nikola_bb 19 Napisano Septembar 18, 2016 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Skopje Motocikl: Pegaso Strada Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno imam ixs all season jakna sa postava. Jakna je velicina L i imam jedan problem, sa postavom ili kad imam obuceno neki bluzon onda pashe kako treba. Ali na leto kad skinem postava i po kratke rukave onda jakna ne lezi lepo protektori se pomeraju. E sad bio u Grcku i probao razno razne brendove i zakljucak je da velicina M(pricam za all season jakne) rukave su mi malo kratke i steze me kod laktova. Neka varijanta touring jakna velicina M je kao ok ali kad sednem na motor kod grudi je labava. Isto probao i neku koznu jaknu velicina M, e to lezi bash ko da je za mene. Do sad sam imao sam tekstil i dilema mi je sta sad da uzmem, koi su vasa iskustva. Pricamo za upotreba preko cele godine osim recimo bez decembar,januar i februar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan 993 7 Napisano Septembar 18, 2016 U prolazu, 66 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jel imaš zatezace na toj jakni? Sent from my C6903 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola_bb 19 Napisano Septembar 18, 2016 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Skopje Motocikl: Pegaso Strada Prijavi odgovor kao problematičan Ima zategace ali opet nije to to, protektori setaju bez postave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 18, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno imam ixs all season jakna sa postava. Jakna je velicina L i imam jedan problem, sa postavom ili kad imam obuceno neki bluzon onda pashe kako treba. Ali na leto kad skinem postava i po kratke rukave onda jakna ne lezi lepo protektori se pomeraju. E sad bio u Grcku i probao razno razne brendove i zakljucak je da velicina M(pricam za all season jakne) rukave su mi malo kratke i steze me kod laktova. Neka varijanta touring jakna velicina M je kao ok ali kad sednem na motor kod grudi je labava. Isto probao i neku koznu jaknu velicina M, e to lezi bash ko da je za mene. Do sad sam imao sam tekstil i dilema mi je sta sad da uzmem, koi su vasa iskustva. Pricamo za upotreba preko cele godine osim recimo bez decembar,januar i februar. Batice,koji ti je ovo jezik? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 466 Napisano Septembar 18, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan Pa nash Послато са LG-E460 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Septembar 18, 2016 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Koza bez ikakve dileme a jezik mozda jeste naSH ali pismo nije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola_bb 19 Napisano Septembar 18, 2016 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Skopje Motocikl: Pegaso Strada Prijavi odgovor kao problematičan Epa jbg, 88godiste. To sto znam po nesto od ovi nasi bivsi jugoslovenski jezici je sve od to sto sam citao knige, gledao filmove.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1043 Napisano Septembar 18, 2016 Drug član, 1098 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan I moja sestra je '88 ali prica srpski vrlo dobro...a i piše 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola_bb 19 Napisano Septembar 18, 2016 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Skopje Motocikl: Pegaso Strada Prijavi odgovor kao problematičan Ali je iz Srbija i ucila je skolo u Srbija. Ja sam od Makedonija 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Septembar 18, 2016 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Da vise ne offujemo, koza i tekstil (bilo koji) se sto se tice bezbednosti i tog koliko ce te sacuvati nemogu porediti, koza je neuporedivo bolja. Sto se velicine tice, koza i ako je malo ali samo malo tesnija nije problem posto se za razliku od tekstila omeksa, razradi i legne prema telu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola_bb 19 Napisano Septembar 18, 2016 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Skopje Motocikl: Pegaso Strada Prijavi odgovor kao problematičan Najbitno mi je da je udobno, i kako je na leto i ostatak sezone. Jer sa kozom nemam iskustva. Dal kad je hladnije je ok ako se pod nju oblece nesto sa dugacki rukavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Septembar 18, 2016 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Termo aktivni donji ves (zimski) i na to koza. Nista al nista vise. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1043 Napisano Septembar 19, 2016 Drug član, 1098 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan @ nikola_bb Pa tako kaži...nisam video tvoje predstavljanje. U tom slučaju si odličan. U vezi tvoje dileme mogu da ti kažem da ćeš je rešiti tek upotrebom. Znači kada prvi put pokisnes, kada prvi put voziš po niskim temperaturama ili po visokim...itd... Nekom odgovara jedno a nekom drugo. I tekstil i koža imaju svoje mane i prednosti. Moj savet ti je da probaš što više jakni možeš i kupi onu u kojoj se osećaš najprijatnije. Za početak ti je to najbitnije. Posle ćeš već videti šta bi i da li bi menjao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Septembar 19, 2016 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ali je iz Srbija i ucila je skolo u Srbija. Ja sam od Makedonija Ne brini ti nista, super se ti snalazis sa srpskim za jednog Makedonca. Koza je bolja, ali kvalitetan kozni komplet kosta podosta, nekoliko puta vise od dobrog tekstilnog. Neki proizvodjaci tekstilne opreme, kao npr. Revit, prave i specijalne velicine za ljude sa stomakom i kratkim rukama/nogama kao i za mrsave sa dugim rukama/nogama pa verujem da bi ti neki od ovih modela vise odgovarao od klasicnih velicina. Pritom te novije jakne imaju gomilu zatezaca i lepo prilagode jaknu telu. Aktivni ves bi trebalo da se nosi i leti i zimi, po mogucnosti sa dugim rukavima i nogavicama, i njegova uloga je da te drzi suvog(izbacuje znoj, vlagu...). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vrndzo 5 Napisano Septembar 19, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Aprilia rsv mille Prijavi odgovor kao problematičan Koža Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Septembar 19, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan U svetu je normalno da se nosi full kozni kombinezon, tj odelo. Ovde kod nas jos nisam video da neko nosi. Svi se uglavnom voze u nekoj tekstilnoj varijanti ili kevlar pantalone + kozna jakna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 466 Napisano Septembar 19, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan Termo aktivni donji ves (zimski) i na to koza. Nista al nista vise.Izvinjavaj na neznanju...sta ti je termoaktivni donji ves?? Послато са LG-E460 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1043 Napisano Septembar 19, 2016 Drug član, 1098 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan To je zimski aktivni ves. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 19, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Termo aktivni donji ves (zimski) i na to koza. Nista al nista vise.Izvinjavaj na neznanju...sta ti je termoaktivni donji ves?? Послато са LG-E460 Evo odslusaj ovo.http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/108434-epizoda-br-3-aktivna-odeća/#entry1830198 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola_bb 19 Napisano Septembar 19, 2016 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Skopje Motocikl: Pegaso Strada Prijavi odgovor kao problematičan Danas setao malce niz Skopje i najvise mi ovo zapao u oko: www.a-pro.com/collezione.aspx?L=4&Cat=Textile%20jacket&SottoCat=Textile%20Jackets%20Touring&Mod=TURATEK&Col=BLACK&Art=TURATEBLAC lezi mi odlicno. Ima neko iskustva sa a-pro? Sent from my COOLPAD 8297W using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1043 Napisano Septembar 19, 2016 Drug član, 1098 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Devojka ima A Pro i vrlo je zadovljna. Jako se dobro pokazala po kiši(barem ta koju ona ima). Inače ju je nosila i po hladnom vremenu(sa zimskim uloškom) i letos po Grčkoj i Italiji na velikim vrućinama i i kaže da je super. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tataenozec 72 Napisano Septembar 19, 2016 Svrati ponekad, 137 postova Motocikl: Kawasaki Vulcan S 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Ženama nije verovati! Pa njima sve odgovara, jbg, sede nazad, zaklonjene od svega, mi smo ti što smo na braniku otadžbine! Aj dobro sad, nije baš na braniku, al teže nam je! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1043 Napisano Septembar 19, 2016 Drug član, 1098 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Doduše ima i toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6089 Napisano Septembar 19, 2016 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan http://www.maxmoment.rs/proizvodi/traveller_lady-pr-300.........kupio cerki prosle godine,odlicna jakna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
reiser 157 Napisano Septembar 20, 2016 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Belgrade, Serbia Motocikl: '16 CBR500RA Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas parica ja ti preporucujem Revit Ignition 2 jaknu. Kombinacija koza/tekstil spolja, troslojna, drugi sloj za vodonepropustivost (koliko ovo funkcionise to jos nisam isprobao), treci sloj stavljas kada je hladno. Ja je imam i nemam zamerki do sada, udobna je, odradio sam 1200km u jednom danu pre par nedelja i nisam imao nikakvih problema. I pristojno izgleda, mozes je nositi i po gradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...