozda koliko propusta vazduh posto moja previse potparava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Septembar 21, 2016 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Nzm ,tj na to se nije zalio, njegova je ona sa druge slike. Generalno citav asortiman Pgs-a je losijeg kvaliteta mada koliko para toliko i muzike. Kupio sam sad rukavice Pgs i ok su ali su miljama daleko od nekih kvalitetnijih brendova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6090 Napisano Septembar 21, 2016 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Hvala jos jednom na informaciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokichica 203 Napisano Septembar 21, 2016 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Beograd - London Motocikl: Honda CBR 600FS, KTM Adventure 990, Suzuki GSX-R 1000 Prijavi odgovor kao problematičan To je Indijska firma, trazi na netu kao npr. PGS jackets Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Septembar 21, 2016 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovde hvale PGS marku... Ima dosta iskustava http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/109477-pgs-jakne-vasa-iskustva/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Gsr 92 Napisano Septembar 21, 2016 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Asanja (Srem, Obedska bara) Motocikl: Honda Vfr 1200xd Prijavi odgovor kao problematičan Posedujem jaknu sa slike br 3, bez kisne i zimske postave.. Kao sto je kolega napisao u drugoj temi, ta jakna je za toplije vreme. Verujem da bi sa postavama mogla da se vozi na nekih 15ak stepeni, ispod hmm.. Nema sanse da se uparis u njoj.. Ispod miske je rupicasta i na gornjem delu ledja tako da je cirkulacija vazduha dobra, ima tvrde protektore na ramenima, laktovima i ledjima. Kragna jeste kratka, sa potkapom je ok.. Moja je velicine L, ja sam 188cm i 93kg. Mogu ispod i duks da obucem. Licno je ne bi kupio, zato sto mislim da moze da se uzme dosta kvalitetnija jakna za te pare, inace ovu moju sam uzeo za 20e na oglasu bez postava, vozena jednu sezonu skoro nova... Takodje posedujem i pantalone Pgs kao na slici br 6 u oglasu, tu je druga prica, pantalone imaju na butinama i ledjima luftere na rajfeslus, tvrde protektore na kolenima i kukovima, Duplu kopcu, postavljen rajfeslus, izdignut kao pojas za ledja... Dosta su kvalitetne, imaju skidajucu zimsku postavu, mogu da se povezu rajfeslusom sa jaknom, mogu da se djiraju po hladnom vremenu bez brige o hladnoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6090 Napisano Septembar 21, 2016 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Meni ta jakna i treba samo za leto ili za 25+ stepeni,ove rupice su mi bitne zbog znojenja,tako da je ovo otprilike ono sto mi treba.Hvala svima na odgovorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Septembar 21, 2016 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ova jakna je dobra za tako toplo vreme.... https://www.kupujemprodajem.com/muska-letnja-moto-jakna-XL-37488599-oglas.htm?filter_id= Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Septembar 21, 2016 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Onda sam dao dezinformacije, jbg, izvini. Nisam nikad nosio pa da znam iz prve ruke ali sto sam video i cena su me doveli do zakljucka da nevrede. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Octobar 5, 2016 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan moj drugar ima kratku letnju nekoliko godina i odlicno ga sluzi doduse njegov je motor sav u vetrobranima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...