Mixa84 0 Napisano Septembar 13, 2016 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko zna da neko poseduje RS 250 Mk2 (1998-2003) i zeleo bi da je proda za neku razumnu cenu bio bih zahvalan ukoliko bi ga uputio na mene.Ovde na forumu se prodavala jedna 2010te (http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/52091-prodajem-apriliu-rs-250125) pa ako neko zna kod koga je trenutno dobro bi dosla informacija. Trazim motor da je sto vise u fabrickom stanju i po mogustvu sa nekim dobrim izduvom. Kontakt: 069/244-6398 Mihailo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Septembar 15, 2016 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuuhhh... To sto ti trazis, i u stanju u kome ga ti gadjas se ne prodaje po razumnoj ceni. Ili je parosina po "razumnoj ceni", ili je u extra stanju, pa vec prelazi u klasu egzotika, po ceni koja prati navedeni naziv klase... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6724 Napisano Septembar 16, 2016 Ne silazi, 6569 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan ...u zemlji i inostranstvu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Septembar 16, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan RS250 je već sam od sebe teško naći a to što ti tražiš je još rjeđe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mixa84 0 Napisano Decembar 13, 2016 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je retko, zato mi se i ne zuri pa kad naleti. Eto cisto malo da osvezim ovo, mozda se nesto pojavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6724 Napisano Decembar 13, 2016 Ne silazi, 6569 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Neces to ovde naci da valja. Narocito ako je duze vreme tu. To je uglavnom zesca krpez, kao u ostalom i velika vecina svega ostalog. Prati inostrane oglase i ne ocekuj da ces je posebno povoljno naci. Mozda u nekoj od zemalja koje ne vaze, da se tako izrazima, za posebno motoristicke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...