Caponord 48 Napisano Septembar 1, 2016 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Katzdorf,Germany Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, na prodaju moj BMW r1100s, godina 2000, presao 84000 km, uvezen iz Svajcarske 2013g, prvi vlasnik u Srbiji, servisna knjiga do dolaska u Srbiju, registrovan do 08.04.2017. Na motorciklu je uradjen servis na 80000 km, kod majstor Baneta iz Zemuna, na pocetku sezone stavljen nov akumulator, nove gume Dunlop Roadsmart 3, sav potrosni materijal moze da traje i sledecu sezonu. Stavljen xenon na oboreno svetlo. Motor ima sledece probleme - ne radi abs od kupovine, meni nije smetalo, pa se nisam time ni bavio. Sediste mora da se tapacira, otpala plastika sa zadnjeg desnog migavca. Pravljena je Y cev i izbacen katalizator, pa motor bolje ide na nizim obrtajima, treba je kozmeticki doterati. Motor se vozi svakodnevno, potrosnja je od 5,5l do 8l, zavisno od opterecenja i nacina voznje. Uz motor idu i original koferi i poklopac zadnjeg sedista. Cena je 3000 e, moguca je minimalna korekcija, a prenos obavezan. Sve informacije ovde, na pp, ili na tel 060 666 00 60 Pedja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Caponord 48 Napisano Septembar 2, 2016 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Katzdorf,Germany Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam da motor ima grejace rucki, uticnicu 12v, a potencijalnom kupcu dajem i gumiranu moto ceradu (nije idealna, ali ce posluziti) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1908 Napisano Septembar 2, 2016 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neka slika sa koferima? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Septembar 2, 2016 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Cista egzotika;))))) Srecna prodaja. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 389 Napisano Septembar 2, 2016 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 374 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan I super cena! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Septembar 2, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slabo si ti ovo motorce tjerao, cim su ti gume jos nove poslije predjenih 3500km. Srecna prodaja priajtelju. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vićsa 57 Napisano Septembar 2, 2016 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Gde si bio pre godinu i po dana? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Caponord 48 Napisano Septembar 2, 2016 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Katzdorf,Germany Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Isti motor sam prodavao i prosle godine, po vecoj ceni i sa manjom kilometrazom - poziva 0, nadam se da ce ove godine otici, ili cu ga konzervirati i staviti u sobu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Caponord 48 Napisano Septembar 2, 2016 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Katzdorf,Germany Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neka slika sa koferima? Bice sutra, nisam stigao danas, tek smo doputovali sa dalekog puta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Caponord 48 Napisano Septembar 3, 2016 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Katzdorf,Germany Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neka slika sa koferima? Kao sto sam obecao: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4251 Napisano Septembar 5, 2016 Ne silazi, 6600 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Agregat radi perfektno, jednako dobro motor izgleda, trkalica koja se lako vozi, vršna brzina 225kmh, S model je kultni model u mnogim zemljama. ABS modul se da servisirati ili vrlo jeftino naći na ebay-u, odgovara od više motorcikala R i K serije. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13314 Napisano Septembar 5, 2016 Ne silazi, 7512 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ima potencijala. Da si mozda prodavao pre mozda bi se dogovorili. Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Caponord 48 Napisano Septembar 5, 2016 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Katzdorf,Germany Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ima potencijala. Da si mozda prodavao pre mozda bi se dogovorili. Pozdrav! Kao sto ranije napisah, prodavao sam ga i prosle godine za vise novca i sa manjom kilometrazom. Kako neko rece da " najvise voli oglase koji pocinju sa - prodajem zbog odlaska u inostranstvo", a ja ga bas zbog toga i prodajem, mislim da je cena vise nego korektna, a sve mane opisane vrlo posteno i iskreno. Voleo bi da ode kod nekoga, ko ce sa njim stvarno uzivati, kao i ja u ovih 8-9 hiljada km. Pozdrav! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4251 Napisano Septembar 6, 2016 Ne silazi, 6600 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ima potencijala. Da si mozda prodavao pre mozda bi se dogovorili. Pozdrav! Ne da ti BMW, (đavo), mira, nikad nije kasno da se .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Caponord 48 Napisano Septembar 11, 2016 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Katzdorf,Germany Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Danas preventivno servisirana zadnja kljesta i promenjene plocice. Motor je u svakodnevnoj upotrebi, jednako lako po gradu, na otvorenom ili auto-putu. Moguca korekcija cene za motor bez kofera i poklopca zadnjeg sedista. Javite se da se dogovaramo Tel 060 666 00 60 Pedja Malo slika od prosle godine Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14524 Napisano Septembar 11, 2016 Ne silazi, 6130 postova Prijavi odgovor kao problematičan Agregat radi perfektno, jednako dobro motor izgleda, trkalica koja se lako vozi, vršna brzina 225kmh, S model je kultni model u mnogim zemljama. ABS modul se da servisirati ili vrlo jeftino naći na ebay-u, odgovara od više motorcikala R i K serije. U kom univerzumu se ovo zove trkalica? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4251 Napisano Septembar 11, 2016 Ne silazi, 6600 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Agregat radi perfektno, jednako dobro motor izgleda, trkalica koja se lako vozi, vršna brzina 225kmh, S model je kultni model u mnogim zemljama. ABS modul se da servisirati ili vrlo jeftino naći na ebay-u, odgovara od više motorcikala R i K serije.U kom univerzumu se ovo zove trkalica? 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14524 Napisano Septembar 11, 2016 Ne silazi, 6130 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa postoji u U.K. cb 500 kup pa ne mislim da su trkalice ali 'ajde ako postojanje nekog regionalnog prvensva odredjuje sta je trkacka masina a sta ne onda je i Yugo u klasi Porsea i Ferarija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4251 Napisano Septembar 11, 2016 Ne silazi, 6600 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Pa postoji u U.K. cb 500 kup pa ne mislim da su trkalice ali 'ajde ako postojanje nekog regionalnog prvensva odredjuje sta je trkacka masina a sta ne onda je i Yugo u klasi Porsea i Ferarija Nije sve GP, F1, WTC,... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14524 Napisano Septembar 11, 2016 Ne silazi, 6130 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se sto kvarim oglas ali postojanje takmicenja po meni ne govori da je namena ovog motora trka. Mislim da fabrika nije ovaj motor napravila kao trkacki sto se vidi i po konstrukciji i po tezini i po svemu ostalom ali nema veze. Cak mislim da je i vlasniku bolje za prodaju da se zna da je ovo neki sport turing motor nego da neko misli da je trkalica. Ako dobro vidim ovo je neka amaterska liga ljubitelja boxer motora u kojoj ucestvuje svako ko uplati kotizaciju a organizator zakupljuje razne staze po evropi. To cak nije ni lokalni sampionat ali mozda gresim jer ne znam bas Nemacki Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 211 Napisano Septembar 12, 2016 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50,bmw r 1150 gs Prijavi odgovor kao problematičan Da li ti igra zamena uz doplatu.pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Caponord 48 Napisano Septembar 12, 2016 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Katzdorf,Germany Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Najradije ne bi, pocinjem da radim u inostranstvu od 01.11. zato sam i stavio ovu cenu, medjutim, ako je ponuda dobra, hajde da probamo i tako. 060 666 00 60 Pedja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17391 Napisano Septembar 13, 2016 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3702 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Agregat radi perfektno, jednako dobro motor izgleda, trkalica koja se lako vozi, vršna brzina 225kmh, S model je kultni model u mnogim zemljama. ABS modul se da servisirati ili vrlo jeftino naći na ebay-u, odgovara od više motorcikala R i K serije. U kom univerzumu se ovo zove trkalica? U odnosu na ostale BMW modele iz tog perioda ovo jeste "trkalica". Kupio moj drugar pre par meseci ovakav motor, imao sam prilike da ga pre dvadesetak dana provozam pedesetak kilometara i mogu samo da kažem da je vožnja ovakve naprave uživanje. Nije vrhunski model za stazu, ali ima dovoljno i snage (i obrtnog momenta), da lepo povuče iz svih obrtaja. Menuač izvanredan, udobnost zavidna i za krupnije vozače i duže vožnje. I mesta za suvozača sasvim dovoljno i udobno. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Caponord 48 Napisano Septembar 14, 2016 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Katzdorf,Germany Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Motor prodat, hvala svima na interesovanju! Moze lock! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4251 Napisano Septembar 14, 2016 Ne silazi, 6600 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Motor prodat, hvala svima na interesovanju! Moze lock! Sa srećom novom blasniku. Izvinjavam se sto kvarim oglas ali postojanje takmicenja po meni ne govori da je namena ovog motora trka. Mislim da fabrika nije ovaj motor napravila kao trkacki sto se vidi i po konstrukciji i po tezini i po svemu ostalom ali nema veze. Cak mislim da je i vlasniku bolje za prodaju da se zna da je ovo neki sport turing motor nego da neko misli da je trkalica. Ako dobro vidim ovo je neka amaterska liga ljubitelja boxer motora u kojoj ucestvuje svako ko uplati kotizaciju a organizator zakupljuje razne staze po evropi. To cak nije ni lokalni sampionat ali mozda gresim jer ne znam bas Nemacki Nisi pokvario oglas, naprotiv. Ni Zastava 750 i 101 nisu bili pravi trkački automobili ali su šampionati N klasa u sve tri discipline bili izuzetani, jednako je bilo i sa Puhom, odnosno Poni Ekspresom od 50 kubika i sa mnogim serijskim motorciklima. BMW R1100S je svojevremeno bio uvršten u šampionat Francuske i Belgije, jednako kao Porše Kup ispred F1, bio je BMW Boxer Cup pred takmičenje GP-ija: http://www.webbikeworld.com/BMW-motorcycles/bmw-boxer-cup/bmw-boxer-cup.htm A što se tiče kotizacije, na svim takmičenjima se uglavnom plaća, počevši od F1: 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...