X-ADV 2021 15 Napisano Maj 27, 2021 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X-ADV 2021 15 Napisano Maj 27, 2021 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daress 0 Napisano Jun 11, 2021 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beogard Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Jel imao neko iskustva na xadv 2018 kad se zagreje zaglavi u jednoj brzini i ne menja ni na dugme ni automatski kad se ohladi radi normalno na displeju kada zaglavi izbaci samo dve crte ni N ni broj brzine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosn 68 Napisano Jun 11, 2021 U prolazu, 80 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda AfricaTwin CRF1000D2J, Yamaha XMAX 400 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš u temi ovde, ima recal za to, javi se u deltu i resice ti to trajno, vise sam zaboravio, valjda novi kablovi ....Sent from my SM-N975F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15888 Napisano Jun 11, 2021 Integrisan, 9305 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nece to biti, pre ce bidne isti problem kao kod mene sto je bio. To oko kablova sa sve senzorima se odnosi na nemogucnost startovanja kad je motor vruc, ne moze upaliti. Svakako treba prvo uraditi dijagnozu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosn 68 Napisano Jun 11, 2021 U prolazu, 80 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda AfricaTwin CRF1000D2J, Yamaha XMAX 400 Prijavi odgovor kao problematičan Može biti, sećam se kad smo se vozili, zaglavio u prvoj i nije mogao ništa, dok se ne ohladi, pa u krug, posle promenio kablove i od tada sve ok. Ali to bilo pre 2 godine pa sam mozda i pomesao.Sent from my SM-N975F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11189 Napisano Jun 12, 2021 Ne silazi, 2242 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Honda pa 2018 i vec problemi?Malo sam razocaran. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daress 0 Napisano Jun 12, 2021 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beogard Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi ti imao isti problem ?. Kako si resio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ji 4Tze 80 Napisano Jun 19, 2021 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH350i Prijavi odgovor kao problematičan Koja je neka ugodna ali što veća putna brzina za ovaj maxi, ono autoput brzina tipa žurim u ČA? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Jun 21, 2021 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad zuris onda nema ugodna brzina, teras pun gas. Ja sam po auto putu vozio 120-130, samo klizi. Bio je potpuno nov pa nisam bas ganjao koliko moze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15888 Napisano Jul 4, 2021 Integrisan, 9305 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan ADV sa predhodne strane kabast nosac smeta, zaklanja inst. tablu zamena oba nosaca, strugar odradio cevku pun presek proba plastificiranje i montaza navigacija je inace poprilicno teska izmedju redova demontiran db killer, boles jako se cuje zatim sledi nosaci su inace stigli crni, sledi plastifikacija sraf auspuha mora se zameniti ubaciti podloske da bi se udaljio od nosaca distanceri sedista takodjer koferi se cekaju i dalje ondak sledi sranje, vise se ne mogu videti crtice na viljusci kad se spanuje lanac prekriva ih nosac resetiran DCT vreme je za servis 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 755 Napisano Jul 6, 2021 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je sa potrosnjom? Grad, otvoren? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Jul 6, 2021 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Malo preko 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 755 Napisano Jul 6, 2021 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan Superiska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mibo75 0 Napisano Jul 24, 2021 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 4.7.2021. at 22:48, Satelis je napisao: ADV sa predhodne strane Pozdrav, Jel problem skiniti db killer s akrapa ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Jul 24, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jok, jedan šrafić. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mibo75 0 Napisano Jul 24, 2021 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 45 minuta, Alexa90 je napisao: Jok, jedan šrafić. Znači, rupa od 12mm u karbonskom oklopu odvidat vidu od 8mm i izvuć db killer ... Zanima me s čime začepite rupu na karbonu, vidio sam da postoje neki "orginal" gumeni čepovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jul 24, 2021 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Gumeni? Mislim da je bitno da se ne zapali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15888 Napisano Jul 24, 2021 Integrisan, 9305 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ima dve mogucnosti za skidanje db-a. 1. probusiti karbon, odviti sraf koji je pecnut varom, izvaditi db i staviti cep od gume. Ovo je manje kulturan nacin 2. razbusiti pop nitne, skinuti karbon kapu, obrusiti var, odviti sraf, izvaditi db, vratiti kapu i zanitovati. Kulturnije i teze resenje. Milosev bajk ima celu liniju Akrapa sto znaci da nema katalizator. Sad bez db kilera kad zavrne gas.... previse jako se cuje za moj ukus. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jack Sparrow 66 Napisano Jul 26, 2021 U prolazu, 77 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Super Tenere xt1200z, Yamaha xvs1300cu Prijavi odgovor kao problematičan Ima dve mogucnosti za skidanje db-a. 1. probusiti karbon, odviti sraf koji je pecnut varom, izvaditi db i staviti cep od gume. Ovo je manje kulturan nacin 2. razbusiti pop nitne, skinuti karbon kapu, obrusiti var, odviti sraf, izvaditi db, vratiti kapu i zanitovati. Kulturnije i teze resenje. Milosev bajk ima celu liniju Akrapa sto znaci da nema katalizator. Sad bez db kilera kad zavrne gas.... previse jako se cuje za moj ukus. Izvinjavam se ako pitanje nije na pravom mestu, ako admin proceni neka ga izbrise ili prebaci...Za sta sluzi ovo "sace" koje ide izmedju grane i topa?Da li igra ulogu "katalizatora", jer sam primetio da se posle voznje "uzari" pa bolje sagori izduvne gasove za vreme voznje.Da li ce agregat imati posledice ako se skine?Da li ce "top" imati posledice(da brze "izgori")?Cisto testiranja radi, skinuo sam ga, postoji mala razlika u zvuku i subjektivni osecaj je da radi mirnije na leru i skuter bolje povlaci na nizim obrtaijma (ima neki kick (jos jednom subjektivni osecaj))...Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15888 Napisano Jul 26, 2021 Integrisan, 9305 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan To mu dodje kao kataliza-prigusnica, verujem da nece biti nus pojava bez tog dela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 755 Napisano Avgust 3, 2021 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gledam razliku novi - stari... Kako mi je posle nekog vremena stari postao "star" mislim hocu reci da su ovaj novi bas dobro uradili sa ovim farovima, ne znam kako je sa prakticne strane jer znam da se dosta ljudi zalilo na farove na starom. Ali cena mu je bas jaka nazalost, ko mi je kriv kada nemam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mibo75 0 Napisano Avgust 6, 2021 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 24.7.2021. at 22:21, Satelis je napisao: Ima dve mogucnosti za skidanje db-a. 1. probusiti karbon, odviti sraf koji je pecnut varom, izvaditi db i staviti cep od gume. Ovo je manje kulturan nacin 2. razbusiti pop nitne, skinuti karbon kapu, obrusiti var, odviti sraf, izvaditi db, vratiti kapu i zanitovati. Kulturnije i teze resenje. Milosev bajk ima celu liniju Akrapa sto znaci da nema katalizator. Sad bez db kilera kad zavrne gas.... previse jako se cuje za moj ukus. Koje su dimenzije zakovica, promjer, dužina...vidim da je inox u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15888 Napisano Avgust 6, 2021 Integrisan, 9305 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Standardnu nitnu mozes koristiti, ne treba biti dugacka, dovoljno je 2-3mm da prebaci rupu po duzini gledano. Sto se sirine tice, izmeri staru i po njoj uzmi nove nintne. kad smo vec kod Milosevog ADV-a zamenjeni su opanci pred put jos jedna stvar, obratite paznju na zategnutost zbica, hoce da se popuste 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Honda 954 173 Napisano Avgust 28, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan Pozz ... Zanima me crni crash bar za x adv 2020. Kako ga niko nema na stanju moram da ga porucim. Moze li neko da mi kaze koja marka je ok,dobar var,da nije kriv i slicno...gde ga nabaviti. Potreban mi je i nosac kofera ,isto pitanje ... hvala Promenio Avgust 28, 2021 član Nikola Honda 954 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...