dr_kolew 139 Napisano Avgust 31, 2016 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/motori/8762044/yamaha-xt-600 motor je odlican,proveren,servisiran,ekstra stanje,on vlasnik registrovan dugo. Sva pitanja i dogovori iskljucivo na dole navedeni telfon: 064/111 68 77 vlasnik-Dejan P. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Avgust 31, 2016 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Dobar...odlican...dal da stavljam moj u oglas pa da se ponovim???? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Septembar 1, 2016 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan :O ko lutka, ja sam od pre 7 dana sasvim slucajno vlasnik 3tb modela, onog sa kurblom, da sam imao predstavu da je ovoliko zabavan motor, odavno bi zavrsio na enduru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Septembar 1, 2016 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se sa xt600e navozao carski i dalje mislim da sam pogresio sto sam ga prodao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...