QmBGD 4041 Napisano Decembar 13, 2023 Drug član, 918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Nisam ga zapazio pre kupovine... Nego, nigde da nađem zadnju gumu Dunlop Trailmax, Dum pravi uvoz moto guma tek od februara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2983 Napisano Decembar 13, 2023 Drug član, 1749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, QmBGD je napisao: Hvala. Nisam ga zapazio pre kupovine... Nego, nigde da nađem zadnju gumu Dunlop Trailmax, Dum pravi uvoz moto guma tek od februara 17" Dunlop Trailmax D609 ima na na mom i nikako mi se ne svidjaju, cim pre menjam za miselin, neki plan mi je februar ili mart da skidam, imaju saru al vazda mi motor kliza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4041 Napisano Decembar 14, 2023 (promenjeno) Drug član, 918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Montirane ipak Pirelli Scorpion Rally STR - nisam našao druge u kompletu a i @Alexa90 ih je nahvalio Promenio Decembar 15, 2023 član QmBGD 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4912 Napisano Decembar 14, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Zadnjih 7 postova off-a su obrisani. Molim nastavite u duhu teme. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Decembar 15, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Misliš “nahvalio” 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4041 Napisano Decembar 16, 2023 Drug član, 918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Juče smo malo bili kod prof. Dareta, na brzinskom sistematskom i zameni ulja - prošli kontrolu sa osmehom. Jutros pokazao -1, ali ne žali se. Ubih nekih 200km, za ovih par dana što je kod mene. Osmeh ne silazi sa lica. Jedva čekam da ga poteram van grada... 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Decembar 16, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Trebao si od nekog poznatog da pazariš, ne bi prošao kontrolu sa osmehom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15886 Napisano Decembar 16, 2023 Integrisan, 9304 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Bajk tačan, lep, fin. Uljce zamenio, antifriz proverio, lanac podmazao i dotegao. Osovine stegao na meru pošto su mu stručnjaci dobro pretegli gume kad su menjali, P kočnicu podesio, kleme proverio na bateriji. Prednje pločice i kociona tečnost da se zameni uskoro + f. vazduha vrlo moguće i to je to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2023 Napisano Decembar 16, 2023 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Redovno nalazim da ljudi koji su tanko u moto svetu pretegnu tockove toliko da treba metarska poluga. Ili skoro neki 1290 sekacem sam kociona klesta popustao, jer kocnice… pa mora da se stegne 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15886 Napisano Decembar 17, 2023 Integrisan, 9304 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Prednji točak bez problema može iz ruke da se stegne. Problem nastaje kad se koriste jaki pneumatski pistolji. Majstoru je mnogo brže, lakše da završi posao. Sa druge strane imamo da je ta radnja pogubna po ležajeve točka, drastično se smanjuje radni vek. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7356 Napisano Decembar 17, 2023 Drug član, 3057 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, muljaz said: Redovno nalazim da ljudi koji su tanko u moto svetu pretegnu tockove toliko da treba metarska poluga. Ili skoro neki 1290 sekacem sam kociona klesta popustao, jer kocnice… pa mora da se stegne Opšte mesto - sve se preteže. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15886 Napisano Decembar 17, 2023 Integrisan, 9304 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sve sve al kad ne mogu odviti sraf za ispuštanje ulja bez pneumatskog pistolja ili poluge .....jebes sve. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4939 Napisano Decembar 17, 2023 Drug član, 3736 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Satelis je napisao: Prednji točak bez problema može iz ruke da se stegne Meni su na prošlom skuteru uspeli i da polome nosač pretezanjem, ne znam koliko se vidi sa slike. A da ogule felnu prilikom montaže , to je već kao dobar dan, podrazumeva se Dobro gledajte kome dajete da vam menja gume! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15886 Napisano Decembar 17, 2023 Integrisan, 9304 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Vidi se crta sa donje strane. Kako je rešeno? Tu kad nije stegnuto valjano dolazi do lupkanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4939 Napisano Decembar 17, 2023 Drug član, 3736 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nije nikako rešeno. Držalo se nekako tako kako je. Vozio sam par godina tako, nije bilo nekih posledica, osim što sam svako malo pogledavao i tripovao se da li je OK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15886 Napisano Decembar 18, 2023 Integrisan, 9304 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Lele boške šta mi naprica za ovo kratko vreme. Trebalo je skinuti amort i zavariti naprslinu jer osovina točka u tom delu mora bit stegnuta. Sreća nije skroz puklo pa ga koliko toliko nešto drži (dok se naprslina ne proširi). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2023 Napisano Decembar 18, 2023 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan “Kuc’ce to” Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4939 Napisano Decembar 18, 2023 Drug član, 3736 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pda, gledali par majstora, i otprilike je to komentar . Naprslo je, nije skroz puklo, pa se nekako držalo. Al to je već davno prošlo vreme... A moja poenta je bila baš da naglasim - mnogo ima šustera, em ne znaju, em smandrljavaju, a nikakvu odgovornost ne snose. Izuzetno su postali retki oni koji posao rade kako valja. Pa pazite kome dajete motor u ruke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoka345 0 Napisano Decembar 23, 2023 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,jel ima ko sliku na koji đek se spaja keyless topcase za xadv 2021+ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dyn 0 Napisano Januar 2, 2024 U prolazu, 3 postova Lokacija: More Motocikl: Xadv750 Prijavi odgovor kao problematičan Nedavno sam postao vlasnik Xadv-a 2019 i me zanima zasto koristite 10w40 ulje umjesto 10w30? Moram uskoro na servis i ne znam koji da stavim. Hondu ću koristiti samo u toplijim mjesecima. hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15886 Napisano Januar 3, 2024 Integrisan, 9304 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nadji tabelu ulja, pogledaj koja gradacija koje temperature pokriva (vanjske), osvrni se gde ćeš rabiti bajk i sve ti bude jasno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dyn 0 Napisano Januar 3, 2024 U prolazu, 3 postova Lokacija: More Motocikl: Xadv750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa vidim da stavljas samo 10w40 Eneos, pa pitam. Original 10w30 ulje Honda je 100% synthetic kao i Motul 7100 ili Shell Advance Ultra, a Eneos nije....kako to da ga koristiš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15886 Napisano Januar 3, 2024 Integrisan, 9304 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo je jednostavno.... Odes na njihov sajt, oil selektor, ukucas zeljeno i izbaci preporuku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2023 Napisano Januar 3, 2024 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da Darko uglavnom koristi Max Performance, a to jeste sinteticko ulje. A nije ni bitno da li je sinteticko. Bitno je da ulje zadovoljava standarde propisane od strane proizvodjaca (API - JASO…). To sve pise u manualu i gradaciju odaberes spram uslova u kojima vozis i ne beres brigu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dyn 0 Napisano Januar 3, 2024 U prolazu, 3 postova Lokacija: More Motocikl: Xadv750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da ali zašto onda staviš 10w40 ako ti selektor izbaci samo 10w30? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...