Cedo032 107 Napisano Septembar 4, 2016 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki gsxR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Drage kolege, vec mesecak dana pretrazujem oglase, i kako ne mogu da nađem naslovni model, a da bude po mojim kriterijumima, razmišljam da ga uvezem, a "kriterijumi" su da: 1)Bude mlađi od 2005-og godišta (restyling model). 2)Poseduje 2.0 hdi motor. 3)Da poseduje kožna sedišta (generalno ih ne volim, znam sve mane, ali idu mi uz kabriolet). 4)Bude u najboljem mogućem stanju za svoje godine. Ako neko zna nekoga, ili ako neko od kolega ima da mi ponudi ovako nešto na prodaju, javite mi se, pa da trgujemo Sent from my SM-G928F using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo032 107 Napisano Octobar 31, 2016 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki gsxR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Može lock, kupljen auto. Sent from my SM-G928F using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...