vidakn 2180 Napisano Novembar 17, 2025 Drug član, 1627 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene na motoru postoji i voltmetar na displeju, tako da uvek znam koliki je napon.Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6531 Napisano Novembar 17, 2025 Ne silazi, 4776 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis, da pitao sam googla, Yuasa se proizvodi širom sveta - Japan, Tajvan, UK, USA, Australija, Kina i razne žute zemlje... sigurno da kvalitet nije svuda isti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
loooney711 0 Napisano Januar 15 U prolazu, 3 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: Honda X-Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege, imam pitanje za vlasnike modela od 21-24 budući sam od nedavno vlasnik istog. Da li vam konektor koji ide u ručnu kočnicu izgleda isto ovako? Jel meni tu nešto fali ili je to tako? Kao da je nedovršeno, čini mi se da bi nekakva gumena zaštita tu mogla ići... Ali nemam pojma. Hvala puno na odgovorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 252 Napisano Januar 15 (promenjeno) Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV, Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan @loooney711 Isto sve kod mene na ‘23, i isto sam se pitao kad sam ga uzeo.. Sto bi rekli, sta bi ti za 13-14k eura sad… Promenio Januar 15 član Mikec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
loooney711 0 Napisano Januar 16 U prolazu, 3 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: Honda X-Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Mikec je napisao: @loooney711 Isto sve kod mene na ‘23, i isto sam se pitao kad sam ga uzeo.. Sto bi rekli, sta bi ti za 13-14k eura sad… Hvala puno na odgovoru . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17481 Napisano Januar 16 Integrisan, 9704 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam čemu se čudite kad i vrapci na grani znaju do kad je bio neki kvalitet. Da skratim muke....od 2019-te sigurno nije kvalitet prioritet nažalost. Davno rekoh.....koliko je cena novih motora skočila gore, toliko je kvalitet (muzike) pao dole. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
loooney711 0 Napisano Subota u 08:16 U prolazu, 3 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: Honda X-Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, imam još jedno pitanje. Ovo je prvi put da imam motor sa žbičanim felgama. Service Manual kaže da ih treba dotegnuti na 5.5 Nm. Jel to tako jednostavno kako se i čini? Inbus za dotezanje je lako dostupan, šta samo treba ići u krug i dotegnuti svaku? Koliko često bi to trebalo provjeriti na motoru koji se vozi samo cestom? Jedini doticaj sa žbicama imam na biciklu, a tamo ako ne znaš šta radiš brzo kotač krene u 8 . A što se kvalitete tiče, imam i Integru 700 iz 2012 i mogu reći da se osjeti da su plastike, tiple, spojevi iz plastike u plastiku lošije kvalitete. Šteta, malo kvari dojam na inače odličnom "vozilu" (da ne bude svađe motor/skuter). Hvala još jednom, tema je zaista izvor dobrih informacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17481 Napisano Subota u 13:46 Integrisan, 9704 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sve si lepo rekao..... točak nemoj dirati ako nemaš problema u smislu da baca. Za plastike je kod svih ista situacija što se kvaliteta tiče. Rasturao T-Maxa pola godine starog.....plastike tanje i dosta kruće nego lani. Kymco i SYM da otkljucas spoj .....uhhh gotovo nikad iz prve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...