Alekre 12851 Napisano Decembar 4, 2023 Ne silazi, 7405 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nije to kvalitetno kao što su Honde pre bile. Mada ako vlasnik nije majmun, ne bi trebalo da bude problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2023 Napisano Decembar 4, 2023 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Midan said: Nema ni kontakt mrtav skroz ,kao da si skinuo akumulator . Proveriti sve kontakte od akumulatora prema bravi i proveriti vezu kljuc “brava.” Mozda ne registruje da je kljuc prisutan. Probati sa drugim kljucem ili novom baterijom… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Midan 12 Napisano Decembar 4, 2023 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ok hvala vam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2023 Napisano Decembar 4, 2023 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan To je nesto od cega bih ja poceo. Garantujem da je neka sitnica u pitanju, samo je problem sa tim gremlinima treba strpljenja i vremena. Treba rastaviti pola motora 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Decembar 5, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Alekre je napisao: Nije to kvalitetno kao što su Honde pre bile. Mada ako vlasnik nije majmun, ne bi trebalo da bude problema. Problemi nastaju kad se nešto prećuti, što je nažalost u mom slučaju bilo pa je od “treba samo mali servis”, došlo na skoro 400€, a tom prilikom nisu zamenjene gume i lanac/lančanici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4939 Napisano Decembar 5, 2023 Drug član, 3736 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, muljaz je napisao: Garantujem da je neka sitnica u pitanju, samo je problem sa tim gremlinima treba strpljenja i vremena. Treba rastaviti pola motora Daj bože da može rastavljanjem nešto da se reši. Meni je tako brljavila keyless bravica, negde je problem u imobilajzeru, elektronici, negde, nisu umeli da utvrde tačno gde... možeš da ga rasklopiš u molekule i sklopiš, džaba. To jedino servis koji ima delove, da menja redom metodom uzaludnih pokušaja šta sve može biti problem. Pa kad i ako ubode. Skupo i bolno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4939 Napisano Decembar 5, 2023 Drug član, 3736 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, Alexa90 je napisao: došlo na skoro 400€, Ma to ti Dare dao prijateljsku cenu Nije to loše, lepo si prošao. Redak je slučaj - sedi i vozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Decembar 5, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da sam znao da ću tako lepo proći sigurno ga ne bih kupio, bar ne za te pare.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4939 Napisano Decembar 5, 2023 Drug član, 3736 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kao što rekoh, sa polovnjacima se nikad ne zna. Mogao si da uzmeš neki tip-top, pa da mu nešto gecrkne koliko sutra. A na ovoj Hondi je sve skupo, falabogu. Razumem, čevek se malo oseća kao da mu rastu magareće uši kad ga slažu\prećute problem, ali u suštini, dobro si prošao, rekao bih. Gledaj to sa vedrije strane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15886 Napisano Decembar 5, 2023 Integrisan, 9304 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, QmBGD je napisao: Razvija mi se priča za jedan X-ADV 2019. sa 20.000km, pa mi treba pomoć prijatelja, da znam šta me čeka. Gume su fabričke, koliko košta set novih? Šta me još od "regularno" predviđenih servisa čeka na toj kilometraži? Diskovi i pločice su zamenjeni. Održavan je u Delti od kupovine. Kočione tečnosti sam već uračunao... Tu imas gume sigurno, mozda lanac ako nije vodjeno računa o istom i pločice, antifriz i f vazduha. Pre 10 sati, muljaz je napisao: ....... Sasvim je logicno da kad upali normalno prethodno bude dat kontakt. Jedino sto iz ovog drugog dela recenice ja opet ne mogu da skontam sta nece kad nece?! Dobih klipove zbivanja.... Ovde je problem sa smart sistemom ili ti vidi ključ kad mu se ćefne. Baterija u ključu je već zamenjena, treba zameniti bateriju motora, precesljati instalaciju i videti dal će se opet desiti. Ako se opet desi.... probati zameniti samo ključ. Gotovo isto se dešava kao što je kod Bože bilo. Za polovnjake i onaj fazon "majke mi"..... dobro otvorite oči. Sad radim jedan MP3 koji u delovima samo ima min 500€. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4939 Napisano Decembar 5, 2023 Drug član, 3736 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, Satelis je napisao: Ovde je problem sa smart sistemom Kad god čujem da je nešto "smart", meni nije dobro 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Decembar 5, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, boza_kg je napisao: Gledaj to sa vedrije strane Gledam, sad kad sam sprcao u njega silne pare, svaki put kad prođem pored njega u garaži mu se divim 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Midan 12 Napisano Decembar 5, 2023 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor stoji sada i pali svaki put ,ni sam vise ne mogu da skontam jel kad se ugrije oduzme mu kontakt skroz pa kada se ohladi opet da .Sutra cu staviti novu bateriju po preporuci @Satelis agonija se nastavlja.. hvala vam svima na odgovorima i sugestijama veliki poz iz Sarajeva . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1236 Napisano Decembar 6, 2023 BJB Maxi scooter club, 1663 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Spremaj se ti na leto put Bg-a. Ponesi presnih cevapa da odobrovoljis Satelisa i bice reseno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Midan 12 Napisano Decembar 6, 2023 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan ide za Satelisa kamion cevapa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Erorr 69 Napisano Decembar 8, 2023 U prolazu, 56 postova Motocikl: 2024 Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan A rezervni ključ, kako on šljaka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4939 Napisano Decembar 8, 2023 Drug član, 3736 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Meni kad je pobrljavio smart, ili već šta u vezi sa njim, se baš tako manifestovalo - neće neko vreme da otključava, pa onda poteralo jedno mesec-dva, sve OK. Zatim opet počelo da brljavi, pa je onda pomagao drugi ključ, odnosno keyless privezak. Pa je onda prestalo da radi i sa oba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Midan 12 Napisano Decembar 8, 2023 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nemam dodatni kljuc ,nije dolazio u 2017 godini . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Midan 12 Napisano Decembar 8, 2023 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan @boza_kg Ovo je katastrofa pali sada cim se ugrije prestane davati kontakt ,a dok radi blicne mu lampica od kjluca cesto ,stavio sam novu bateriju malo je bolje poceo je davati signalizaciju kada pritisnes dugme na daljinskom za zmigavce da blicnu ,ja nemam ni kod od motora nisam ni dobio kada sam kupio za paljenje i premosnicu da ukucas ,novi kljuc pokusavam naruciti ali traze da motor bude u servisu kada budu kodirali blanco kljuc ,jednostavno agonija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Midan 12 Napisano Decembar 8, 2023 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan I sta sam hos primjetio kada nece ugrijan kontakt da upali odem od motora sa kljucem 300 metara vratim se i onda upali kroz par minuta oslobodi kontakt . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4939 Napisano Decembar 8, 2023 Drug član, 3736 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan @Midan samo da ne bude nesporazuma, meni se to desilo na potpuno drugom modelu skutera od ove Honde, ali simptomi su jako jako slični. Mene je sve to poprilično iziritiralo i teško palo, u mom slučaju, pa se saosećam sa tobom skroz. Nadam se da će se rešiti kako treba i želim ti sreću i što manje nerviranja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Midan 12 Napisano Decembar 8, 2023 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan @boza_kg ma problem sto nema servisa u Bih ,stajao motor u Tuzli u ovlastenom Honda servisu skoro 4 mjeseca nista nisu rijesili i posaljem motor jednom drugu on ga upali osposobi ga da moze ovako paliti i sad dalje borba ,u svakom slucaju hvala ti drug za sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4939 Napisano Decembar 8, 2023 (promenjeno) Drug član, 3736 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Meni su u servisu jedino uspeli da premoste smart, pa da se pali bez njega. Ali pošto je keyless, to nije opcija, pošto bi onda svako ko prođe mogao da pritisne dugmence, upali i odveze motorin. Ako to isto urade na tvom motoru, a imaš klasičan ključ, malo je bolja varijanta jer ipak mora nešto da se turi u bravicu i okrene, ali svakako da nije dovoljno sigurno. Na kraju su zamenili ECU smarta, ECU motora, keyless priveske, antene... i tek je onda proradilo sve kako treba. Promenio Decembar 8, 2023 član boza_kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Midan 12 Napisano Decembar 8, 2023 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma da tako ce i meni biti na kraju i to da odvucem motor u Split ili Beograd jer ovdje to nece napraviti . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Midan 12 Napisano Decembar 8, 2023 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imaju ovi setovi na ebay ,hajde se usudi uzeti ovako . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...