Bojan_Jgd 1952 Napisano Mart 20 Drug član, 1475 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan .....ili ona kesica koja ometa prijem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 1112 Napisano April 19 MK SO Zandarmerije, 806 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,ex KAWASAKI ER5, SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam prvi ut video uzivo xadv 750 ,kolega je kao i ja isao skelom preko Dunava. Zanimljiva je. Udarismo pricu o motorima pa se i ne upoznasmo kao ljudi. bg tablica,poslednja dva broja 71. bio je sa jednim drugarom na svt 650x. xadv je bio crveni. ako je ovde,nek se javne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoS 52 Napisano April 20 U prolazu, 41 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za kolegu sa skele Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vargapi 74 Napisano pre 3 sati Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Honda X-ADV 750, CFMOTO 850xc EPS Prijavi odgovor kao problematičan Na internet sam trazio koje filtere i ulje da porucim da uradim sezonski servis.. Ulje moze ipon ili motul 10w-30? E sad nasao sam da idu filteri Hiflo hf204 Hiflo hf117 Kao i podloska srafa za ulje I o-ring poklopca dct filtera Gde da pronadjem sve ovo kod nas? Takodje receno mi je da imam kn filter vazduha. On se samo produva sa kompresorom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7424 Napisano pre 3 sati Ne silazi, 3320 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Filter ulja je taj, za ovaj drugi ne znam. Nas kolega a i majstor, Satelis sipa Eneos, 10 40, podloska ti ne treba, gumica za ovaj drugi mozda dodje u setu. Filter vazduha se menja na 25k, ja sam ga menjao na 21k i bio je prljav. Moze ti koleginica nabavi @Alexandra995 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vargapi 74 Napisano pre 3 sati Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Honda X-ADV 750, CFMOTO 850xc EPS Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, RankoBg87 said: Filter ulja je taj, za ovaj drugi ne znam. Nas kolega a i majstor, Satelis sipa Eneos, 10 40, podloska ti ne treba, gumica za ovaj drugi mozda dodje u setu. Filter vazduha se menja na 25k, ja sam ga menjao na 21k i bio je prljav. Moze ti koleginica nabavi @Alexandra995 Razumem. A zasto sipa 10w40 eneos kad honda preporucuje 10w30? Izvinjavam se samo pitam jer sam nov u tome pa me zanima.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...