nislija84 6 Napisano Septembar 16, 2016 U prolazu, 21 postova Motocikl: Triumph speedmaster , Honda CX500 Prijavi odgovor kao problematičan Rasturao sam viljusku sve vratio nazad dosipao ulje koliko pise po specifikaciji i kad probam viljusku gore dole na motoru cuje se lupanje u viljusci ...neznam u cemu je problem ako neko ima neku sugestiju svaka je dobrodosla ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Septembar 16, 2016 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Mislis na vile? Ili zadnju viljusku i ulje u dif? Kako god bilo ako se nije culo pre rasklapanja ili nisi dobro sklopio ili si nesto zaboravio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nislija84 6 Napisano Septembar 16, 2016 U prolazu, 21 postova Motocikl: Triumph speedmaster , Honda CX500 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim napred na vile, culo se i pre rasturanja uglavnom sam ga zbog toga i rasturao .... Od skoro imam taj motor i mislio sam da mu je losa viljuska bio je dosta mek napred i culo se to lupanja sad je tvrdji ali lupanje je ostalo .... mozda je to normalno kod njih ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4267 Napisano Septembar 16, 2016 motoras, 2462 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto tu ne stoji kako treba. Mozda i opruge vise nisu ok... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 16, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ti ne lupa u viljusci vec lupaju lezajevi trokutova-glavcine upravljaca. Razlabavili se ili dotrajali, probaj dotegnuti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Septembar 17, 2016 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Normalno nije sigurno... A kazi mi ono stisnes prednju pa nalegnes na upravljac? Tako isprobavas? ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...