Jump to content

Moto Zajednica

Vasa vas pozdravlja!

Recommended Posts

• Drug član, 1292 postova
  • Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2

Ćao, društvo. Ja sam Milan Vasić iz Niša, ali me većina ljudi zna pod nadimkom "Vasa". 93. sam godište, i plan mi je da uskoro postanem član jedne ovakve zajednice. Trenutno posedujem tri dvotočkaša koje u poslednje vreme veoma slabo vozim. Ranije je to bila svakodnevnica, a sada je to možda jednom mesečno. Dok sam aktivno vozio, prelazio sam nekih 3000 - 4000km godišnje. Nije mnogo, ali...nije ni malo kad samostalno pedalaš. :D Međutim, motocikl nikada nisam vozio, gotovo ni u kakvom obliku, a odavno imam želju za tim. :) Upisao sam se skoro za polaganje za A2 kategoriju, i za sada sam položio teorijski ispit, pa uskoro krećem sa praktičnom nastavom. Paralelno sa tim se edukujem samostalno i, naravno, sakupljam novac za neku mašinu. Znači, tek ću da vas zaspem pitanjima, traženjem saveta i slično... :D Siguran sam da odgovore na mnoga pitanja mogu da pronađem i bez da otvaram nove teme, pa sam zato do sada bio samo u read-only modu bez registracije, a tako će i ostati još neko vreme. :)

Svako dobro. :)  beer.gif

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja