vasa.93 2620 Napisano Septembar 11, 2016 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ćao, društvo. Ja sam Milan Vasić iz Niša, ali me većina ljudi zna pod nadimkom "Vasa". 93. sam godište, i plan mi je da uskoro postanem član jedne ovakve zajednice. Trenutno posedujem tri dvotočkaša koje u poslednje vreme veoma slabo vozim. Ranije je to bila svakodnevnica, a sada je to možda jednom mesečno. Dok sam aktivno vozio, prelazio sam nekih 3000 - 4000km godišnje. Nije mnogo, ali...nije ni malo kad samostalno pedalaš. Međutim, motocikl nikada nisam vozio, gotovo ni u kakvom obliku, a odavno imam želju za tim. Upisao sam se skoro za polaganje za A2 kategoriju, i za sada sam položio teorijski ispit, pa uskoro krećem sa praktičnom nastavom. Paralelno sa tim se edukujem samostalno i, naravno, sakupljam novac za neku mašinu. Znači, tek ću da vas zaspem pitanjima, traženjem saveta i slično... Siguran sam da odgovore na mnoga pitanja mogu da pronađem i bez da otvaram nove teme, pa sam zato do sada bio samo u read-only modu bez registracije, a tako će i ostati još neko vreme. Svako dobro. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano Septembar 11, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Drobro na dosao Vaso! Srecno sa polaganjem, a kasnije (ili pre) i sa kupovinom neke masinice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Septembar 12, 2016 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...